CIBIRcılar yaşlarınız kaç sizin
Ben 24 Ruhum 14 :queen:
CIBIRcılar yaşlarınız kaç sizin
Ben 24 Ruhum 14 :queen:
Topikte en küçük benimdir heralde. 1993 doğumluyum var daha küçük olan?
Gönül ister CBR250R almak ama o kadar bütcem yok malesef. Yeni CBR125R'ın, aksesuarları ile birlikte 200 kilo olan cruiserımdan çok da aşağıda bir performans vereceğini düşünmüyorum aslında.millet motoru büyütmek için satar sen 250den inip 125e bin olacak şey mi![]()
Aynıyız 93lüyüz herşeyde güçlüyüz :queen:
Senin güçlü olman normal bayağı itirmişsin styi:cherry:, bana da Gökhan söyledi onun yalancısıyım:bounce:
Birak oda bana akıl veriyo böyle yap sercan diye oda meraklı bu işlere :mrgreen:
Sen benım arka bacak kaslarımı gormedin tabi![]()
Ne yapayım senin arka bacak kaslarını pis ergenAma 3 kilometre tek beygir, 1 kilometre 29 beygir gidiyomuşsunuz:queen:
Ben 2 yıl önce kanuni racer 200'ü 1 km filan itirmişimdir sahibi çatlaktı biraz 1 km boyunca 15-20 ez vurdurmayı denedik![]()
Birak oda bana akıl veriyo böyle yap sercan diye oda meraklı bu işlere :mrgreen:
Sen benım arka bacak kaslarımı gormedin tabi![]()
Ahmetin yazdığını ben yazacaktım benden önce davranmışolum ben 95yıllarında sepeksleri vurduruyodum yıl olmuş 2011 sen hala vutduruyosun ve 250 cc kocaman reyzingi
kas yapmıcanda ne yapcan
---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:51 ----------
aga yapmıcam yapmıcam diyom ahmet gaza getiriyo batuda bilir çok pis gaza gelirim e sende malzeme çıkarıyon ben napim broşum![]()
ah kardeşim bemim kıyamam ben sana tamam tamam sustum dehadi oynayak![]()
Gönül ister CBR250R almak ama o kadar bütcem yok malesef. Yeni CBR125R'ın, aksesuarları ile birlikte 200 kilo olan cruiserımdan çok da aşağıda bir performans vereceğini düşünmüyorum aslında.
Yanlış mı düşünüyorum?
Ya motorun vurdurmayla sorunu yoktu öle olsa ooooonu satıp cbr125 almayı düşündüğüne göre zaten gerekli incelemeleri yapmışsındır kararını vermeden öncebizimki sadece latife
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:56 ----------
sercan sen en önce en yanlış adamla tanışmışsınben senin yerinde olsam "tamam bozuldu motor çalışmıyo siz gidin ben çekici çağıracam" derdim gökhan gittikten sonra vurdurur yakalardım iki sokak ötede :queen: "ne bileyim valla siz gidince çalıştı":queen:
Gavur İŞte İlla Püzür Cıkartaacak![]()
Hala kararsızım çevremden bi alan olsa bi görsem kullansam gaza gelip hemen alıcam da...
Kesmez diye korkuyorum.
Sercan'ım Kuşadasında Adamlar Daha Siparis Bile AlmıyorlarDüşün Artik 26'sindan sonra Artik hiç olmadı 2.el Alicam bi tane olmuyo motorsuz bws'mi özledim
![]()