Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

60 sterlin çok para Sercan. düşsen çıt kırılıyor zaten.15 sterlin yine alınabilir.
indirim yapmazlar bu arada. yani yapmıyorlar genelde.

He doğru diyorsun bu Euro işareti değil sterlin fiyatından 135 TLye geliyo.Belki yaza doğru alırım :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:31 ----------

avea hat al bı tane numaramı bılıyorsun mesaj at goruşelım. turkcelle bızı bozuyo :)

Biz avealı değiliz bize fazla yüklenmeyin :bounce::bounce:

Son düzenleme:
He doğru diyorsun bu Euro işareti değil sterlin fiyatından 135 TLye geliyo.Belki yaza doğru alırım :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:31 ----------

Biz avealı değiliz bize fazla yüklenmeyin :bounce::bounce:

Sencer burda hava hala soğuk ve yağmur azda olsa yağıyo. Son güne kadar bekleyeyim demiştim ama hava durumu yüzünden gelemiyorum ne yazıkki.

ali(cHreSs) izmirli arkadaşlarala nezmn toplanıyoruz sen ayarlarsın bu işi =)

AYARlayacağım çok az kaldı :) toplanıp gazlayalım biraz. İzmir Cbr görsün :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:13 ----------

motor için gelen iyi dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar :)

bu arada manetler çok güzelmiş. İzmirde toplantı olursa bende gelebilirm :)r

izmirde toplantı olacak yapacaağım başaracağım :mrgreen: en yakın zamanda toplanıyoruz.

biraz önce leo vince lı bi cbr gördüm sesi süperdi ve arka lastiği kalındı çok hoş duruyordu acaba aramızdan birisimi ?

bursalı cbr sahibi kimse yokmu burda arkadaşlar caddelerde görüyorum ama burda yok galba. Varsa konuşup anlaşalım birgün buluşup turlayalım bursayı. Cvp bekliyorum beyler...

açtım sonunda :queen: bi kaç foto çektik ama fazla çekemedik. bir daha ki buluşmada bol bol foto çekip atacağım buraya.

İzmir de olan herkesi bekliyoruz. El kaldırın yeter :p:mrgreen:

ayak kaldırsak olur mu:bounce:
Seneye yol arkadaşı bulursam gelirim bir haftasonu :)

Ktm LC4 620 almayı düşünüyorum supermotolar çok hoşuma gidiyo bu aralar :p

ayak kaldırsak olur mu:bounce:
Seneye yol arkadaşı bulursam gelirim bir haftasonu :)

Ktm LC4 620 almayı düşünüyorum supermotolar çok hoşuma gidiyo bu aralar :p

ayak kokuyorsa kalsın yerinde :queen:

gel gel ben izmir"de okuyacağım inşallah. :) 5-6 yıl burdayım.

belki İst. yıldız teknik üni. gelirim :) o zaman 5 yıl ordayım.

o moturu bende seviyom :queen::queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:22 ----------

önümüzdeki yaz gelmeyi düşünüyorum izmire bende takılırım size kbul ederseniz beyler

buyur gel her zaman kabul ederiz. Sene ye kadar zaten İzmir cbr 125r yardırma ve böğürtme derneği kurarım :p:) :queen:

arkadaşlar merhaba,

motoru 8 gün önce satılığa çıkarmıştım. 3300 fiyat koydum sonra 3100'e çektim fiyatı. sonuç itibariyle yan grenajlarda boya olduğu için fiyatı düşük tuttum, yoksa asla 3500'un atlına bırakmazdım. herneyse bugun bakmaya geldiler, arkadaşın ilk motoru olcakmış. bayada bir hevesli gorunuyordu ve çok duzgun birisiydi. ilk motoru olcağı için 3000'e bıraktım. 50tl kapora verdi, bu hafta cuma günü yada önümüzdeki pazartesi noterden satış işlemlerini yapıcaz.

şubat ayına kadar para biriktirip kısmet olursa ikinci el bir ninja yada 0km gt250 alicam :)

vallahi hala inanamıyorum motoru sattığıma içim bir tuhaf oldu, gönül isterdiki bunu satmadan yenisini alabileyim ama bütçe meselesi tabiki..

ayak kokuyorsa kalsın yerinde :queen:

gel gel ben izmir"de okuyacağım inşallah. :) 5-6 yıl burdayım.

belki İst. yıldız teknik üni. gelirim :) o zaman 5 yıl ordayım.

o moturu bende seviyom :queen::queen:

620_48.jpg

Böyle birşey sevilmez mi ya.
Virajlarda düş 2 vites birden hafif bi debriyajı birak arka teker yanlasın.
Ver Kontrayı gerisini aldıktan sonra videolarda izlersiniz :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:39 ----------

arkadaşlar merhaba,

motoru 8 gün önce satılığa çıkarmıştım. 3300 fiyat koydum sonra 3100'e çektim fiyatı. sonuç itibariyle yan grenajlarda boya olduğu için fiyatı düşük tuttum, yoksa asla 3500'un atlına bırakmazdım. herneyse bugun bakmaya geldiler, arkadaşın ilk motoru olcakmış. bayada bir hevesli gorunuyordu ve çok duzgun birisiydi. ilk motoru olcağı için 3000'e bıraktım. 50tl kapora verdi, bu hafta cuma günü yada önümüzdeki pazartesi noterden satış işlemlerini yapıcaz.

şubat ayına kadar para biriktirip kısmet olursa ikinci el bir ninja yada 0km gt250 alicam :)

vallahi hala inanamıyorum motoru sattığıma içim bir tuhaf oldu, gönül isterdiki bunu satmadan yenisini alabileyim ama bütçe meselesi tabiki..

Hayırlısı olsun.cıbır sağlam geziyordun valla :)
Ninja 250 olursa Bi Türkiye turu bekliyorum senden :bounce:

aslında aklımda türkiye turu olmasa bile benzer bir proje var :p

askerlik arkadaşlarımı ziyaret etmeyi düşünüyorum :)

kısmet olursa karadeniz'den başlicam.

neyse şu an konuşmak için çok erken :p

daha cıbır'ın satış işlemleri yapılmadı :queen:

beyler bu cbr 125 r ile hiç durmadan ne kadar yol yapılabilir bnimde aklımda uzun yola çıkmak var ama motor hakkında pek bir bilgim yok uzun yolda sıcakta şişme tıkanma fln olurmu?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar