bence topic ayrılmalı yeni ve eski cbr 125 olarak
her motorun yenı kasası cıktıgında ayrı ayrı topic mi oluyormuş arkadaşım ya motorun adı cbr125 agzıyla kuş tutsa gene adı cbr125
1000 bakımından çıktığım an yaptım sercan esenboğa yolunda.düz yol sağdan soldan gelen rüzgar yok ve toto geriye atılmış bi pozisyonda gördüm.şuan 125 i geçemiyorum düzde nedeni bilinmez![]()
seçimden sonra pazartesi bayiye gidip hem adam akıllı bilgi alacağım hem parayı tamamlıyacağım belki ozamana kadar ararlar
150 gören arkadaş iyi hız görmüş,çünkü ben cbr ile yokuş aşşağı hemde iyi bi yokuş aşşağı 155 görmüştüm,düz yolda 150 bu motorla müthiş valla
şu motor kullanmayı biz mi bilmiyoruz yoksa bizim motorlar mı poktandı ne ya düz yolda 130-135 cigerini sokerek çıkardı adamlar 150 diyo
yani bana söylenen de 130 felandı ama max. 146 gördüm hocam.
bende aynısını düşünüyorum![]()
her motorun yenı kasası cıktıgında ayrı ayrı topic mi oluyormuş arkadaşım ya motorun adı cbr125 agzıyla kuş tutsa gene adı cbr125
yok be kardeşim, hepimiz kardeşiz yawmotor aynı görünüş değişik sadece..
Sana güle güle o zaman kardeşim aç bir 2011 cbr 125r sayfası orda takıl bizde ayrım yok hayranları da girer eskisi yenisi eski sahibi yeni sahibi de...
şu motor kullanmayı biz mi bilmiyoruz yoksa bizim motorlar mı poktandı ne ya düz yolda 130-135 cigerini sokerek çıkardı adamlar 150 diyo
2 dk da ne ara 8 binlere çıktın :queen:
buyrun arkadaşlar kendim çektimönüme dengesiz bi araç geçmesi sonucu netlik biraz kayboldu ama ..
http://www.youtube.com/watch?v=7GQDSXnFWdU
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:09 ----------
[yt]7GQDSXnFWdU[/yt]