Arkadaşlar şimdiki parti ne zaman gelecek bilgisi olan varmı? ben halen alamadım motoru.
çok teşekkürler kardeşim.gri renkKardesim hayirli ugurlu olsun kazasiz belasiz ins hangi rengi
Uploaded with ImageShack.us[/URL]İç CıBıRım iç yarasın bebişime, sabah kahvaltısı önemlidir gençleerr... :cat::wiinkk::bounce:
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/824/hondacbr125rgkhan85.jpg/]Uploaded with ImageShack.us[/URL]
vay cıbırcı vayyy
bnm motor ondan 3 tane içiyo![]()
hayırlı olsun motorunuz. ama ön frenle ilgili nasıl bir sorun yaşadığınızı belirtirseniz merağım son bulacak.Bende kavuştum motora p.tesi tarsustan sürerek alanyaya getirdim 2 buçuk günde geldik yolda birşey olmadı alanyada ön frenin azizliğine uğradıkama nazar olsun
Senin gibi aç demekki senin motorunda![]()
napıyon yaw hiç görünmüyon gelsene bu tarafa ahmeti de al ama![]()
belki rodaj yaptıktan sonra değişir açılır motoreveeeet arkadaşlar motoru getirdim eve gelmeden 60 km yapmışım.
bayiii kesinlikle motorda rodaja filen bakma yapabildiğin kadar sürat yap (sürekli son sürat değilde arada gazı didbe kadar aç sağır olmasın)bişey olmaz dedi Ağzım açık kaldı.Motoru patlat yenisini sana ben vereceğim dedi.
aklım şaştı
motorda pek beklediğim gibi değil.
1.-2 vites aralığı çok yakın son viteste 5000 devirde sürat 60-70 fialn oluyor.Şaşkınım
Yaşıyorum burdayım. Aslında her gün bakıyorum da yorum yazasın gelmiyor nedense.(yazdıklarım siliniyor nedensegeçen hafta aldım motorumu tadını cıkartıyorum
Ahmet nerdeki yaşıyo mu o
Benle yola cıkmaz o delerim diye![]()
eveeeet arkadaşlar motoru getirdim eve gelmeden 60 km yapmışım.
bayiii kesinlikle motorda rodaja filen bakma yapabildiğin kadar sürat yap (sürekli son sürat değilde arada gazı didbe kadar aç sağır olmasın)bişey olmaz dedi Ağzım açık kaldı.Motoru patlat yenisini sana ben vereceğim dedi.
aklım şaştı
motorda pek beklediğim gibi değil.
1.-2 vites aralığı çok yakın son viteste 5000 devirde sürat 60-70 fialn oluyor.Şaşkınım