şu kasko işi benım de kafamda. Aslında çok gelıyor bana 500 lıra. Ama korkuyorum da çalınmasından. Kaza olursa bıle buyuk bı ıhtımalle hatalı olmam. Hatalı olmayınca zaten sıgortam oduyor parayı. Ama çalınma korkusu hep var ıçımde. sırf bu yuzden yaptırırım kaskoyu.

arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım.. almanya dayım şu anda ama türkiye ye mart başı gibi döneceğim .. aslında aklımda şimdiki cbr 125 r vardı.. fakat milano daki yeni model yılının tanıtımını görünce.. dedim 2011 çok daha güzel olacak.. bilmiyorum marta kadar getirebilirler mi.. ama şimdiden biraz para biriktirmeye başladım .. getirtemezlerse de grey market yoluyla satın alınabileceğini düşünüyorum..
bu makinayı diğerlerinden ayıran özellik sanırım ekonomisi, hafifliği ve ilk kullanım için kolay olmasıdır galiba..
bilgilerinizi esirgemeyin.. şimdiki kasa ve yeni kasa hakkında neler düşünüyorsunuz.
saygılar.
Arkadaşlar 1 sayfa geçti neredeyse ama yeni başlamak isteyen kardeşinize hiç cevap atan olmadı...
arkadaşım motor kesinlikle sınıfının en ideali zaten bu yüzden hepimizde var ben cbr 125 alıp da şikayetçi olan görmedim satanların da tek amacı daha büyüğünü almakkesinlikle çok dengeli sürüşü kolay ekonomiden kastın yakıtı ise evet çok ekonomik, yok fiyatını kastettiysen yine ekonomik
diğer 125Rlara nazaran
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:18 ----------
casillas. motoruna sadece maşallah diyebiliyorum yoruma gerek yok, tabanı düz bassın![]()
Hoşgeldin Türkiye'ye yeni kasa ve modeller geç geliyo
Biz yavaşı seviyoruz
ya beyler benim motora bu aralar nazar deydi sanırım düz yolda 130u gören motor 120yebile çıkamadı nedendir sizce?
ya cidden gitmiyor bayıra sardım bu sabah işe gelirken normalde 90la çıkarken bu sabah 60a kadar boğuldu bakımınıda yeni yaptırdım :s
Eğer Dediğin Gibi Rampayı Çıkmıosa SİLİNDİRDE Problem Olma İhtimali %90 Aynı Sorun Bendede Wardı Silindir'i Değiştirdim Düzelmişti.