Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tabiki öyle yapacaksın. halini anlatmayı bileceksin.
unutma ağlamayana meme yok:p

2 göz yaşını bırak sel olucak kadar ağladım yok banamısın demiyo niyetleniyo gibi oluyo vaz geçiyo çok zor durumdayım nasıl ikna edicem bilmiyorum :pale::pale::pale::pale:

2 göz yaşını bırak sel olucak kadar ağladım yok banamısın demiyo niyetleniyo gibi oluyo vaz geçiyo çok zor durumdayım nasıl ikna edicem bilmiyorum :pale::pale::pale::pale:

o zaman önce bir tane cub aldıracaksın. o kolay. ondan hemen sonra da cbr aldıracaksın bu bozuluyo bana kötü çinli aldırdınız deyip. düz bile gitmiyor yalpalıyor dedin mi alırlar.

yürümekten kendimi amele gibi hissediyorum. mal bebelerin bile elektrikli sccooterı var eskiden bile yürümezlermiş ata binerlermiş ya bana motor alın ya a intihar edeceğim de. yetti artık dayanamıyorum filan de:cherry:

küçük emrah moduna gir:p
Babacanlar motor 4 bın km ye gelınce buji ve filtre degıstırmek ıstıyorum yanı performans attırcam sızce kaca mal olur ve ne dersınız?Halil cvp beklıyom:)

cr7hix buji al internetten bir de 10 50 castrol racing koydur motoruna. lastik basınçlarını da arka 37 ön 30 yaptır. çık otobana ver coşkuyu 145 garanti:p

Hayırlı yolculuklar Allah kaza bela vermesın

sağolun inşallah sorunsuz bir yolculuk olur.

Motomax'dan deri montumuda aldım Çok tiky oldu len Sıra 6ooRR'da :)
67706_1409735768233_1377633630_30968871_7557256_n.jpg

waww sercan hayırlı olsun.ALLAH kaza bela yüzü göstermesin :cat:
teşekkürler ;)
nerde sıyah vizörün :p nerde balaklavn nerde dizligin nerde belliğin söyle :queen:
Siyah vizor 90€ diyince dükkandan dışarı nasıl cıktıgımı hatırlamıyorum.
Hepsi var dizlikleri yere bile surtturuyorum :queen:

Hayırlı Olsun Kazasız Belasız Kullanırsın İnşallah..
TEşekkürler.

Bu hava hanı P.tesi açıcak diyorlardı.
Ne kolpacı bu hava durumu ya :farao:

teşekkürler ;)

Siyah vizor 90€ diyince dükkandan dışarı nasıl cıktıgımı hatırlamıyorum.
Hepsi var dizlikleri yere bile surtturuyorum :queen:

Seninki benimkindende kötüymüş ya ben nolan n61 in siyah vizörünü sordum 35 € fiyat aldım ben dükkandan dısarı kosarak cıkacaktım millet 10 liraya kask alıyo bee Diyesim geldi adama :D

Seninki benimkindende kötüymüş ya ben nolan n61 in siyah vizörünü sordum 35 € fiyat aldım ben dükkandan dısarı kosarak cıkacaktım millet 10 liraya kask alıyo bee Diyesim geldi adama :D

nerde buldun vizörü? bende n61 var vizör bulamadım. 50 lira ya filan alırım vizör.

Aynen benim vizor parasına deli kasklar var.

Bide mahalledeki çin scooterlere kaskı veriyim motoru ver diye makara yapıyorum bigün toplaşıp dövcekler beni :queen:
görünmüyordun uzun zamandır? Motosiklet ne oldu? Uzun zamandır merak ediyorum.
O sattı geri aldı bişeyler yaptı :mrgreen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aynı benim babam ama odaya kapanıp 2 gün boş boş duvara bakarsan eminim seninkide razı gelicektir :cherry:

Bırak 2 gün boş bakmayı ağLamadığım mı kaLdı. Kafamı duvarLara vurmadığım mı kaLdı. İsyan etmediğim mi kaLdı. Daha vs vs vs bir sürü şeyLer yaptım ama yok işde aLmıyoo çok zor. Ama oda bir yandan hakLı maddi durum pek iç açıcı değiL. Yoksa bir dediğimi 2 etmez bana sadece ders çaLış dersLerin iyi oLsun ne istersen iste der. 7. sınfta bilgisayar istedim o zaman maddi durum iyiydi 2.000 küsür tL'ye Hp Bilgisayar aLmış gözü kapaLı. :cherry: Ama şuanda maddi durum pek iç açıcı değiL o yüzdende baya zor gözüküyo ama napıyım elimden geleni yapıyom bende :pale::pale::pale::salut::salut::salut::salut:

Özellikle Jikleyi baglamak gercekten zor hocam cok ara yerlerden geçiyor kablo

tşkkr edrm inş bir sorun olmadan takabilirim fara gelmişken kısalarda tek tarafı uzunlarda ikisi birden yanıyodu ama malefes hangi taraf hatırlamıyorum vizede hafif kusurlu sorun çıkabilirmiş die duydum yapılmışken tam bikere olsun istiyorum birde ön taraftan çok zırıltı geliyo bu sesi nası halledebilirim...?

ilk burda yazayım dedim :)

geçen hafta cbr125'i mi satmıştım.

önceden görmeye gittiğim bi tane ninja 250 vardı 7bin'de, ilk sahibinden. bugun motor için kapora bıraktım, cuma günü kısmet olursa alıyorum :)

ilk burda yazayım dedim :)

geçen hafta cbr125'i mi satmıştım.

önceden görmeye gittiğim bi tane ninja 250 vardı 7bin'de, ilk sahibinden. bugun motor için kapora bıraktım, cuma günü kısmet olursa alıyorum :)

Hayırlı Olsun.Yeşil mi ninja :)

İstanbul Ninja Grubuna bekliyoruz..(Adına bakma cıbırlarda geliyo)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar