kürşat sen bana pm olarak fiyatını söylermisin ona göre hesap kitap yapıp bu işe kalkışayım. silindir piston değişimi dışında ekstra bişi gerekli mi ? krank dayanıklı mı yoksa bi süre sonra elimize almayalım motoru
unutmadan cdi uniteden bahsediyolar after market olarak satılan performans cdi üniteler varmı orada ?
ayrıca onumuzdeki günlerde lastik - yağ - buji - hava filtresi ve amartisör keçe değişimi yapıp resimli anlatım yapacağım takipte kalın derim :cat:
Yeni CBR (2011) ların benzin sarfiyatları yavaş yavaş oluşmaya başlamıştır artık.
Rodajını tamamlayan arkadaşlar, 100km de kaç litre yakıyorsunuz?
Cuma gunu bilgi veririm, 150cc kiti hondanin orjinal kiti, hondalar taylandda uretiliyor, buradaki uretim cbr150 olarak, 150cc kiti disinda 166-172-190-196 gibi degisik kitler var, buradaki cbr150 kullanicilari yukseltmek icin bunlari kullaniyor cunku, bunlar honda uretimi degil, avrupada cbr125 var, yabanci forumlarda veya youtube da video ve paylasimlara bakarsaniz goreceksiniz, avrupada orjinal 150cc kiti olmadigi icin buradan siparis ediyorlar, ebay tarzi sitelerde orjinal olmayan 170cc kit kargo dahil 600dolar, orjinal 150cc kiti daha pahaliya satiliyor, dun honda merkezi ile gorustum fiyat icin ama onlar satis yapmiyorlar, bayi anlasmalari oldugu icin bayilerden aliniyor, iki tane yakinimda var, biri ile gorustum 250 euro fiyat verdi, digeri ile arkadasim gorusecek taylandli, yabanci olunca fiyati biraz yuksek tutuyorlar cunku, toplu alimda %10-20 gibi indirim yapabilirler, orjinal olmayan yuksek cc kitler daha ucuz, ingilizce biliyorsaniz tavsiyem forumlarda bir arastirin, kargo icin 40-45euro istiyorlar ama ben alirsam kargoyu kayitli posta ile 20-25 euroya gonderebilirim, agirligina gore fiyat oldugu icin kesin fiyat bilmiyorum ama kar amacli satis degil. zaten fiyat seffaf olacak, urun fiyati ve kargo fiyati goreceksiniz, amacim cbrci arkadaslara yardim etmek, diger parcalarda da turkiye fiyati ile kiyaslayip degen parca varsa onlarin da gonderiminde yardimci olurum, tekrar belirtiyorum, honda tayland uretimi olup parcalar orjinal, cin mali klon degilaldiginizda servisine gosterin hatta montaji onlar yapar, motorla ilgili tum parcalar mevcut, burasi zaten motor cenneti, ama 100-150tllik parcalar icin degmeyebilir posta ucretinden dolayi
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/HOND...79QQptZMotorcyclesQ5fPartsQ5fAccessories#shId
http://en.wikipedia.org/wiki/Honda_CBR150R buradan da bakabilirsin 19beygir olarak, sunu kesinlikle belirteyim cbr125 kullandim turkiyede iken, apache 150 kullandim, kymco ck125 kullandim, guc kiyaslamasi icin soyluyorum, 150cc civari motorlar icin az bir beygir farki hissedilir fark yaratiyor, 19beygir kesinlikle yeterli, zaten amacim cbr125 motorunu sevip gucu az geldigi icin degistirmek isteyen ama satmaya kiyamayanlara, ne yalan soyleyeyim motor asigi olmak kotu, aldigim motoru satmak uzuyor, su an 3 adet motorum var, inanin hala her motorda gozum var, en basta da dedigim gibi yeni 1-2 yasinda falan olanlara onermiyorum zaten, motoru bitik, yenilemek isteyen yada modeli dusuklere, grenaj falan her konuda yardimci olmak isterdim ama bangkok-turkiye posta cok pahali, ama degecek parcasi olursa elimden geldigince yardimci olurum, iki buyuk honda bayisine yakinim, zaten iki adet honda motorum var
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:50 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:39 ----------
Avrupadaki forumlarda gordugum bir hususu belirtmek istiyorum cbr125i bazi arkadaslar 190cc yapmislar ama verim alamadiklari icin tekrar 150cc orjinali kullaniyorlar, 150cc orjinal ama digerleri ( yuksek cc ) orjinal degil, malossi 166cc var, ama o da orjinal 150cc kadar verimli degil, youtube yorumlardan ve forumlardan gorebilirsiniz, malossi 400euro civari sanirim kargo dahil, 360 euro urun 45 euro kargo
ins gönlüne göre güzel bi motor bulursunAdam İlk Önce Degiştirsin 1-2 Gün Gezip Görelim Ondan Sonra Ruhsatı Elime Alicam![]()
sadece eskimişse tehlikeli değil, tabiki eskiyecek normal, ama acilen değiştirmezsen tehlikelibi koparsa sübap piston birbirine girer, döner dolaşır o da sana girer