Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Merhabalar Arkadaslar 3000TL Sizce SAglam 2.el Cbr Alabilirmiyim Ve Alicagim Cbr Km Max KAç Olmalı ve Alırken Nelere Dikkat etmeliyim siz en iyi sizler bilirsiniz ?

TEşekkürler...

3000 liraya pek adam akıllı temiz cbr bulmak açıkçası zor!ya paraya sıkışmıştır satıyordur ya model/cc yükseltecektir yeni bir motor bulmuş kaçırmak istemediğii için satıyordur yani zor bir ihtimal...biraz daha ekleyip iyi bişeyler bulabilirsin...km'nin pek fark edeceğini sanmam gaddar bir motor tabi bakımları düzenli yapılmışsa!en önemlisi büyük bir kazası olup olmadığı gerisi problem olmaz ufak tefek çizikler kırık manetler,sinyaller,aynalar dert edilmemeli diye düşünüyorum sonuçta sıfır değil ikinci el alıyorsunuz o kadarda olması normal...ne demek istediğimi "benim ilana bakarak daha iyi anlarsın" derdim ama bu sefer reklam yapıyor diyecekler :p

cbr 125 in yeni kasası çıkmış o da nesi::123434::
5099799832_a819fc9e34_b.jpg

cbr1.jpg

Honda-CBR150R-side-1.jpg

cbr2.jpg

cbr3.jpg

1sene içinde asyada satışı başlar
1 seneye kadar avrupaya 125liği gelir. 2 seneye kadar da Türkiyeye 125liği gelir

işte beklenen tasarım. farkettiniz mi bilmiyorum ama fotoğraflardaki motorlar 150cc, umarım 150cclik olanlar gelir.

sonunda artçı için adam gibi tutamak yapmışlar, bnim eski motora cbf500 tutamağı yapmayı çok düşünmüştüm zamanında.

motor bu tasarımla super spor'dan çok sport touring'i andırıyor.

lastikleri'de kalınlaştırmışar.

egzos'ta er6'a benziyor ama çok guzel olmuş.

125i 6 milyara satan adam 250 liği 12 13 den aşşağı satmaz
ninja nın altında hiç kalmaz :)

Türkiyede Hondanın 250cc SS makinası olsun kimse kawa almaz bence.
Sonuçta servis ve parçada önemli tabi tek seçenek olunca japondan yana yapcak bişey kalmıyor.

Bizimde Ehliyet sistemimiz level'li olsa bak o zaman ne motorlar geliyor TR'ye

onun duşuncesı fıyat 7 bıne cıkınca zarar etmeden satıp nınja almak. Ama fıyat 7000 e çıkmadı kı erken koymuş nete :)

Arkadaşlar keyfe keder satılışa çıkardım yoksa allah nasip ederse binerim daha uzun yıllar cıbırıma:mrgreen: ama ZXR 250 ninja ve ya 600RR teklifi gelirse 6bin saydırcam motora takaslı fiyat yanı bu fiyat:wiinkk:

Arkadaşlar keyfe keder satılışa çıkardım yoksa allah nasip ederse binerim daha uzun yıllar cıbırıma:mrgreen: ama ZXR 250 ninja ve ya 600RR teklifi gelirse 6bin saydırcam motora takaslı fiyat yanı bu fiyat:wiinkk:

6bin cıbıra sayan motora 600rr'ına kaç para isteyecek senin düşüncen ile?

Türkiyede Hondanın 250cc SS makinası olsun kimse kawa almaz bence.
Sonuçta servis ve parçada önemli tabi tek seçenek olunca japondan yana yapcak bişey kalmıyor.

Bizimde Ehliyet sistemimiz level'li olsa bak o zaman ne motorlar geliyor TR'ye

cbr'in 250liği gelse ikinci eldeki fiyatlarda da rekabet olur yine bize yarar.

hyosung ve st kanuni sahiplerini o zaman düşünemiyorum doğrusu.

cbf250'nin yerine gelen çift V silindirli bi naked model vardı 12bin'e satılıyordu, muhtemelen 250'lik cbr'da 14 - 15bin arası bi fiyatı olurdu heralde.

ama 600rr'in satişlarını etkileyebileceği için honda 250'liği getirmez diye düşünüyorum :pale:

keşke getirseler..

egsozu yaptım on numara ses verio alsancağı inlettim bu gece bum bum bummmm :mrgreen: alayı ayıldı :p

Ne ekzos aldın peki?:silent: Sesini dinletebilir misin bir de:mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:38 ----------

Bu arada bilginize. Çewrenizde denk gelirse haberdar ederseniz sewinirim.

Ocak ayı gibi, 10.000km'ye kadar, Hatasız, Kusursuz, Tertemiz Cbr Repsol Bakıyorum. Bütçem biraz kısıtlı. Ucuza wericek olursa yani. Yaklaşık 3.000gibi bişi war. PEŞİN. Yanlız benim için çok önemli: her 2.000de bakımları felan yapılmış, kazasız, 2008-2009 model, temiz kullanılmış olmalı ws ws....

:rendeer::mrgreen:

bulursun inaşllah dostum ama işin zor görünüyorr...baksana yukarda yazan elelman 7 istiyormuş:::)))

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar