bnde şu şekilde oldu, tabi bnimki devrilme yüzündendi neyse.
sigortayı arayıp hasarı bildirdim, bana eksperin cep telefonu numarasını verdiler. aradım 1 gün sonrası için sözleştik ekspere servisin yerini tarif ettim ve buluştuk. şansa esengül kardeşler anadolu sigortanın anlaşmalı servisiymiş. buluştuktan sonra nasıl olduğunu anlattım fotoğrafları gösterdim servisde değişmesi gereken parçaların listesini verdi adam herşeyi hemen onayladı. benden eksper ücreti fln almadılar. fakat muafiyet olduğundan dolayı (park halindeki hasarların sadece %75'ini karşılıyor) ben servise ödeme yapmak zorunda kaldım, sonrada ödediğim faturayı eksperin bürosuna kendim teslim ettim.
burda önemli olan şey faturayı eksperin bürosuna sizin bırakmanız çünki servisin faturayı göndermesi zaman kaybına yol açıyor. eğer muafiyet olmasaydı kaskom anlaşmalı servise gittiğimden dolayı servise ödemeyi direk çıkartacaktı ve cebimden para çıkmayacaktı. neyse. hasar raporunun hazırlanmasıydı fln derken 15 gün sonra param yattı. 630TL'nin %75 ini ödeyeceklerdi buda 473TL yapıyor ama hesaba 550TL yatmıştı, sebebini bende anlamadım, sormadımda :queen:
birde, sigorta şirketinizi arayıp (eksperi değil) dosya numaranızı söyleyerek kaza raporunun ulaşıp ulaşmadığını sorun. Eğer kaza raporu ulaşmamışsa parayı zaten yatırmıyorlar. bu durumda raporun hazırlanması için eksperi arayıp sıkıştırın, ne kadar çok sıkıştırırsanız o kadar vakit kazanırsınız ama adam sürekli arıyosun diye kıl olup işi ağırdanda alabilir tabi
kaza raporu sigorta şirketi tarafından onaylandıktan sonra ödeme için bir gün belirleniyor ve o gün bankadan parayı alıyorsunuz tabi bu süreç en az iki hafta sürüyor.
bu arada Ali Esengül herşeyde çok kolaylık gösterdi ve yardımcı oldu, burdan tekrar teşekkürlerimi sunuyorum