Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motorunu teslim alan arkadaşlara hayırlı olsun..
Bekliyenlerede Allah kolaylık versin..Ben ilk partiden aldım kazayıda yaptım.
Artık bende bekliyen arkadaşlar gibiyim.:)
Bugün servis alcak motoru.
Sigortadan halledilicek motor.Umarım yedek parçalarıda gelmiştir.Yoksa motor bekliyen arkadaşlar gibi bende grenaj bekliyicem.:pale:

çok geçmiş olsun ve allah sabır versin kardeşim

biraz önce aradım oto severi,cbr ler ne oldu dedim..sıkıntı oldu bu sezon hondaların gelişi dedi ve 1 ay sarktı hep dedi.nisanda gelcek cbr leri geçen hafta verdik dedi,senin mayısda gelicek olanda haziranın ilk haftasına kaldı dedi,nisanda gelicek cbr250 ler bile yeni gelmiş,,kesin haziranın ilk haftası teslim edicez senin cbr yi dedi:wiinkk:

hadi hayırlısı kardeşim az kaldı az :)

biraz önce aradım oto severi,cbr ler ne oldu dedim..sıkıntı oldu bu sezon hondaların gelişi dedi ve 1 ay sarktı hep dedi.nisanda gelcek cbr leri geçen hafta verdik dedi,senin mayısda gelicek olanda haziranın ilk haftasına kaldı dedi,nisanda gelicek cbr250 ler bile yeni gelmiş,,kesin haziranın ilk haftası teslim edicez senin cbr yi dedi:wiinkk:

Dün otoseverin önüden geçtim iki tane PS150i getirmişlerdi. Ama pcx ve Crb125 yoktu. PS ler italyadan pcx ve cbr taylanddan olduğu için aynı partide olmamaları normal.

Türkiyeye ayrılan kotada sıkıntı var büyük ihtimal.. Şuan avrupadada yok sattığını düşünüyorum

Benim motor Temmuzda geliyor o zaman :silent:

Motosikleti
Hornet
Arkadaşlar şimdi motorların gelmesinde sıkıntılı bi durum varya hani..
Bu sıkıntı yedek parçadada geçerlimidir varmı bilen:p

Merhaba arkadaşlar dün cbr'ıma kavuştum
Gerçekten mükemmel bir duygu 2,5 aydır motoru bekliodum, 1 hafta da bayide sorun çıktı ama dün alabildim sonunda
Kasko yaptırmak istiyoruma arkadaşlar ama var mı tavsiye edebileceğiniz acenta ?

Haziranın 2. haftasına kada gün verdiler geldi geldi gelmedi heran herşey alabilirim.. gsr600 bile alabilirim söz verdik bayiye alacağız diye bekliyoruz. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar