Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Karda motosiklet sürmek pahabiçilemez..
Bugün kar yağarken kırtasiyeye gitmek zorunda kaldım. Bu havada atladım motora, yolda beni görenler uzaylı görmüş arkalarına dönüpte baktılar. Eğim yukarı bir yolda asvalt buz tutmuş, eğimin bitmesine 10 m varken hoop lastikler tutunmayı bıraktı ve birlikte kıç atmaya başladık. Hemen yarım debriyaj bir u çizip düz bir yere motoru bırakıp tabanvay.
overcloudun onca mesajından sonra süper bir mesaj yazayım dedim.

bende dün kar yağarken çıktım yola hiç sorun yoktu taki bir babadan dönmeye çalışırken yanlışlıkla drift yapana kadar :) millet düştü düşecek diye bakarken süper topladım havam oldu :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
töh keşke 5a alsaydm şimdi değiştirmezler.:pr:
Lastik üretim tarihi 05 orj lastikleri duruyo sanırsam. 20 bin km de.
Castrol alcam yağı.
Birde şu motoru kaldırma muhabbeti var ya. Ben haftada bi kaç kez çalıştırcam motoru. Bişey olmaz dimi? K.bakmayın, çok fazla soru soruyorum ama gerçekten motor bilgim hiç yok.:pale:

töh keşke 5a alsaydm şimdi değiştirmezler.:pr:
Lastik üretim tarihi 05 orj lastikleri duruyo sanırsam. 20 bin km de.
Castrol alcam yağı.
Birde şu motoru kaldırma muhabbeti var ya. Ben haftada bi kaç kez çalıştırcam motoru. Bişey olmaz dimi? K.bakmayın, çok fazla soru soruyorum ama gerçekten motor bilgim hiç yok.:pale:

Sakın deneme poponun üstüne düşünce motora bile binmek istemessin bi kaç ay eğer birde 400-500 tl masraftan bişey olmaz diyorsan yap :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yahu 6 ay idare bile etmedi akü. Marş almıyo motor şimdi. Ben buna en yüksek kaç amper takabilirim? Birde akü her zayıfladığında selenin altından akünün oralardan hava kaçırma sesi gibi tıss diye bi ses geliyo neden ki?

1 de 45
2 de 75
3 de 6 bin devirde 80:bounce:

Yine yanlış bakmışsın. 2. vites 6 bin devir 80 km'dir.
Buggin gerçekten vitesleri karıştırmışsın. 3. viteste en fazla 90-95 yapar bizim cbr. Topicte son zamanlarda bir anlaşılmazlıktır gidiyor. Sonu iyi biter inşallah. Casillias'ta bıraktı artık cbr 125'i, 250'lik topiclerde takılıyo.:p:cherry:

Yine yanlış bakmışsın. 2. vites 6 bin devir 80 km'dir.
Buggin gerçekten vitesleri karıştırmışsın. 3. viteste en fazla 90-95 yapar bizim cbr. Topicte son zamanlarda bir anlaşılmazlıktır gidiyor. Sonu iyi biter inşallah. Casillias'ta bıraktı artık cbr 125'i, 250'lik topiclerde takılıyo.:p:cherry:

Kastı kastı :mrgreen::mrgreen:

Ben düz yolda kaç yaptın değil viraja kaçla girdin peşindeyim bu aralar.

Akü işinide anlamadım ben gidiyorum basıyorum marşa çalışıyo motor :)

4-5 gün bekliyim bakalım gene tek marş mı :bounce:

adam dogru bakmış abı karıştırmayın adamın kafasını. :) 3. vıtes 6 bın devırde 80 le gıdıyor. gaYet doğru.

Casillas a acılen 250 lik lazım :)

Kastı kastı :mrgreen::mrgreen:

Ben düz yolda kaç yaptın değil viraja kaçla girdin peşindeyim bu aralar.

Akü işinide anlamadım ben gidiyorum basıyorum marşa çalışıyo motor :)

4-5 gün bekliyim bakalım gene tek marş mı :bounce:

Virajdan çıkmak, girmekten daha önemli hatırlatırım. Bende tatlı su motorcusu olucam artık. Havalar biraz düzelirse bir Bursa turunun ardından motosiklet, bilgisayar, televizyon hepsini çıkartıyorum hayatımdan. Belki Haziran Temmuz gibi gri er6n ile dönebilirim.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:24 ----------

adam dogru bakmış abı karıştırmayın adamın kafasını. :) 3. vıtes 6 bın devırde 80 le gıdıyor. gaYet doğru.

Casillas a acılen 250 lik lazım :)

Kimseye söyleme de cbr'a çok para istiyo:queen::queen:

yoshımura egsoz var adamda ıster tabı :p:)

dersaneye mı gıdıyorsun?

bu tepkıler öss hazırlık tepkılerı.

TV PC cep telefonu fılan :)

Virajdan çıkmak, girmekten daha önemli hatırlatırım. Bende tatlı su motorcusu olucam artık. Havalar biraz düzelirse bir Bursa turunun ardından motosiklet, bilgisayar, televizyon hepsini çıkartıyorum hayatımdan. Belki Haziran Temmuz gibi gri er6n ile dönebilirim.
Onun için önüme Cbr1100xx alıyorum o nasıl çıkarsa bende öyle yapıyorum bi süre sonra ben önde o arkada olmaya başladı.
Sonra bi ses duydum ve ilerde bişey gördüm ney di laaa o :cherry::cherry:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:24 ----------

Kimseye söyleme de cbr'a çok para istiyo:queen::queen:
Bak sennnn :p

Şakası bir yana Çok güzel bir fiyata vermeyi düşünüyorum.
İsteyene son güzelligim 3.750 oda gt almak istiyorum artık :queen:
Yada mishelin pilotlarımı alınca Beni kimse Riva otobanından cıkartamaz :)

dersaneye mı gıdıyorsun?

Ya bırak Dünyayı o kurtarcak sözde :queen:

Yoshiyide mushiyide 3.750 abi gelen alır .....

Ve Beyaz ampul aldım xenon halt etmiş ne gerek var ona hem kendine zarar hem motora al beyaz ampulleri tak gitsin.

dersaneye mı gıdıyorsun?

Şakayı bırakırsak, evet üniversite hazırlıkları. Belki sizin İzmir gurubuna bir kişi daha katılır. Dokuz Eylül Makine müh. istiyorum. İzmir'e kapağı bir atabilsem 6 senede bitirmem üniversiteyi.

Şakayı bırakırsak, evet üniversite hazırlıkları. Belki sizin İzmir gurubuna bir kişi daha katılır. Dokuz Eylül Makine müh. istiyorum. İzmir'e kapağı bir atabilsem 6 senede bitirmem üniversiteyi.

bende dokuz eylul ınsaat yada makıne muh ıstıyorum. aynı şekılde ege unı. de olur.

dokuz eylul yerleşkısının karşısında oturuyorum. en ıyı okul yakın okul mısalı okul ev arası 1 km :mrgreen:

ama guzel puanla alıyor. 460 ı doğrultman lazım. Denemeler nasıl gıdıyor?

Casıllas dostum soylesene yaa ızmırden ıkı arkıye cbr bakıyoz da fıyat yuksek geldı yap bışeyler :queen:

Bir haftadır pcyi kaldırıcam diyorum, bu gece toplarım artık.
Bu arkadaşınız sahalardan ayrılıyor. 6 ay filan dünyayla ilişkimi kesiyorum. Yeni motosiklet alanlara şimdiden hayırlı olsun. Tekeriniz düz bassın.

İnsaf Et 3.750 dedim :)

Hatırlarsan 4.500 diyodum :)

Bir ikitane GT250 bakmaya gittim duygularım kabardı :)

Bende Mugla Uluslararası Lojistik olabilir yada gene istabulda kalıp Lojistik.

Şimdide Fransa yunanistan Avusturya Almanya Çek cumhuriyeti yükünüz olursa burdayım :)

Kardan dolayı araçlar gitmiyo ama ben sırtımda taşırım :)

aslında 3.750 ıymıs :D de tabı makınayı qörmk qerk :D

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:11 ----------

ya bana
3.500 qüzel saqlm bı cbr lazım ıste tercıhım 07-08 modellerı arası da temızını bulmka sorun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar