2011 model 2750 km de motor
2750 km de motor debriyaj balatası sıyırdıysa garanti kapsamında değişir die düşünüyorum.
2011 model 2750 km de motor
yaaa biz boşuna kovalamıyoz o motoru
1-2 gazla tekere geliyo.3.vites biraz one yukledim gazla kendine çekersen gene Gökyüzü.
Ve cıbırlarda arka lastik kayması çoktur genel hondalarda öylemiş.
Ama Ön frenden korkma o kadar zorladım bikere bile bırakmadı kitlemedi.
Bolca arka lastik yanıma gelir giderdi arkanın kaymasından korkma çünkü o herzaman önü takıp eder![]()
P*k atma cbra125 ccde yapamadığını 600'de deneme
1-2-3 her viteste teker yaparım:bounce:
Gökhan nerelerde ya kaç gündür mesaj yazmadı:cherry::cherry:
ooo cıbıra p*k atanı yerim.
Motor harika azmı cbf ybr deldim
Ondan frenler hangi 125'de var ama arka taraf çok geziyo bu bir gerçek :queen:
Gökhan'ım nerelerdesin![]()
Paraya kıyıp IRC'leri değiştirseydinbenim mt 75'ler bırak asvaltı sahilde kumda bile patinajsız gidiyor.
http://img861.imageshack.us/g/1006827n.jpg/
motoru soktugu yerlere bak ya :cyclopsan
zincirini felan güzelce temizle baride oringlerin arası kum olmasın sonra zincirim zincirim diye dolanırsın :mrgreen:
oralarda 660 Gezer :bounce:
beyler laztiğim patladıhiç havamda değilim bi gezeyim dedim jant yerde geri döndüm
şimdi bana pirelli mt 75 ön arka lastik lazım ahmetcime uyup zincir ve debriyajıda değiştireyim bari diyorum... ahmet bana da alalım aynılarından kaça mal olur oralarda vardır ucuza satan biyer hem ikişer tane alınca indirimde yaparlar belki he
![]()
beyler laztiğim patladıhiç havamda değilim bi gezeyim dedim jant yerde geri döndüm
şimdi bana pirelli mt 75 ön arka lastik lazım ahmetcime uyup zincir ve debriyajıda değiştireyim bari diyorum... ahmet bana da alalım aynılarından kaça mal olur oralarda vardır ucuza satan biyer hem ikişer tane alınca indirimde yaparlar belki he
![]()
ona benzer bi ses bendede vardı ısınınca gidiyodumotoru yeni çalıştırdığımda cır cır cır diye ritmik bi ses geliyo motordan ama ısınınca gidiyo. ustaya gitmeden size bi danışıyım dedim? ne olabilir?
NOT= Her devirde ses aynı azalma yükselme olmuyor, ısınınca kendiliğinden gidiyor ses.
@ cbr125 ;
Kardeşim bir bak bakalım motorun alt tarafından mı geliyor o ses ?
ona benzer bi ses bendede vardı ısınınca gidiyodu![]()