Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

şimdi yükselış ten geldım. parça aldım. Yagmura yakalanmamak için çevre yolunda yokus yukarı tam gaz geldım 110 la. yagmur bozuyor benı soguk onemlı degılde. Beyaz converse oluyor kapkara :mrgreen:

BEN ARABAYLA GELDİM BUGUN OFİSE HAVA BULUT DOLU ANASIINI SATAIM BU BULUTLARI NASIL İNDİRCEZ :cyclopsan:cyclopsan:pale::salut:

BEN ARABAYLA GELDİM BUGUN OFİSE HAVA BULUT DOLU ANASIINI SATAIM BU BULUTLARI NASIL İNDİRCEZ :cyclopsan:cyclopsan:pale::salut:

yağmur berekettir kardeş :mrgreen:

şaka bir yana benım en çok motor kullanmayı sevdiğim yerler virajlar ve yağmurlu havalar yağmurlu havada motor kullanmaktan nedense zevk alıyorum gaza yüklendiğinde sekiz falan çiziyor motor hoşuma gidiyor denemeni tavsiye ederim normal havalara göre motora biraz daha kibar davranırsan çok zevkli olacaktır aksi taktirde hüsranla bitecektir.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:15 ----------

saol arkadaşım kaça mal olur ortalama?

valla usta ne desem yalan olur ama 50 60 birşey alırlar en azından adanada bakımlar bu fiyatı geçmiyordu.

şaka bir yana benım en çok motor kullanmayı sevdiğim yerler virajlar ve yağmurlu havalar yağmurlu havada motor kullanmaktan nedense zevk alıyorum gaza yüklendiğinde sekiz falan çiziyor motor hoşuma gidiyor denemeni tavsiye ederim normal havalara göre motora biraz daha kibar davranırsan çok zevkli olacaktır aksi taktirde hüsranla bitecektir.[COLOR="Silver"
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:15 ----------

hafİf yüklencen gaza yoksa öperiz yeri wala :queen:

best buy'ın otoparkında cok güzel 8 çiziyoruz denemenizi isterim :queen:

şaka bir yana benım en çok motor kullanmayı sevdiğim yerler virajlar ve yağmurlu havalar yağmurlu havada motor kullanmaktan nedense zevk alıyorum gaza yüklendiğinde sekiz falan çiziyor motor hoşuma gidiyor denemeni tavsiye ederim normal havalara göre motora biraz daha kibar davranırsan çok zevkli olacaktır aksi taktirde hüsranla bitecektir.[COLOR="Silver"

hafİf yüklencen gaza yoksa öperiz yeri wala :queen:

best buy'ın otoparkında cok güzel 8 çiziyoruz denemenizi isterim :queen:

yağmurda guzel yanlıyor. aslında her zaman guzel yanlıyor. yansız kalkmam arkadaş ::exclaim:::exclaim: :queen:

arkadaşlar zxr 250 gerçekten güzel bir tercih heleki cbr 125ten sonra baya tatmin eder yakıt olarak üzmez vergisi az. tek sorunu cbr gibi parçası pahalı herşey bir kaskoya bakar
güzel motor güzel. birde sport touring gibi çanta taktımmı türkiyeyi dört dönerim valla :)

chress : sen 1000 rr al arkadaş cbr 125ten 1000rra geçiş diye kitap falan yaz hatta ama ilk 1000 km deneyimini lütfen burda bizimle paylaş :mrgreen:

arkadaş emeklerken birden koşmaya çalışırsan düşersin. Önce yürümeyi öğrenmen lazım bence :)

Uzun bir aradan sonra bende artık sizlerleyim arkadaşlar. 3.5 senedir cbr125 kullanıcısıyım :) ve motoruma şu anda köklü bir değişiklik yapıyorum şu anda

unLimited CDİ
Khein Karbürator taktım

162CC silindir piston yoLda geliyor yurt dısından

bakalım karbürator we beyin ile motor gerçekten çok farketti ataklaştı daha bi seri. tam 50.000 km olmustu motorum

pehhh 1000rr mı cıbırdan inip ZZR140'e geçiçem ben ilk 1000 km yaşarsam Çaylar benden ;)

aga onun egsozlar kötüü bea bak valla cıddıyım ondan alırdım ama egsoz bozdu işi :queen:

Ben ilk 1000 km burada paylaşırsam keyfı kaçar. 'Aramızdan ayrılırken' adlı konu açıp orda paylaşcam :queen:::exclaim:::158::

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:45 ----------

gapışakk mı Ali :queen::queen:

olur arkideş :queen:

Arkadaslar, su ana kadar Pirelli MT 75 130/70/17 arka lastik (ve IRC on lastik) kullaniyordum ve cok memnundum ancak arka lastik artik taslasti ve yenilemek istiyorum (inanilmaz kayiyor taslasmis lastik, ozellikle yagmurda). Yalniz su an MT 75 stoklarda yokmus ve 2 aya kadar gelecek gibi gorunmuyormus yetkilinin bana dedigine gore.

Simdi bu modelin muadili ne almami ve nerden almami tavsiye edersiniz? (mumkunse set halinde almak istiyorum - maksat on arka ayni paternli olsun). MT 75 elinde olan varsa ses ederse de iyi olur...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:29 ----------

Lastiklerle alakali bir ikinci soru.. benim on lastik 90/90/17 (orjinal bildiginiz gibi 80/90/17) ve camurlugu biraz eritti. Simdi forumlarda gezerken 100/90/17 takan arkadaslar oldugunu goruyorum. Bu adamlar camurlugu kirmadan nasil takiyor o kalinlikta tekeri one? Camurluk yukseltmek gibi bir opsiyon var mi bizim cibirlarda?

aga onun egsozlar kötüü bea bak valla cıddıyım ondan alırdım ama egsoz bozdu işi :queen:

Ben ilk 1000 km burada paylaşırsam keyfı kaçar. 'Aramızdan ayrılırken' adlı konu açıp orda paylaşcam :queen:::exclaim:::158::/QUOTE]
ZZR'ye alıcan twB egzozları gör asaleti :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar