Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

işyerindeyim laa yoksa klavye gazcısı değiliz zaten gazcıda değilizde nese max:160-170 süratten sayarsak :)

Krolar soguk motorla lastik yakar bu daha fena patladı dio bide rahatlamış kro :)
Tabi 1 lastik 400-500 lira :)

Son düzenleme:
burasıda pek farklı değil aga dün akşamdan beri durmadı. Bu akşam arkadaşlarla çıkcaz gezmeye :) delilik parayla değil ya :D

slm bende alıcam cbr 125 ancak honda otosever bayi haziranda teslim edebileceğini söylüyor. ne diyosunuz? daha erken teslim yapan bir yer varmı istanbulda

kardes maltepede konsuk motor var ordan alabılırsın ben ordan aldım pazartesı teslım edıcek ama ben fuardan aldım sen sımdı alıcam desen nısan ayında teslım edıyor zaten acele etmene gerek yok nısan dan oncede bınebılıcek havayı bulamazsın zaten

dostlar sormak istediğim birşey var.
Bu gün motorumun ruhsat işlemlerini halledip son olarak da zorunlu trafik sigortasını yaptırdım.
Gittiğim acente 125r ın kayıtlarında olmadığını söyledi ve 600f olarak kayıt işlemini gerçekleştirdiler.Sorduğumda şani ve motor numarası önemli bu aşamada dediler.

Sizler arasında böyle birşey yaşayan varmı acaba :silent:

Bu gün motorumun ruhsat işlemlerini halledip son olarak da zorunlu trafik sigortasını yaptırdım.
Gittiğim acente 125r ın kayıtlarında olmadığını söyledi ve 600f olarak kayıt işlemini gerçekleştirdiler.Sorduğumda şani ve motor numarası önemli bu aşamada dediler.

Oheee :)

kasko fln yaptırmak ıstersen problem yaratmasın o 125cc olan baska motor olsa nesede 600f nere 125r nere :)

Bende aranıza katıldım beyler Cbr 125 2011 yeni çıkan modelini aldım beyaz renkli mükemmel ötesi bir motor çok memnunum hepinize şiddetle tavsiye ediyorum.Saatlerce motoru izlediğimi hatırlıyorum o derece :)

Böyle saçmalık olur mu.Sen şimdi vergileri 600 lüğe göremi vericeksin.Eğer öyleyse 172,00 TL ödüceksin geçmiş olsun :queen:

slm bende alıcam cbr 125 ancak honda otosever bayi haziranda teslim edebileceğini söylüyor. ne diyosunuz? daha erken teslim yapan bir yer varmı istanbulda

nisan ve mayısdan önce teslim edeceklerini zannetmiyorum...ben otoseverden mayısda teslim alacağım işallah...mesela nisan ve mayısda otoseverde 2 şer tane gelcek...az adetli geldiği için tarihler uzuyor..

hoşgeldin ve hayırlısı olsun...bende işallah mayıs'da teslim alıcam gri turuncu cbr mi..

Bende ilk başta o renkten istiyordum ama hiç bir yerde kalmamıştı sonra beyazını real'de bir gördüm turuncu renginden daha çok hoşuma gitti.

Buyrun Fotoğrafları :)

07032011109.jpg

07032011108.jpg

07032011107.jpg

tşk fotolar içinn...yaa aslında benim için renk o kadarda önemli değil..üç rengte olur...cbr olsunda yeter :)

tşk fotolar içinn...yaa aslında benim için renk o kadarda önemli değil..üç rengte olur...cbr olsunda yeter :)

Ben sadece siyahını beğenmedim üç renginede bindim.Ama motorun heybetini en çok gösteren bu rengi.Gerçi 2011 cbr olsunda renk farketmiyor.Bugün plakamı almaya gittim motorla kar vardı her yerde motor tık demiyor arkadaş ne kayma ne savrulma :) bir an önce al bin derim şimdiden hayırlı olsun

Ben sadece siyahını beğenmedim üç renginede bindim.Ama motorun heybetini en çok gösteren bu rengi.Gerçi 2011 cbr olsunda renk farketmiyor.Bugün plakamı almaya gittim motorla kar vardı her yerde motor tık demiyor arkadaş ne kayma ne savrulma :) bir an önce al bin derim şimdiden hayırlı olsun

eyvallah kardeşş...beklemedeyizz..ama otosever nisanda 2 cbr değilde 4 tane gelirse seni çağırabilirim teslimat için dedi..:queen:

"OguzhanCBR " Eğer Cbr 125'im çok ufak geliyor büyütmek istiyorum ama gene 125'lik olsun diyorsan kesinlikle sat al derim :)

"islam077" Bende Anes Motordan aldım son 1 tane kalmıştı hemen verdim kaporasını aldım :D

"OguzhanCBR " Eğer Cbr 125'im çok ufak geliyor büyütmek istiyorum ama gene 125'lik olsun diyorsan kesinlikle sat al derim :)

"islam077" Bende Anes Motordan aldım son 1 tane kalmıştı hemen verdim kaporasını aldım :D

hayırlısı olsun kardeş...nisanda geliceklerden sonuncuyu mu kaptın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar