Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

o değil de benim motopisiklet 1500 de ve 1 kere yağlandı.şıkır şıkır sesler geliyo zincirden.umarım cilala parlat olayı ile aşabiliriz :p

o değil de benim motopisiklet 1500 de ve 1 kere yağlandı.şıkır şıkır sesler geliyo zincirden.umarım cilala parlat olayı ile aşabiliriz :p

benimde haberim yoktu ilk 1300 de yağladım bişey oladı şimdilik ama artık 300 - 500 de bir yağlıyorum. gönül istiyor 250 kmde bir yağlamak ama 3-4 günde bir yağlamam gerekecek o zaman. öyle oluncada benim turuncu jantlara yazık oluyor temizlemeside çok zor :salut::pr:

turuncunun yeri ayrı :)) renkdaşız demek kardeşim.serviste öylesine bi sıktılar göz boyama amaçlı zincire yağı.bende jantlar pis pis dolaşıyorum.gerçi havalar da berbat bindiğim yok ama :p

çok saolasın o zaman ben hemen zinciri yaglıyayım peki ne önerirsin yag için bide zinciri nasıl temizlemeliyim?

zincirtemizleme spreylerine 15-20 tl veripde alma,zaten bi işe yaramıyo,bim markete git yağ sökücü al onuda bi kaba dök ve fırçayla temizle,yağ olarak shell markasını kesinlikle ve kesinlikle tavsiye etmem,ama castrol chaın lube zincir yağı kullanıyorum memnunum

Arkadaslar 2 gun once hondaya attigim mail sonucu 2 dk once turkiye honda beni aradi.ve motorlarin haziranin sonunda gelecegini geminin gelis suresinde sarkma oldugunu soyledi.yani motorlar temmuzda en erken elimizde olur.haberiniz olsun

walla kardeşim o motor sıfırdı eski kasa 2011 yeni kasayla 300 veya 400 fark wardır herhalde

Hiç gerek yok:mrgreen:
Yeni kasa siyah bi tane varken dimi
Allahın izniyle yaz ortası sonu bi tane ne olursa olsun motor alabilirim.
Gıcır cbr ler de yakıyo hee Allah kaza bela göstermesin:cherry:

Biri bu yeni kasaları durudursun yahuu ! Fena gidiyo namussuzlar açıldıkça açılıyolar..

Rodajdan sonra iyice azıttı benimki 170 km :queen:

Uploaded with ImageShack.us

:queen:Haziranın 2. haftasına gün verdiler banada geldi geldi yoksa bu çocuk delirir

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:49 ----------

En çok motoru heralde muğla fethiye bayisi getirdi benim bildiğim 6-7 tane var kos koca izmirde daha birtane 2011 gördüm.... :cyclopsan

o gördüğünde benim ki hocam :p

arkadaşlar slm.. resmi gördüm inanasım gelmedi açıkcası gerçekten 170km/s hız CBR 125 de? peki bunu yapan arkadaş biraz daha zorladınmı yoksa zorlayıp en son 170 demi kalıyor 175 felan yakalayabildinmi? merak ediyorum yolda yeni kasadan görsem çevirip sorcam vallahi:mrgreen:

arkadaşlar slm.. resmi gördüm inanasım gelmedi açıkcası gerçekten 170km/s hız CBR 125 de? peki bunu yapan arkadaş biraz daha zorladınmı yoksa zorlayıp en son 170 demi kalıyor 175 felan yakalayabildinmi? merak ediyorum yolda yeni kasadan görsem çevirip sorcam vallahi:mrgreen:

Arkadaşım o yol halindeki km değil :)

yuh be usta naptın xD
kontak açılınca çekilmiş resim :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar