Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Kardesim cok tesekkur ederim.Ben 3 senedir today kullaniyorum,ilk defa vitesli motor suruyorum daha 4. Gunum Allah a sukur sorunsuz suruyorum.Sadece ilk gun mahalle arasinda stop ettire ettire ogrendim.Simdi semt icindr dolasiyorum.Bende ehliyet sinavina girdim daha dun.O yuzden sakin sakin sadece semt icinde kullaniyorum ki o bile cok saglikli degil.125 ile baslaman dogru tercih bence,sahsen ben cok memnunum.Umarim en kisa zamada herkes motoruna kavusur.

evet aslında uzun süredir ybr125 kullanıyorum ama hala kendimi 250 sınıfında görmüyorum. eğer cbr kasa değiştirmeseydi umrumda bile olmazdı. yeni kasasını çok beğendim ama renk konusunda çok kararsızım. inanır mısın 3 renk arasında kaldım.

evet aslında uzun süredir ybr125 kullanıyorum ama hala kendimi 250 sınıfında görmüyorum. eğer cbr kasa değiştirmeseydi umrumda bile olmazdı. yeni kasasını çok beğendim ama renk konusunda çok kararsızım. inanır mısın 3 renk arasında kaldım.

Aynen öyle,ben siyah istiyodum fakat sonra tri color aldım.İyiki de öyle yapmışım.Çünkü gerçekten 3 rengide güzel olsada en güzeli tri color bence.Sonra gri turuncu,neden dersen siyah motoru çok cılız gösteriyo düşüncesindeyim.

Arkadaşlar kırmızı jant şeridim geldi,umarım bugün bir yanlış yapmadan uygulayacağım motora.Elciklerim 3 gündür bekliyor,serviste taktıracağım.Bu elciklerin çok hoş duracağı kanısındayım

arkadaşlar birkaç sorum olacak cevaplarsanız sevinirim.
1.motorlar kaç model geliyor? 2011 mi yoksa 2012 mi?
2.lastikler hangi marka?
şimdiden teşekkürler.

agv k-series kask kullanıyorum, otosever'den almıştım 300 tl ye
alpinestars yazlık eldiven kullanıyorum, onuda otosever'den almıştım 50 tl ye
richa tekstil mont kullanıyorum, onuda mototal'dan almıştım 300 tl ye.
cevaplar için teşekkürler.
galiba siz motordan önce ekipmana sahiptiniz. ben yeni alıcam herhalde LS2 kask ve revit montla başlayacağım.

[/QUOTE]
agv k-series kask kullanıyorum, otosever'den almıştım 300 tl ye
alpinestars yazlık eldiven kullanıyorum, onuda otosever'den almıştım 50 tl ye
richa tekstil mont kullanıyorum, onuda mototal'dan almıştım 300 tl ye.
galiba siz motordan önce ekipmana sahiptiniz. ben yeni alıcam herhalde LS2 kask ve revit montla başlayacağım.

Evet emrah.ark niye kaza yaptın sen? Kardeş öyle bir sormuşsunki sanki adam zevke geldi gitti duvara patlattı kaza yapmış işte:)

yini cıbırla kaza yapmak ayrı bir dert parça falan hak götüre o yüzden yazdım. Bide çok sormuştu burdan

Bu arada hem motorları adam gibi getirmeyen ve model gamındaki düşük fiyatlı modellerden biri olan Pcx en çok zamı yapan 230 lira giydiren Honda TR yi selamlıyorum burdan. Ötvdeki eski hale dönüşten sonraki iyi niyet zamlarının devamını iple çekiyoruz:rendeer:

Selam arkadaşlar,
bugün CıBıR'ıma kavuştum...CıBıR'ına kavuşan herkese hayırlı olsun ve tekerleri düz bassın :)

yeni nesil CıBıR alan arkadaşlar hepinize hayırlı uğurlu olsun yeni bebekleriniz :) allah yolunuzu düz engebesiz etsin tekerinizi düz bastırsın... resimlerinizi ve bilgileri yazarsanız sevinirim (boyunuz, kilonuz, motor üzerinde duruşunuzla resimleriniz) ben 250r almayı düşünüyorum ama 125r alacak arkadaşlar için çok iyi olacaktır bu bilgiler :) ben fuarda her ikisine de bindim 1.80 boy 60 kg ile hiç sorun yaşayacağımı düşünmüyorum her iki yavruda da :)

arkadaşlar birkaç sorum olacak cevaplarsanız sevinirim.
1.motorlar kaç model geliyor? 2011 mi yoksa 2012 mi?
2.lastikler hangi marka?
şimdiden teşekkürler.

Motosikleti
Hornet
2011 Cbr125 için beklenen egzoz Arrow dan çıktı

Buyrun Görüntüsü ve sesi:

http://www.youtube.com/watch?v=ebtPSYCtVsg

Buda internet sitesindeki sayfası:

http://www.arrow.it/eng/prodotti/motociclo.asp?IDM=13&IDTab=1089

Ahhh Emrah.ark niye kaza yaptınki en çok egzoz sen bekliyodun:pale:

İstem dışı oldu vallhi ya düz yolumda giderken birazda hızlıydım karşı yönden gelen araç yolumu kapatmak suretiyle yan tarafımda bulunan otoparka girmek istedi.Sinyalsiz öyle bi manevrada ilk defa gördüm.

45 gündür motorsuzum çoğu parça gelmiş sağ-sol depo altı büyük grenajları bekliyorm onada ay sonuna gün veriyorlar sıyırmamak elde değil:pr:

Bu arada egzoz'u çok beğendim motor çıkar çıkmaz bi araştırma yapıp bi tane edinirim ben:cherry:
Evet emrah.ark niye kaza yaptın sen? Kardeş öyle bir sormuşsunki sanki adam zevke geldi gitti duvara patlattı kaza yapmış işte:)

:mrgreen:mrgreen:

Son düzenleme:

aynen öle, daha motosikletimi almadan bütün ekipmanlarım, kilitlerim, brandam hepsi hazırdı :) sizinde yeni alacaklarınız hayırlı olsun güle güle eskitin ;)

Kirmizi jant seridi aldim bunu herhangi bir motorcu uygulayabilir mi acaba ince is hic bulasmak istemiyorum.

Kirmizi jant seridi aldim bunu herhangi bir motorcu uygulayabilir mi acaba ince is hic bulasmak istemiyorum.

Bence bulaş:p Ben rahat 40 dk uğraştım bi şerit için ama diğer motorlardikene oranlar kusursuz oldu diyebilirm. Çok eğri büğrü yapanlar var çünkü:) Özellikle arka janttaki zincir yağını güzelce temizle tabi önüde sonra göz kararı yamulan yerleri biraz söküp açısını düzelterek devam et..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar