Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Arkdaşlar havaların soğuması nedeniyle 3 gündür motorumu kullanmıyordum bugün biyere kadar gitmem gerekti marşa bastığımda akünün biraz zayıfladını fark ettim yaklaşık 10 km kdr yol gittim hem şarj olsun die motoru istop etmedim ama durur durmaz rolantide çalışırken bir anda motor stop etti ve bidağa ne marş aldı nede kontağı açtığımda ışıkların hiç biri yanmadı motoru ittirerek çalıştırdım ama biranda böyle yapması şaşırttı beni acaba kısa devre falan mı yaptı biyerden yoksa sorun aküdemi bilmiyorum sizce ne olmuş olabilir ?

bugün vlm marka 12 v 5a akü siparişi verdim. 37 tl akü 5 lira kargo ücreti. Salı günü elime ulaşır. almak isteyenlere tavsıye edebıleceğım bır akü. :)

Adam diyo 55 kesiciye girdi diyo.
oda fazla zorlamadın herhalde diyo.

Kesiciye girmiş daha nasıl zorlayabilirsin.:pr:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu tolga benden de acemi sanırım bi kaç mesajını okudum da.:mrgreen: :p
Arkadaşlar motorum ustada yarın çok fazla trafik olmayan yoldan eve kadar getirebilir miyim ki motoru? Tam 2 km mesafe.
Korumalarım tam olcak polis durdursa ağlayıp zırlasam etki eder mi? :)

kardeşimhiç bi cbr 2de 55te kesiciye girmez bana acemi diyosunda sen galba kaçncı vitesde oldüunu bilmiyosun ayrıca cbr 2de 80 3te 100ü görür son devrinde

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:51 ----------

ayrca 2de 55te kesiciye girdi gazı saldım bidaha kökledim düşüyodum demişsn nasıl düşüyodn hayret hiç yol galba tecrüben

ben acemiyim bende sıkıntı yok. Evet kaçıncı viteste olduğumu tam olarak anlıyamadım. Nede olsa ilk sürüşüm. Neyse yarın ben o 2 km mesafeyi iterek gelcem. :) ehliyetsiz motoru itmek yasak değil dimi?:p baktım polis yok gazlarım hafiften. Eve getirebilirsem boş alan çok :)

evet....:)

denerim. :)
Yarın beni motoru iterken polis görse birşey demez dimi. :) yok mu cevap verecek.:pale:

iterken bişy demez merk etme nie korkuysnki bukadr polisten tak kasını sür ben çok sürdüm ehliyetsiz hiçte bşi olmadı

Kurallara uyalım uymayanları uyaralım. :)

Kardeş ben 10 yıldır motorların tepesindeyim bu motoru alana kadar ehliyetsiz dolaştım çok kez de polise yakalandım yalvar yakar kurtuldum hepsinden son 1 yıl ehliyeti kazanmama rağmen dosyamı verip ehliyeti alamıyordum maddi sıkıntıdan dolayı ama 2 ay önce bu motoru aldım polise yakalandım tekrar polis bu motoru alacak paran varda ehliyet almayamı paran yok deyip ruhsatı elimden alınca ertesi gün eliyet sahibi oldum :) 10 yıldır birkez kuralları ihlal etmedim ehliyet aldığımdan beri kural dinleyeni :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar