Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

yok hayır. 1 ay önce kaza yapmştm ben motorun vitesi 6da takılı kalmştı bikaç kez 6da kalkş yaptım hep yarım debriyaj çok zorlandı motor debriyajı sıyırmış şimdi balatası değişcek.

Tolga Kimse Sana Bİşey Diyemiyor Emin Ol Rodaj Nasıl Yaptıgını Hatırla :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:16 ----------

MotoGT Teşekkür Ediyorum Zaten Arkadasımın Motoru Benim Degil Dün Aldım Biraz GEzeyim Die Çok Fazla Rüzgar Vardı :)

Allahtan Bİşey Olmadı :)

Sercan Bugun x660 Sürdüm O ne Öyle Yaw :) Racing Vazmı Geçsem Die Bi Anda Düşündüm :) Sürdügüm Siyahti süper Bişey :)

yaaa biz boşuna kovalamıyoz o motoru :)
1-2 gazla tekere geliyo.3.vites biraz one yukledim gazla kendine çekersen gene Gökyüzü.

Ve cıbırlarda arka lastik kayması çoktur genel hondalarda öylemiş.
Ama Ön frenden korkma o kadar zorladım bikere bile bırakmadı kitlemedi.
Bolca arka lastik yanıma gelir giderdi arkanın kaymasından korkma çünkü o herzaman önü takıp eder :)

xD 5 Ekimde Ehliyet Cıkmıs oLucak %75 Bu Cumartesi Motor Direksiyon Sınavı Var Daha Derse Bile Gitmedim :) Sabah 8.30'da Sınav Varmıs :)

xl600 Var Arkadasın 93 model 50Bin Km'de 600'lük Onla Gezdim Birazda Adamın Boy Uzun Mootrda Yüksek Zaten Yükseltmiş Parmaklarım zr Yere Deyiyordu :) Çimento Arabasıyla Çiftlescektim Bi Ara :)

yaaa biz boşuna kovalamıyoz o motoru :)
1-2 gazla tekere geliyo.3.vites biraz one yukledim gazla kendine çekersen gene Gökyüzü.

Ve cıbırlarda arka lastik kayması çoktur genel hondalarda öylemiş.
Ama Ön frenden korkma o kadar zorladım bikere bile bırakmadı kitlemedi.
Bolca arka lastik yanıma gelir giderdi arkanın kaymasından korkma çünkü o herzaman önü takıp eder :)

P*k atma cbra:) 125 ccde yapamadığını 600'de deneme:p 1-2-3 her viteste teker yaparım:bounce:

Gökhan nerelerde ya kaç gündür mesaj yazmadı:cherry::cherry:

P*k atma cbra:) 125 ccde yapamadığını 600'de deneme:p 1-2-3 her viteste teker yaparım:bounce:

Gökhan nerelerde ya kaç gündür mesaj yazmadı:cherry::cherry:

ooo cıbıra p*k atanı yerim.
Motor harika azmı cbf ybr deldim :)
Ondan frenler hangi 125'de var ama arka taraf çok geziyo bu bir gerçek :queen:

Gökhan'ım nerelerdesin :p

motoru soktugu yerlere bak ya :cyclopsan

zincirini felan güzelce temizle baride oringlerin arası kum olmasın sonra zincirim zincirim diye dolanırsın :mrgreen:

oralarda 660 Gezer :bounce:

Yok lem artçı itirdi arkadan daha kuma gelir gelmez olduğu yere gömülüyor meret. Ama karda iki kişiyle kalmıyor bak ona garanti veririm.
Zincir, debriyaj balatası ve ön arka lastiği haftaya değiştiricem zaten o yüzden fazla önemsemiyorum.

beyler laztiğim patladı :( hiç havamda değilim bi gezeyim dedim jant yerde geri döndüm :( şimdi bana pirelli mt 75 ön arka lastik lazım ahmetcime uyup zincir ve debriyajıda değiştireyim bari diyorum... ahmet bana da alalım aynılarından kaça mal olur oralarda vardır ucuza satan biyer hem ikişer tane alınca indirimde yaparlar belki he :)

beyler laztiğim patladı :( hiç havamda değilim bi gezeyim dedim jant yerde geri döndüm :( şimdi bana pirelli mt 75 ön arka lastik lazım ahmetcime uyup zincir ve debriyajıda değiştireyim bari diyorum... ahmet bana da alalım aynılarından kaça mal olur oralarda vardır ucuza satan biyer hem ikişer tane alınca indirimde yaparlar belki he :)

Etme bulma Dünyası Yarabbim büyüksün :)

Patlak Gökhan :queen:

geçmiş olsun patladı derken ? dublex lastikler kolay kolay patlamaz ama bi çivi yada benzeri bi madde girdiyse yavaş yavaş havası iner havası inerken dikkat etseydin jantın üstünde gitmezdin.çimdi jantıda 8 yapmış olabilirsin bi kontrol ettir :)
lastiğin havası tamamen indiğinde inş üstünde gitmedin motorun :)

yok jant sağlam yeni bir lastik şart oldu o kadar :) tamir ettirdim idarelik kocaman çivi girmiş çıkmış serçe parmağım kadar. İnş. Beni çekemeyenlere orta parmağım kadar girer :D

motoru yeni çalıştırdığımda cır cır cır diye ritmik bi ses geliyo motordan ama ısınınca gidiyo. ustaya gitmeden size bi danışıyım dedim? ne olabilir?

NOT= Her devirde ses aynı azalma yükselme olmuyor, ısınınca kendiliğinden gidiyor ses.

Son düzenleme:
Arkadaslar Sahibindende Ege Bölgesinde Gözünüze Saglam ilan Carparsa paylasirsaniz Sevinirim :) Zaman Geldi Artik :)

motoru yeni çalıştırdığımda cır cır cır diye ritmik bi ses geliyo motordan ama ısınınca gidiyo. ustaya gitmeden size bi danışıyım dedim? ne olabilir?

NOT= Her devirde ses aynı azalma yükselme olmuyor, ısınınca kendiliğinden gidiyor ses.
ona benzer bi ses bendede vardı ısınınca gidiyodu :)

@ cbr125 ;

Kardeşim bir bak bakalım motorun alt tarafından mı geliyor o ses ?

debriyaj telinin hemen altından geliyor. Şimdi farkettim vitese takınca ses biraz azalıyor.

Ne olabilir?:silent:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:09 ----------

ona benzer bi ses bendede vardı ısınınca gidiyodu :)

Sorun çıkarmaz umarım başıma.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar