8bin9bin mi? bide onun 12bin13bini hissetmek var:queen:
Hayır apache motor şuan türkiyenin 50 den fazla ilinde bulunuyor örnek olarak istanbulda 4 antalyada 4 burdurda 2 muğla 1 vsvs Parçaları hem ucuz Hemde kolay bulunuyor Haa eğer giderde Megelli alırsan ömür boyu parça bulamazsın
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:15 ----------
Ben size alternatif öneriyorum En kötü şey bir markaya Körü körü ne bağlanmaktır hatta Bu dinimizde bile yasak ...
merhabalar. Sorum şu: Cbr 125lerdeki model farkları. Modeller arası ne farklar war? Sadece renk mi yoksa motor ya da mekanik, performans değişiyor mu? Bir de bu 2007 üretim 2008 çıkışlı felan deniliyor. Örneğin 2006 üretim, 2008 görünüyor ya da 2008 çıkışlı deniliyor? Kısacası CBR125lerde model farkları nelerdir, hangisi aslında kaç modeldir we hangi model aralarında en iyisidir? Hangisini önerirsini<z, hangileri daha iyidir? Ayrıca ortalama 2007-2008model we üstü,, max.15.000kmye kadar temiz bakımları düzenli yapılmış repsol tercihimdir. Tertemiz bakımlı bi 125cbr fiyatı ortalama nekadar olmalıdır we alırken nelere dikkat etmeliyiz, temiz olup olmadığını we hangi model olduğunu nereden nasıl anlarız? Şimdiden ÇOK teşekkür ederim yardım edene de etmeyene de.
Siteden keserin motoru
ahmet93
sinyalleri nereden alınma hocam.repsol kasaya da gider gibi.
bu arada 150 km/h'den filan bahsediyor bazı arkadaşlar.tüm cbr 125'lerin motoru temelde aynı olduğuna göre aşağı yukarı herkes aynı hızları yapmalı.ben 90 kiloyum yaptığım max hız 140 km/h oda hafif yokuş aşağı yada arkadan esen rüzgarla.üstelik zaten devir kesiciye giriyor makina(12 bin'de),en azından 2006'lar kesinlikle 150 yapamaz.
yenilerin motoru farklı mı acaba?(2011'lerin)
bugün orda burda motorlar hafta içi geliyormus diye duydum ama siparişi verdiğim honda bayisini arama fırsatım olmadı , bi bilgisi olan var mı
Bugün sabah 09:00 civarı Büyükçekmece Finansbank önündeki 2011 kasa siyah cbr 125 in sahibi buralarda mı ?
gelenler var ancak onlarda kaparo bırakan kişilere gidiyor.
bende 2 mağazaya kaparoa bıraktım biri haziran sonu ötekiside haziran 15 elinde diyor.beklicez artık
egsoz niye motorun ömründen yiyo yaaksine gaz çıkışını rahatlatıyo, motorun ömrünü yiyen egsoz değil, sesi duydukça gaza gelen gazlayan motoru yoran kullanıcı
![]()