Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

casillas00 bizim geziyi ne yapıcaz. Burda dünden beri yağmur yağıyo. Son 1000 yılın en soğuk kışı yaşanıcakmış, ben ehliyetimi aldımya ondandır o.
Eldivenlerin güzelmiş linkteki eldivene baktın mı hudsonda bende bunu almayı düşünüyorum.
http://www.hudsonderi.com/?urun-detay_400_1505_ELDiVEN-motosiklet-motorsiklet.html

Buralarda öyle ya bende ehliyeti ilk aldıgımda 1 hafta durmadan yağmur yağmıştı.Çok fena triplere girmiştim :queen:

O eldivenden alcam diye gittimde baktım bu elime daha rahat geldi bunu aldım.
Şimdi o 250TLye deri mont var hudsonda dün inceledim güzel mont fiyata göre bide bgn Venom N-forceye bakcam oda 400 lira

Buralarda öyle ya bende ehliyeti ilk aldıgımda 1 hafta durmadan yağmur yağmıştı.Çok fena triplere girmiştim :queen:

O eldivenden alcam diye gittimde baktım bu elime daha rahat geldi bunu aldım.
Şimdi o 250TLye deri mont var hudsonda dün inceledim güzel mont fiyata göre bide bgn Venom N-forceye bakcam oda 400 lira

Yarın gelebilirsem eğer bir ara hudsona gideriz. Pazartesi sıcaklıklar artıcakmış ama şu yağmur dursa zaten gelicem. Yağmurda gelmeye kalkarsam çirkin ördek yavrusundan daha beter bir hal alırım.

disk kilidi şart bana rahat rahat alışveriş mağazasında gezemiyom :pr::)

sen bugun feyizoğluna gidecekmisin?

bende cbr silikon elcik var. titreşim sıfıra iniyor. tavsiye ederim :)

44180_1643458847532_1268689913_31754520_3464315_n.jpg

Buda benim düldülüm :mrgreen:

Buda benim düldülüm :mrgreen:

hayırlı olsun kazasız, belasız kullanırsın inşallah. tamamen siyah olandan daha yakışıklı bence de.

yeni olduğuna göre kullanım klavuzun da vardır diye tahmin ediyorum. rica etsem lastik basınçları ve servis bakım periyotlarına (km olarak) bakabilir misin?

hayırlı olsun kazasız, belasız kullanırsın inşallah. tamamen siyah olandan daha yakışıklı bence de.

yeni olduğuna göre kullanım klavuzun da vardır diye tahmin ediyorum. rica etsem lastik basınçları ve servis bakım periyotlarına (km olarak) bakabilir misin?
ön 29 arka 33 1000 4000 8000 12000 bakıımı olarak gidiyo aralarda yağ değişme fln 1.sayfada kullanma kılavuzunu indirebilirsin :wiinkk:

Teşekkürler sercan. (doğru hatırlıyorum değil mi adını?) Görüşemedik bir türlü seninle de bir organizasyonda falan. Geçenlerde aklıma geldi bir de, beykurt kayboldu. Bir kaza bela gelmedi inşallah başına. Haberin var mı?

1. sayfadaki klavuza baktım daha önce. Akılama takılan, (sanmıyorum ya) yeni kasada lastik ebat ya da basınç değişikliğinin olup olmadığı.

Yağ değişiminde de merak ettiğim servis bakım periyodu harici yağ değişimine gerek var mı? Yoksa 1000 bakımı sonrası her 4000 km'de bir mi?

efe honda dan geldim yenice
cbr modellerini merak ettiğim için yakından bakmak istedim bi
hiçte resimlerde göründüğü gibi değil alet =)
gayet oturaklı geldi bana hele önden 600rr ı aratmıyor biraz uzaktan bakınca :cat:

satıcı arkadaşa fiyatla ilgili soru sorduğumda bunlar serinin son ürünleri dedi
muhtemelen 2011 modellerde artış olacaktır dedi :salut:
almayı planlıyorum ilkbahar aylarında umarım asortik bi artış yapmazlar.
6 bin lira bile fazlayken :)

Evet Sercan :)
Beykurtla gorusuyorumda buraya pek uğramıyo.
Herşey aynı eski kasalarla,Kafa grenajı hariç.
Motorun zincir tarafından demirde yazar genelde zaten.
Bizim cıbırlarda yağ filtresi yok bu yüzden yağı ne kadar sık aralıklarla değiştirisen o kadar iyi.
Periyodik makımlar 4000Kmde bir ama yağı sen 2000kmde bir değiştir.
Yeni kasalar yollarda çogalmaya başladı :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:14 ----------

@casillas00 mt anahtarlığın güzelmiş nerden temin ettin???
Şirkette MTnin eskilerinden bi abi var o vermişti.

Ebayda güzel manetler var toplu alsak mı acaba :) Top espirisi yapmayın baştan söylüyorum bak :p

http://cgi.ebay.co.uk/Cbr125-Cbr-Ns...UK_Motorcycle_Parts&hash=item33588626e8#rpdId
Buna hasta oldum 50€
http://cgi.ebay.co.uk/Honda-CBR125-...rcycle_Parts&hash=item4aa5469a29#ht_825wt_905
Bunuda FAtih Kılıç 100TLye satıyor ama ebayda 12€

Bendeki ingilizce bunla aynı değil :)
İngilizcesi olan biri konuşşa şu adamlada alsak manetleri.

60 sterlin çok para Sercan. düşsen çıt kırılıyor zaten.15 sterlin yine alınabilir.
indirim yapmazlar bu arada. yani yapmıyorlar genelde.

motor için gelen iyi dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar :)

bu arada manetler çok güzelmiş. İzmirde toplantı olursa bende gelebilirm :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:30 ----------

arkadaşlar ayrıca bana lastik önerisinde bulunabilecek var mı ? Malum kış geliyor üstündeki lastikler bu havalarda bile zor durumda bırakabiliyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar