Zinciri 200-250 km de bir temizleyip yağlamanı öneririm çok faydfalıdır zincirin ömrü uzar, ilk servis ücretsiz bakımı yapılır bayilerce.![]()
o değil de benim motopisiklet 1500 de ve 1 kere yağlandı.şıkır şıkır sesler geliyo zincirden.umarım cilala parlat olayı ile aşabiliriz![]()
çok saolasın o zaman ben hemen zinciri yaglıyayım peki ne önerirsin yag için bide zinciri nasıl temizlemeliyim?
walla kardeşim o motor sıfırdı eski kasa 2011 yeni kasayla 300 veya 400 fark wardır herhalde

:queen:Haziranın 2. haftasına gün verdiler banada geldi geldi yoksa bu çocuk delirir
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:49 ----------
En çok motoru heralde muğla fethiye bayisi getirdi benim bildiğim 6-7 tane var kos koca izmirde daha birtane 2011 gördüm.... :cyclopsan
o gördüğünde benim ki hocam![]()
Siyahmı hani şu alsancak şair eşrefin köşesindeki apartmanda duran motor ?![]()
arkadaşlar slm.. resmi gördüm inanasım gelmedi açıkcası gerçekten 170km/s hız CBR 125 de? peki bunu yapan arkadaş biraz daha zorladınmı yoksa zorlayıp en son 170 demi kalıyor 175 felan yakalayabildinmi? merak ediyorum yolda yeni kasadan görsem çevirip sorcam vallahi:mrgreen:
aynen öyle![]()

arkadaşlar slm.. resmi gördüm inanasım gelmedi açıkcası gerçekten 170km/s hız CBR 125 de? peki bunu yapan arkadaş biraz daha zorladınmı yoksa zorlayıp en son 170 demi kalıyor 175 felan yakalayabildinmi? merak ediyorum yolda yeni kasadan görsem çevirip sorcam vallahi:mrgreen: