Paylaşım için saol deminden beri dinliyorum 3 oldu
Paylaşım için saol deminden beri dinliyorum 3 oldu![]()
Satmam mı ilanı verdigim hafta gitti![]()
beyler efe de cbr 125 varmı yada nezaman gelecek bilgisi olan varmı acil lazım bana bu motor
boy 1.90 kg 120 falan gidermi bi cıbır bize 2011 inden turuncu hemde![]()
Peki motorun senin için şuanda hangi görevi görüyor geçiş için kullandıgın bir motor.
Sonuçta sen bunda bişeyler öğrenip istediğin motoru alıcaksın.
Benimde gönlümde bir racing motor yatıyor ama Supermoto alıyorum cunku 4 silindirin masrafını şuan kaldıramam.
Daha az yakıp daha güçlü bişey ararsın.
Ben fikirlerimi soyluyorum Karar sizin :cat:
fena söylüyo kız ya
http://www.dailymotion.com/video/xfrie5_zaz-a-montmarte-les-passants_music#from=embed
debriyajımda bi problem var ya kavramayı geç alıyor. dün bi şeyi yoktu acaba teli falan
oynayıp gevşettiler mi. ondan olabilir mi arkadaşlar. nasıl bi ayar yapmam gerekir?
birde kafama esti ön-arka dişli ve zincir alcam. ön dişli sanırım ybr 125 le aynıymış. arka
dişliyle hangi motorun uyuyor bilen var mı kazık yemeyelim boş yere.
Mayısa diyolardı en son sıraya yazıyorlardı. tabiki 1.500 tl kaporo karşılığında.
yuh yaaa bu nasıl iş motor almak haram olacak bizebeleş dağıtıyolar sanki sıra mıra
cbr 125 işi yalan oldu ozaman bizim hyo alcaz anlasılan
ya balatada birsürü fiyat buldum 20 den başlıyo enson ebc diye bi marka var 79 tl
bende oringli zincir aldım ama memnun değilim hiç 80 tl verdim ama yaramaz gold du bide en az 4 baklası çok sert çalışıyo çok ses yapıyo