biri 6milyar biri 10 şimdi 10bin TL'yi ben olsam R125'e vercegıme gider Ninja 250 alırım hemde Yeşilinden Paşalar gibi binerim.:cat:
2.ncı el dusunuyorum yamahayı cbr alırsam sıfır alırım ama
biri 6milyar biri 10 şimdi 10bin TL'yi ben olsam R125'e vercegıme gider Ninja 250 alırım hemde Yeşilinden Paşalar gibi binerim.:cat:
Engin motorun ilk yağı değiştikten sonra istediğin kadar bas. ama ilk yağı içindeyse basma pek yaramaz.
130 yapman lazım. 140 yaparsan üzerine yatıp o da iyi. 145 yaparsan yeter.
140 yapamıyorsan yaz bana gelip yapıp gideyim:mrgreen:
Halil abi Orjinal rahat 140 yapıyor mu ? Vibrasyon 0 demi cbr'da ? http://www.motosiklet.net/forum/2057290-post866.html Şu yorum Ne abi herkes farklı söylüyor burada bi arkadaşıma alıcaz 0' araştırmak bana düştü![]()
Aynen abi Her kafadan bir ses çıkar her zaman..6000 liraya 0' Honda scooter yerine(ps 150) , 0 Cbr Daha mantıklı bence..Recai her söylenene kulak asmamak lazım. nasıl ki ybr 100ü geçmiyor diyen bir sürü insan varsa cbr 100 geçmiyor diyen de çok.
üzerine eğilirsen, yağını lastik havasını bujisini ayarlarsan çok rahat 140 yapıyor düz yolda
titreşim ise biraz var ama çok değil. ybr den az fazla
bn üzerine yatarak 140ı rahatlıkla qörüyorum.yol uzadıkça hızda artıyo düz yolda 145 gördüm en son.bayır aşağı qelince de 150 falan diyo tıkanıyo.yağını falan değiştirmem gerekiyo.filtrelerim tıkandı büyük ihtimalle.bakımdan sonra daha da verimli olacağına inanıyorum
Bekle açma 160-160 geliyorum ::143::
Bi Fatmagül'de biz çekelim :queen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:48 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:38 ----------
Ya benim motordan soğukken dikkat edip dinleyince dıngır dıngır yapıyo acaba ilk çalışmada soğuk olduğunda mı yoksa sibob ayarı felan mı istiyor![]()
Aynen abi Her kafadan bir ses çıkar her zaman..6000 liraya 0' Honda scooter yerine(ps 150) , 0 Cbr Daha mantıklı bence..
140 ideal Sanıyorum..Daha fazlasını beklememek lazım100'kmde Dip gaz nekadar yakıyor son olarak bunu sorayım ?
80km de 5 tl mi yakıyor:cyclopsanHergün pendikten üsküdara gidip geliyorum.yani günde toplam 70 km falan yapıyorum üstüne akşamlarıda dolaşıyorum bi 10-20kmde öle yapıyorum ve bu kadar yolu sadece 5TL lik benzin ile yapıyorum.Üsküdara gidip gelirken 10000devir altına düşmüyorum hiç ki zaten 9000den önce vites değiştirmem ben.Alıcaksan honda al da ne olursa olsun.Geçen Gün bi arkadaşlar beraberdik onda hyosoung var 250GTR.Kaslı gözüken bi makine.Cbr Yanında ufak kalıyo ama Çocuğun aklı hala Cbr'dar:
r:.(Daha öncelerde cbr kullanıcısı idi ). Boşuna Sölememişler : "HONDA HAYAT O'NDA" :wiinkk:
1000 bakımını yaptırdın değil mi?
rodaj uzun süren bir süreç. motorun son süratinin artması vakit alabilir yinede düzde en az 120'yi görebilir diye düşünüyorum. ama göremezse motoru çok sıkıştırma. motor zamanla açılmaya devam edecektir.
Engin motorun ilk yağı değiştikten sonra istediğin kadar bas. ama ilk yağı içindeyse basma pek yaramaz.
130 yapman lazım. 140 yaparsan üzerine yatıp o da iyi. 145 yaparsan yeter.
140 yapamıyorsan yaz bana gelip yapıp gideyim:mrgreen:
Onu bırak bana gel 160 yapıyım :queen::queen:
:flower::flower:
ben 170 yaptıracam
yanına da bir kola bir de dondurmalı kadayıf
bana gel:mrgreen:
bende 1-2 kez 130 a geldım burdada baya rüzgar oluyor zaten motorun hızını cok etkılıyor ıdeal hız 85-90 arası...
Hergün pendikten üsküdara gidip geliyorum.yani günde toplam 70 km falan yapıyorum üstüne akşamlarıda dolaşıyorum bi 10-20kmde öle yapıyorum ve bu kadar yolu sadece 5TL lik benzin ile yapıyorum.Üsküdara gidip gelirken 10000devir altına düşmüyorum hiç ki zaten 9000den önce vites değiştirmem ben.Alıcaksan honda al da ne olursa olsun.Geçen Gün bi arkadaşlar beraberdik onda hyosoung var 250GTR.Kaslı gözüken bi makine.Cbr Yanında ufak kalıyo ama Çocuğun aklı hala Cbr'dar:
r:.(Daha öncelerde cbr kullanıcısı idi ). Boşuna Sölememişler : "HONDA HAYAT O'NDA" :wiinkk:
ben 140 ı biraz geçtim arkadaşlar 145fln herhalde oldu ama bayır aşağıydı hafif ve benim kilom 58 bununda etkisi olmuş olabilir
---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:50 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:48 ----------
ya birde 7000 devirde herkes titreme hissediyor mu? Ön ibrelerin ordan titreme sesi fln?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:50 ----------
arkadaşlar ben yeni aldım bu motoru da benzin göstergesi kırmızıya indikten sonra ne kadar daha yol yapar bi bilgisi olan varmı?
evet far ampullerini değiştirince o ses gelmeye başladı sanırım kapaklarını tam oturtamadım seninlide galiba ondandır tam 6000 ile 7000 arasında cızırtı geliyor km göstergesinin tarafında