Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
boy 1.90 kg 120 falan gidermi bi cıbır bize 2011 inden turuncu hemde :D

arkadaşlar debriyaj balatamı değiştiricem hangi marka öneriyorsunuz acaba şimdiden çok sağolun

debriyajımda bi problem var ya kavramayı geç alıyor. dün bi şeyi yoktu acaba teli falan

oynayıp gevşettiler mi. ondan olabilir mi arkadaşlar. nasıl bi ayar yapmam gerekir?

birde kafama esti ön-arka dişli ve zincir alcam. ön dişli sanırım ybr 125 le aynıymış. arka

dişliyle hangi motorun uyuyor bilen var mı kazık yemeyelim boş yere.

Peki motorun senin için şuanda hangi görevi görüyor geçiş için kullandıgın bir motor.

Sonuçta sen bunda bişeyler öğrenip istediğin motoru alıcaksın.

Benimde gönlümde bir racing motor yatıyor ama Supermoto alıyorum cunku 4 silindirin masrafını şuan kaldıramam.

Daha az yakıp daha güçlü bişey ararsın.

Ben fikirlerimi soyluyorum Karar sizin :cat:

fena söylüyo kız ya
http://www.dailymotion.com/video/xfrie5_zaz-a-montmarte-les-passants_music#from=embed

benim içinde geçiş olcak ama biraz ağır bi geçiş olcak ufak planlarıma göre 3yıla kadar 4silindir bi motorun masraflarını karşılayamam onun için bundan sonra alcağım motoru en az 3yıl kullanmayı düşünüyorum 125 yada 250lik alcam karar aşamasında öyle gidip geliyorum.
bu arada hatun fena söylüyor:cat::rendeer:

debriyajımda bi problem var ya kavramayı geç alıyor. dün bi şeyi yoktu acaba teli falan

oynayıp gevşettiler mi. ondan olabilir mi arkadaşlar. nasıl bi ayar yapmam gerekir?

birde kafama esti ön-arka dişli ve zincir alcam. ön dişli sanırım ybr 125 le aynıymış. arka

dişliyle hangi motorun uyuyor bilen var mı kazık yemeyelim boş yere.

debriyaj telini gerersen geç kavrar salarsan erken kavrar

bende bakıyorum o-ringli zincir ve balata ancak karar veremedim hangi marka alacağıma. Dişliler farklı benim arka küçük biraz 1de 50 2de 90 3de 120 yi görüyorum ancak balatam çok kötü orjin almayı düşünüyorum 60tl idi yanlış hatırlamıyorsam. Zinciride renkli (kırmızı) düşünüyorum.

ya balatada birsürü fiyat buldum 20 den başlıyo enson ebc diye bi marka var 79 tl
bende oringli zincir aldım ama memnun değilim hiç 80 tl verdim ama yaramaz gold du bide en az 4 baklası çok sert çalışıyo çok ses yapıyo

ya balatada birsürü fiyat buldum 20 den başlıyo enson ebc diye bi marka var 79 tl
bende oringli zincir aldım ama memnun değilim hiç 80 tl verdim ama yaramaz gold du bide en az 4 baklası çok sert çalışıyo çok ses yapıyo

ebc iyi markadır düşünebilirsin

mrb arkadaşlar nisan da motor alacak arkadaşlar hiç boşa hayal kurmayın çünkigelmiçek sonra üzülmeyin benden sölemesi:salut::pr::salut:::saskin::::xcrying: ben bu akşam kötü haberi aldım ve üzgünüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar