Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

yavaş sercan yavaşşş :D
Gazlıyoz bro ne yavaşı :p
Sercan ne ara sattın motoru yenisini ne zaman alıyosun? Bizim şu ygs'den sonra Bursa yaparız diyodum.
Madem ince kasa motosiklet istiyodun cbrı neden sattın:) grenajları sök, güzel bir lastik tak, birde koruma topuzu(sen çok patlarsın:cherry: )tamamdır al sana SM üstelik HONDA:p

ooo incede altındaki güç farklı 6000 devirde 45 beygir nasıl bi tork var görmen lazım :)

Sercan ne ara sattın motoru yenisini ne zaman alıyosun? Bizim şu ygs'den sonra Bursa yaparız diyodum.
Madem ince kasa motosiklet istiyodun cbrı neden sattın:) grenajları sök, güzel bir lastik tak, birde koruma topuzu(sen çok patlarsın:cherry: )tamamdır al sana SM üstelik HONDA:p

gelin tabi kardeşlerim bekleriz her zaman :D

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:13 ----------

Gazlıyoz bro ne yavaşı :p

ooo incede altındaki güç farklı 6000 devirde 45 beygir nasıl bi tork var görmen lazım :)

torka göre bişey yok bro allah yolumuzu açık etsin de yavaş gidelim fark etmez. al şu motoru da gelin havalar düzelir düzelmez...

Sercan'da hyo olsa gelmezdim bitmezdi o yol.:cherry:

aynen kardeşim çalıştımı gidiyor diyoda vapura bineceksiniz stop etmeyecek galba :D sonra yalovadan bursaya bayır aşağıya vurdur sercan vurdur :D

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:27 ----------

Yok laaa makina çalışınca köpek gibi gidiyodu valla :)

Şilede RR'ların peşinde ayrılmadım hiç :queen:

ah işte bi çalışsa hakkaten köpek gibi gidecek de bi çalışsa :D RRlar dalga geçmiştir olum senle :)

aynen kardeşim çalıştımı gidiyor diyoda vapura bineceksiniz stop etmeyecek galba :D sonra yalovadan bursaya bayır aşağıya vurdur sercan vurdur :D

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:27 ----------

ah işte bi çalışsa hakkaten köpek gibi gidecek de bi çalışsa :D RRlar dalga geçmiştir olum senle :)
Ben bişey demiyorum daha 660'ı alıyım öyle konuşcam :bounce::bounce:

:p

Aga hayırdır heyecan yaptın birden ne o sende mi gelcen? 1 2 3 nisanda bro :)

olum tam sınav tarihi lan o... olmadı şimdi, ben sınavlardan sonra kaçmayı planlıyorum o tarafa

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:22 ----------

Ciddi veya ciddiyetsiz satış nasıl oluyor bilmem de...
Ben motosikletimi sattım =) CBR 125R düşünüyorum sıfır :mrgreen:

millet motoru büyütmek için satar sen 250den inip 125e bin olacak şey mi :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar