Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

sen dur ya herkes talip oldu egsoza :queen: bizim arkadaşa alıcaz motoru egsozu ben alıcam. :mrgreen:

nerelerdesin okul başladı sesin soluğun çıkmıyor. Balata değiştirdim. Bol Bol geziyorum. gösterge nin yanındaki plastik parçadan alıcam. plastik kapak 55 lira imiş sordum geçen gün. pazartesi alayımda şu sesler tamamen kesilsin.

:queen:
Ewet yoğunlaştı bayaa işler. Giremiyorum pek.

G.olsun kırmışın tırnağı. 55çok yaw, orjinali demi?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:15 ----------

Nrdn sordun, Fewzipaşanın oralardaki mtrculardan fln mı yoksa?

selam arkadaşlar ben yenı uye oldum sıteye bendede cbr 125 war toplanalım bigün cbr lı arkdaşlarımızla tanısalım =)

sonunda İzmir li:p hoşgeldin:mrgreen: gel Hocam gel takılırız toplanırız gezeriz tozarız. Ben de İzmir deyim.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:47 ----------

:queen:
Ewet yoğunlaştı bayaa işler. Giremiyorum pek.

G.olsun kırmışın tırnağı. 55çok yaw, orjinali demi?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:15 ----------

Nrdn sordun, Fewzipaşanın oralardaki mtrculardan fln mı yoksa?

yok Honda yükselişten. aslında plastik parça icin çok titresimden kurtulmak için az. verirken zorlanmıyacağım :queen:

saolun arkdaşlar inşallah. =)

ama kim toplıcak yada başlangıc olarak 2-3 kişi hafaya cuma aksamı ege ve izmir tunıng cıftekumrularda toplanp urla servis alanına gidioz motor ve arbalar gelmek ıstemezmısısınız?

saolun arkdaşlar inşallah. =)

ama kim toplıcak yada başlangıc olarak 2-3 kişi hafaya cuma aksamı ege ve izmir tunıng cıftekumrularda toplanp urla servis alanına gidioz motor ve arbalar gelmek ıstemezmısısınız?

Aksam derken kaçta? Ne yapıyoruz orada? Ben severım etkınlıgı sen saat tarıh aktıvıyetı soyle yeter :queen:

8gibi ciftekumrularda bulusauoz 12ekadar takılıoz sonra urla servis alanı her cuma oluo yarıslar draglar güzel oluo yenınlenler yenenler =)

Maşallah epeydir bakmayalı foruma İzmir'li arkdaşlar toplanmış :) Hoşgeldiniz arkadaşlar.

ben yeni aldım bu motoru ve çok hoşuma gitti :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:19 ----------

bursalı cbr 125r sahibi arkadaşlarla tanışmak isterim burdalarsa...

h.b kardeşim =)
inciraltında kardeşim ama gelcek olursan [email protected] bulusuruz g.yalıda bende g.yalıda oturuom gideriz ordan =)=)

tamam olur ben buca dayım. Guzelyalı ya gelırım ordan gıderız =)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:46 ----------

Maşallah epeydir bakmayalı foruma İzmir'li arkdaşlar toplanmış :) Hoşgeldiniz arkadaşlar.

Sagol dostum :)

slm arkdşlar bişi sormk istyrm bugün çevirmede polis durdurdu elliyet ve ruhsatı istedi dağa sonra alkol kontrolü yaptı ve hiç bi eksik bulamadı herşey tam alkol de yok motora bindim ve kontağı açmamla memur bey dur dur yaptı yanıma gelip ön farın biri yanmıyor dedi bende özelliği öyle kısalarda teki uzunlar da ikisi birden yanıyo die durumu iza ettim ve gösterdim buna ramen yinede ceza kestiler :pr:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:39 ----------

arkdaşlar bu arada ön farım gitti fiyatı nedir tam olarak yenisinin yan sanayide olabilir idare etsin düzgün çalışsı yeter benim için ???

slm arkdşlar bişi sormk istyrm bugün çevirmede polis durdurdu elliyet ve ruhsatı istedi dağa sonra alkol kontrolü yaptı ve hiç bi eksik bulamadı herşey tam alkol de yok motora bindim ve kontağı açmamla memur bey dur dur yaptı yanıma gelip ön farın biri yanmıyor dedi bende özelliği öyle kısalarda teki uzunlar da ikisi birden yanıyo die durumu iza ettim ve gösterdim buna ramen yinede ceza kestiler :pr:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:39 ----------

arkdaşlar bu arada ön farım gitti fiyatı nedir tam olarak yenisinin yan sanayide olabilir idare etsin düzgün çalışsı yeter benim için ???

O polisin annesinin ellerinden öpüyorum.Pek yoruma gerek yok sanırım ::159::

selamlar arkadaslar cbr ve ybr 125 in orj lastik markası nedir? ybr 125 orj lastiğiyle kullanan arkadaslar sıkıntı yasadımı hiç memnunmsunuz?

selamlar arkadaslar cbr ve ybr 125 in orj lastik markası nedir? ybr 125 orj lastiğiyle kullanan arkadaslar sıkıntı yasadımı hiç memnunmsunuz?
Ybr 125 City Orjinal lastiğiyle kullanıyorum Motoru 0 aldım daha 280 km yol yaptım 5 günde..Hiç bi sorun yaşamadım tubeless lastikler markasını bilmiyorum

Bende şuan orjinal lastiğini kullanıyorum km az lastik durumu çok iyi ama ben memnun değilim ve çoğu ybr'ci arkadaş aynı şeyi söylüyeceklerdir.Bu konu tartışılmıştı daha önceden ybr sayfasında.:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar