Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

kafayı yiyecem ya ailemi ikna edemiyoruuuummm . öf varsa boyle bı sıkıntı cekmıs bi abi bana yardm etsn lutfen nasıl ıkna edecem ailemi .

dostum aileni ikna edebilmen için, senin motosikleti nekadar çok istediğini anlamalarını sağlaman, onları inandırman gerekli. Bende bu aşamaları yaşadım, harçlıklarımı biriktirip motor hariç bütün ekipmanları(kask,mont,eldiven,dizlik,kilit) yavaş yavaş satın aldım herşeyi hazır ettim sonra çektim babamı karşıma konuştum böle böle önümüzdeki ilk ehliyet sınavına gircem al bak bütün ekipmanlarımda hazır die geriye bitek motor kalıyo dedim. sonunda kabul ettiler ve motosikletime kavuştum ;) Büyük ihtimalle ailenin motosiklete karşı çıkmasının nedeni tehlikeli olması ancak sen onlara bütün önlemleri alacağına ve çok dikkatli kullanacağının güvenini verdikten sonra gerisi kolay.

sağol cenk abi annemi kabul ettirdim sayılır kafasını yiyorum ama babama kelimesini bile edemiyorum hıc bıseyde boyle yapmıyor ama motor dedm mi hayır hayır sakın öyle bi hayal kurma kafanda diyor ondan korkuyorum unut onu falan diyor o da soylemedm babama motor dıye amcamlarla konusurken lafı acıldı bısey sordum daha ıstıyorum bıle demedm sırf bahsi acıldı diye lafı ağzıma tıktı .

yeni kasada herhangi bir ücret artışı olacağını zannetmiyorum.
yanlız işte piyasaya düşmesi biraz geç olacak.
yazı bitirmeden gelsin de yeni parti mallar :) millet benzinliğe gitmeyi unutsun biraz :mrgreen:

Arkadaslar 2.el Aliyorum Pazartesi Üstüme Alırken Ne işlemler YApıcam... 2006 MOdel 17.320 Km'de Motor.

Plaka Degiştirmek zorunlumu ? Kuşadasına Kayıtlı Plaka Bende Kuşadasındayım.
Noter ve Ruhsat ÜCretleri Ne Kadar Tutuyor ?

Teşekkürler Motorun Resimlerini Aksam Yada Yarın yüklerim Bi Dün Gözümünüzn Önünde Yan Düştü Bayırda Bırakmıstık Yan Yattı Az çizilme Oldu çok Az Orjinal Yapıstırıcılarından aldık dün bugun onlarıda yapıştırcaz.

:)

70 lira noter masrafın var plaka değiştirmek zorunlu değil :) hayırlı olsun şimdiden

bide ruhsatın yapragını değiştiriceksin yanılmıyorsam oda 62 tl

öyle bişey yok 70 TL noter masrafına dahil hepsi.
trafik şubede bişey ödemiyosun, hatta şubeye gitmesen bile posta ile eve gönderiyolar 2 hafta sonra falan. Tabi bizim posta sisteminde aksaklıklar olabileceğinden noterden sonra hemen gidip sigorta yaptırıp ruhsatı çıkarmak en mantıklısı.

öyle bişey yok 70 TL noter masrafına dahil hepsi.
trafik şubede bişey ödemiyosun, hatta şubeye gitmesen bile posta ile eve gönderiyolar 2 hafta sonra falan. Tabi bizim posta sisteminde aksaklıklar olabileceğinden noterden sonra hemen gidip sigorta yaptırıp ruhsatı çıkarmak en mantıklısı.

:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

Arkadaslar 2.el Aliyorum Pazartesi Üstüme Alırken Ne işlemler YApıcam... 2006 MOdel 17.320 Km'de Motor.

Plaka Degiştirmek zorunlumu ? Kuşadasına Kayıtlı Plaka Bende Kuşadasındayım.
Noter ve Ruhsat ÜCretleri Ne Kadar Tutuyor ?

Teşekkürler Motorun Resimlerini Aksam Yada Yarın yüklerim Bi Dün Gözümünüzn Önünde Yan Düştü Bayırda Bırakmıstık Yan Yattı Az çizilme Oldu çok Az Orjinal Yapıstırıcılarından aldık dün bugun onlarıda yapıştırcaz.

:)

hayırlı olsun şimdiden kardeş iyi seçim :) bende alalı 6 ay oldu daha üzerime geçittirmedim :) sedici kardeşimin de dediği gibi notere 70 lira bayılıyoruz plaka kalsın :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım ismim ahmet antalyalıyım henüz bir motorum yok nasipse 2011 cbr 125 yeni kasa yı bekliyorum

Arkadaşlar elime güzel para geçti, A'dan Z'ye bakım yaptırmak istiyorum.
buji, hava filtresi, yağ(daha 1.000 km oldu ama değiştircem) yağ süzgeci, fren hidroliği aklıma gelen bunları yapmak. Başka önerebilceğiniz bişey var mı? Şunuda yap vs. gibi

1000 km bir motor için başka bir bakıma gerek yok, yağ değişiminden başka..

yağ değişeli 1.000 km oldu demek istemiştim. :)
motorum 23 binde
şuanda bujisine kadar orjinal parçalar duruyor üstünde. hava filtresini temizliyip temizliyp takıyodum. Bi güzellik yapmanın zamanı geldi artık :)

Son düzenleme:
yok yağ değişeli 1.000 km oldu demek istemiştim.
motorum 23 binde
şuanda bujisine kadar orjinal parçalar duruyor üstünde. hava filtresini temizliyip temizliyp takıyodum. Bi güzellik yapmanın zamanı geldi artık :)

Anlama yanlışlığı olmuş o zaman, bujiler nasıl o km ye kadar orjinal durur anlamadım kesinlikle değişmesi lazım birde ön arka balataları kontrol ettir değiştirmek gerekebilir birde kir pislik birikimini yapan hortum yuvasını aç ve temizle...

bu arda beyler motorumu 19200 de aldım ekim ayında bugün fark ettim 30000 olmuş :) e normaldir 3 defa istanbul 1 eskişehir vs. vs. olursa... kar kış kıyamet dinlemeden gezdik :) bu arada sercan 1 mayıs gemlikteyiz topla teşkilatı gel kardeşim...

nerdensin kardeşim bursadan sa gel buluruz biyer :D

topiği takip ediyorum.Bursa'da olsam kesin gelirdim yanınıza :)

Anlama yanlışlığı olmuş o zaman, bujiler nasıl o km ye kadar orjinal durur anlamadım kesinlikle değişmesi lazım birde ön arka balataları kontrol ettir değiştirmek gerekebilir birde kir pislik birikimini yapan hortum yuvasını aç ve temizle...

Balatalara bakıyorum iyi durumdalar şuanda. zaten 3.000 km önce değiştirmiştim. :)

karbüratörü temizletcem. Gerek yok sanırım tahliye hortumunu açmaya.

düşük devirlerde motor seke seke hızlanıyor. ustam bujiden dedi. ama benim aklıma sübap ayarları geliyor. sübap ayarlarını da kurcalatmak istemiyorum.
Yaptırmalı mıyım? ya da sübaplardan mıdır?

topiği takip ediyorum.Bursa'da olsam kesin gelirdim yanınıza :)

Balatalara bakıyorum iyi durumdalar şuanda. zaten 3.000 km önce değiştirmiştim. :)

karbüratörü temizletcem. Gerek yok sanırım tahliye hortumunu açmaya.

düşük devirlerde motor seke seke hızlanıyor. ustam bujiden dedi. ama benim aklıma sübap ayarları geliyor. sübap ayarlarını da kurcalatmak istemiyorum.
Yaptırmalı mıyım? ya da sübaplardan mıdır?

bursa dışı da kabul ediyoruz ayıp ediyorsun kardeşim buyur gel misafirimiz ol yatacak yerde var :) sübap ayarı olabilir... buji iridyum al bende öyle gayet de memnunum :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar