Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Ya biliyorsun o sitedeki satıcıları dostum gerçek der bir yollar cırttır. Alıp inceleyemiyorsun bakamıyorsun birde dikkatli olmak gerekli..

tabi orası öyle. 300 liralık olanı almadan önce mutlaka bir ateşe tutmak lazım.:cherry:

ama amerikalılar genelde dürüst oluyor gerçek dediyse gerçektir.

aslında tam tersi olması lazım bizim dürüst onların sahtekar olması lazım ama korkuyorlar mı nedir. adamlar pek yamuk yapmıyor:mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:52 ----------

adszzbo.png

buyur arkadasım

motorun üzerinde bir çeksene nasıl uzun mu kısamı

Bende isterim:p:cherry:
Hem geçen seferden kalan 3 tl borcumuda öderim.:cherry:

canın sağolsun 3 liranın lafı bile olmaz

almaya karar verirsek sanada siparişi geçeriz

linki şuydu
http://cgi.ebay.co.uk/Honda-CBR125-...rcycle_Parts&hash=item4aa5469a29#ht_825wt_905

Silindir Piston 450 TL
Karbürator ve Beyin 200 TL
Manetler 40 TL
Arrow 250 TL
K&n 80 TL

1250 lira verdim cıbırımın canı soğolsun diyorsun yani. bakalım sonuç alırken sorun çıkmazsa iyi
resmi bugün yarın at sana zahmet

canın sağolsun 3 liranın lafı bile olmaz

almaya karar verirsek sanada siparişi geçeriz

linki şuydu
http://cgi.ebay.co.uk/Honda-CBR125-...rcycle_Parts&hash=item4aa5469a29#ht_825wt_905

1250 lira verdim cıbırımın canı soğolsun diyorsun yani. bakalım sonuç alırken sorun çıkmazsa iyi
resmi bugün yarın at sana zahmet

resimleri yarın atmaya calısacagım. aynen link dogrudur bnde oradan sipariş geçtim 1 haftada elime geldi ürün.

Vallahi şu anda sadece takılmayan bir silindir piston kaldı onlarıda yarın yada öbür gün takacagım yakın bir zamandada video cekecegim Türkiyenin En dolu cbr125 i oldu sanırım

araştırıom bütün yorumların sonucndan bi ders alıp alcam egsozumu :)

hocam o egzos sadece tüp sanırım ve eger o sekilde ise ses için almış olursun . eğer komple bogazdan alırsan performansını ne kadar etkiler dersen 5 km yada 10 km ya oynar ya oynamaz.

ben neredeyse 4 senedir aynı cbr a biniyorum artık ihtisas yaptım desen olacak.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:06 ----------

gidon amortisörü de varmış cıbıra:mrgreen:
http://cgi.ebay.co.uk/Steering-Damp...27?pt=UK_Motorcycle_Parts&hash=item4a9ecf292f

çok biçim olur ama:queen:

Bunuda Getirteyim bari yaa :D:queen:

hocam o egzos sadece tüp sanırım ve eger o sekilde ise ses için almış olursun . eğer komple bogazdan alırsan performansını ne kadar etkiler dersen 5 km yada 10 km ya oynar ya oynamaz.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:06 ----------

full + full olsun bari:cherry:

Eksiği kalmasın ya :D satmayacağım motoru nede olsa evladiyelik artık bu bana :) haa isteyen olur sat bna der biri belli mi olur :D 5.000 TL :D

ne performansı olacak zaten bana sadece ses lazım zaten en son kac yapıozki:mrgreen::mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar