Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Ellerinde Yok Yeni Kasa Suanda Mayıs Sonu Teslim Diyor Hepsi :)

Evet 6 Ekimde Yazıldıgım Ehliyet Kursuna Sonunda Bugun Çıkardım :)

Çok Uzun Sürdü 18 Aralıkta Sınava Girdim Başarılı Geçti sonra 12 Subatta Sınava Girdim Oda Başarı Ve Direksiyon Sınavından Sonra Dosya Hazırlandı Ve Sonunda 15.04.2011'de Ehliyeti Çıkardım :) [ b + a2 ]

Sİmdi Sırada Motor Almakta Arabam Var Allaha Sükür Önemli Olan Motor :)

Cbr 125R 2005-2009 Arası 3000-3500TL Arası Önerilerinizi Bekliyorum Teşekkürler.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:48 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:19 ----------

OHaa :D http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...ski-kasalari-unutun2011-model-47263837/detay/

ben aldım mart ayında kapora verdim 15 nisanla 20 nisan kesin dediler yarın gidicem bakalım manisadan aldım

Ellerinde Yok Yeni Kasa Suanda Mayıs Sonu Teslim Diyor Hepsi :)

Evet 6 Ekimde Yazıldıgım Ehliyet Kursuna Sonunda Bugun Çıkardım :)

Çok Uzun Sürdü 18 Aralıkta Sınava Girdim Başarılı Geçti sonra 12 Subatta Sınava Girdim Oda Başarı Ve Direksiyon Sınavından Sonra Dosya Hazırlandı Ve Sonunda 15.04.2011'de Ehliyeti Çıkardım :) [ b + a2 ]

Sİmdi Sırada Motor Almakta Arabam Var Allaha Sükür Önemli Olan Motor :)

Cbr 125R 2005-2009 Arası 3000-3500TL Arası Önerilerinizi Bekliyorum Teşekkürler.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:48 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:19 ----------

OHaa :D http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...ski-kasalari-unutun2011-model-47263837/detay/

Adama bak ya 0 fiyatının üstüne 2 lira ekleyip koymuş :D hey Allah ım...

Gökhan ve Ahmet'e duyrulur aldım olm 660'ı alın size foto :)
dsc09048s.jpg

Alet çok fena gazı açmaya korkuyorum 3.vites bile yanlaar mı arkadaş :)

9.750'ye aldım ıvırı zıvırı 10'u geçti gidiyoooo :)

Ama çok hayvansı bişey kontrol etmek çok zor böyle her viteste önce yanverip ileri fırlarsa sezonu cıkartamayız bu lastiklerle :)

Sercan Hayırlı Olsun :)

Hergün Buraya Yaşıyorum Yazısı Eklemeni İstiyoruz :) Bu Alet Fena :) Kuşadasında 2 tane var 2side Apache gibi geziyor :)

Allah kaza bela vermesin

2011 CBR 125R Siyah için dün kaporamı verip, ismimi yazdırdım. Makina Haziranda gelecek :cherry: . Bende aranıza katılıyorum dostlar..

genç hayırlı olsun supermoto'n Allah kaza bela vermesin, havalar güzelleşince çaya bekliyoruz (İstanbul manzaralı) :bounce: dikkat et kendine!!!

9.750'ye aldım ıvırı zıvırı 10'u geçti gidiyoooo :)

Ama çok hayvansı bişey kontrol etmek çok zor böyle her viteste önce yanverip ileri fırlarsa sezonu cıkartamayız bu lastiklerle :)

Vay vay vay Sercan'a bak sen:p Yeni motosikletin hayırlı olsun.

Benim cbr 125 ile 4. sezonum:salut: adam 1 sezonda 3. motosikletini aldı helal olsun vallahi.

Vay vay vay Sercan'a bak sen:p Yeni motosikletin hayırlı olsun.

Benim cbr 125 ile 4. sezonum:salut: adam 1 sezonda 3. motosikletini aldı helal olsun vallahi.
Allah hepimize en iyisini nasip etsin.
Sağlık olsunda hepsi olur.
genç hayırlı olsun supermoto'n Allah kaza bela vermesin, havalar güzelleşince çaya bekliyoruz (İstanbul manzaralı) :bounce: dikkat et kendine!!!
Eyvallah :)
Bugun biraz yol yaptım ihh bi motor her viteste her hızda gazı açınca direk atak yapar mı ya aha bu yapıyo.
155le gidiyorum deneme amaçlıdır pek hıza göre bir alet değil o halde bile ivmelenme devam ediyor.Geri çekiyo seni :queen:

Sercan Hayırlı Olsun :)

Hergün Buraya Yaşıyorum Yazısı Eklemeni İstiyoruz :) Bu Alet Fena :) Kuşadasında 2 tane var 2side Apache gibi geziyor :)
Allah kaza bela vermesin
Yaşıyorum Reyizzzz :queen::queen:

Ben daha işin apaçiligine gelemedim gaza dokanınca ya yanlıyoz yada tekere geliyo götü başı ayrı oynuyooo :mrgreen:

e mesela cbf 500/600 - er6N/F daha güçlü motorlar neden onlardan biri değil de supermoto? tamamen tarzla alakalı olduğunu düşünüyorum yanılıyorsam aydınlat beni

e mesela cbf 500/600 - er6N/F daha güçlü motorlar neden onlardan biri değil de supermoto? tamamen tarzla alakalı olduğunu düşünüyorum yanılıyorsam aydınlat beni

Evet onlarda torklu 660'la aynı güçteler yakıt olarak pek farkları yok.
Ama supermoto'nun asi bir duruşu var ve oynama daha uygun bir motor.

er6n baktım naked bir motor racingin yandan yemişi gene.Supermoto ile yapabildilerini onunla yapamassın.
cbf600 lerde biraz tuzlu :p

Ama tek sorunum hep racing makina turu pek olmayan motordan 660'a geçince gidonu kontrol etmek zor oluyo dün 3 kere kısa donuşlerde deviriyodum Allahtan boydan yırtıyoz 1.83 boy var genede parmaklarımın ucunda basıyorum.

Evet onlarda torklu 660'la aynı güçteler yakıt olarak pek farkları yok.
Ama supermoto'nun asi bir duruşu var ve oynama daha uygun bir motor.

er6n baktım naked bir motor racingin yandan yemişi gene.Supermoto ile yapabildilerini onunla yapamassın.
cbf600 lerde biraz tuzlu :p

Ama tek sorunum hep racing makina turu pek olmayan motordan 660'a geçince gidonu kontrol etmek zor oluyo dün 3 kere kısa donuşlerde deviriyodum Allahtan boydan yırtıyoz 1.83 boy var genede parmaklarımın ucunda basıyorum.

devirrr sercan :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar