çok tesekkur ettım dostum 120-70-17 arkada kunlanıyorsun galıba metzellerı onde orjınaller mı takılı bıde metzelleri nereden temın edebılırız bı bılgın varmıdır acep
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:50 ----------
evet dostum orjınall lastıklerı ne cok kotu nede cok ıyı orta derecede ancak 2005 model olan motorumuzun ozellıkle arka lastıgınde hıc dıs kalmaması ve 4-5 tane fıtıl ve yamanın olması cok kotu sankı asvaltta jantla gıdıyomus gıbı oluyor hos gercı motor 2005 model ama 8000 km de az kunlanıyoruz o yuzdende bıraz salladı arkadasım lastık ısını ama temın etmedende olmuyor artık tesekkuler onerın ıcın bu arada pırellı metzeller 2 sı arasında kaldık su anda ama mıchelının cbr 125 e gore urettıgı lastık varmı onuda arastırıyoruz![]()
evet ben metzeler Z6 kullanıyorum.ben anes motordan almıstım.310 tl flndı sanırım fiyatıda.duro fln takma sakın çok fazla kayma yapıyo virajlarda sert bi lastik duro.ya metzeler al yada prelli diablo süper corsa al.bu ikiside mükemmel lastikler.eee nede olsa bu işin duayeni onlar :cat:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:56 ----------
Tşkler egzoz 470 Lira
Plakalıp iptalınıde eski sahibi yapmış uydurma birşey deil.
Normal plakalıgı keşmiş ve sinyaller için oraya ince bir demirden aparat yaptırmış hem görüntü hemde kullanışlı ama yağmurda bütün çamuru yiyorum :queen:
bencede 470 lira bedava.sesi de hoş muş çok.bence eskisinden güzel gibi geldi bana.arrow dewil fln 700-750 tl arası.bence güzel fiyat haırlı ugurlu olsun :cat: