Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

oo insaat muh okuyan bırını gormek mutlu ettı benı :)

kaçıncı yılın? dersler nasıl ? ve bırçok soru var kafam da :)

Daha ilk yılım ya :) yeni yeni alışıyorum aslında.. benimde motosikletlerle ilgili çok fazla soru var aklımda :) olmadı bigün buluşup konuşalım birbirimizin derdine derman oluruz :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
karar aldım ehliyeti alıncaya kadar üstüne bile oturmycam motorun.
Mayısta elimde olcak ehliyet.
Sorum şu;
Depoda şuan 20 liralık benzin var. Akü bitik. Lastiklerin biraz havası inik. Motor apartmanda duruyo, sıcak yerde yani. kalorifere bağlı.
Ben bunu böyle bırakmayı düşünüyorum en ufak hareketi olmycak motorun.
Ehliyetimi aldıktan sonra motor bana sıkıntı çıkarır mı?

o motor gücünden ziyade hayal gücü :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:29 ----------

bence 3-4 günde bir on dakika çalıştır ne olur ne olmaz, ben öyle yapmayı planlıyorum

beyler siteye haber olarak başlık atmıştım yayınlanmamıstı.sizin başlınız altında yazdım ilgi görmedi:mrgreen: alın 2011 model yeni cbr
mcbr120113sd.jpg

mcbr12011fsa.jpg

kaynak:http://www.hondaitalia.com/modelli/moto/cbr125rb

müdür ilgi gördü çok da hoşumuza gitti ama bu motoru bizim memlekete 2012den önce kesinlikle gelmez :) e 2012ye kadar bizim jenerasyon zaten motor büyütmüş olur :) o yüzden pek üzerinde durulmamış olsa gerek :)

bunların türkiye'ye qelmesı 2014 bulur :D
bencede kardeşim honda trnin yaptıgı alışıla geldik politikası işte ellerindeki stok eriyince gelcek.şimdide honda today son stoklarıymış arkadaslar yeni enjeksiyonluları gelicekmiş hondadakı yetkili satıcı dedi bana

slm arkadaslar bn somestr tatılınde motor alıcam...daha once hıc tecrubem yok
kawasakı nınja 250r ve honda cbr 125r arasında kaldım. sız bana ne tavsıye edersınız?

bütcene bağlı bi olay. Ninja biraz daha tuzludur cbr a göre.

slm arkadaslar bn somestr tatılınde motor alıcam...daha once hıc tecrubem yok
kawasakı nınja 250r ve honda cbr 125r arasında kaldım. sız bana ne tavsıye edersınız?

git ucuz bir motor al mondial köy motorları falan vitesli olanlarından kır dök parçala yol yap iyice tecrübe edin biraz yolda kal yapmaya falan çalış. sonra git zxr250 al bunu yaparsan emin ol bana çok duacı olacaksın :)

hemen sahibinden.com a giriyosun ve temiz bi ybr buluyosun önce onu kullanıp(en az 2 yaz) sora ninja 250yi gönül rahatlığıyla kullanıyosun

tabi canım her yiğidin harcı değil CBR kullanmak :)
şaka bi yana daha masraflı olur alper" düşme kalkma kısmını naked-commuter bi motorla atlat bide koruma demiri taktır miss...

Hocam koy motoru fln beni bozar yaa... Ehliyet+egitim+ ninja\cbr dusunuyorum. Goruntu olarak ninja, ses olarak ninja, performans olarak ninja, prestij olarak ninja...

arkadaşlar motosikletim de sorun vardı elektrk sorunu. aküyü taktım yine düzelmemşti. Meğer sigorta yerinden çıkmış. :)
basit bir operasyonla hallettim. :)

sinir oldum sinir!
Düz yolda 110 u geçmiyor 6. Viteste 8 bin devirde gaz sonuna kadar açık olduğu halde 8001 devir bile olmuyo sabit kalıyo. Çıldırdım yahu!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar