Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

casillas00 senin kaskon yoktu değil mi adamın sigortası karşılamıştı?
Evet karşı tarafın sigortası ödüyor ama daha alamadım parayı.
Servis Sigorta şirketinden para almaz ben ödüyorum daha sonra sigortadan paramı alıyorum.
İşçilikle beraber 1500lira tuttu.

Seninki de çok yakıyo. Ben 10 LT ile 300 km gidiyorum.:queen::queen:

yok artık abarttın 10 tl ile 300km gitse yok satar cihaz:):mrgreen::mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:39 ----------

Hayırlı olsun kazasız belasız kullanman dileğiyle. Ama bence bi yanlışlık var :) 10 lt ye bende 100 km gidiyorum. Ancak rodajdasın biraz fazla yakabilir tabi ama bu kadar sanmıyorum. Ayrıca malum antalya sıcak ancak kaskının yanında birde yazlık bir mont ile kullanmanı tavsiye ederim.[/QUOTE' Alıntı:
valla yazlık mont diosun ama yazlık montada insan yanmazmı daha önce hiç yazlık giymedim bilemem ama yinede uzun kollu olmuomuı?_

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:39 ----------

valla yazlık mont diosun ama yazlık montada insan yanmazmı daha önce hiç yazlık giymedim bilemem ama yinede uzun kollu olmuomuı?_

dikkatli bak 10 Tl demiyor 10 LT diyor:)

Cbr ların orjinal far ampulu HS2 yada S2 denilen tip ampul. Ben sadece göstergenin iki yanındaki 2 plastik kapagı sökerek değiştiriyorum. Osram ya da philips kullabilirsin. tabi 35W 12V. Geçen hafta philips alıp değiştirdim.Tanesi 5 lira ve gayet iyi aydınlatıyor.Tavsiye ederim.

bu dedıgın ampuller beyaz mı ? ya sankı aydınlatma bana az gibi geliyor ama ne biliyim sorun mu bende bilmıyorum

arkadaslar honda cbr 150 almayı dusunuorum yazılara bakılırsa cok ıyı motor ama bıde sıze sorayım dedım tavsıye eder mısınızz

Cbr ların orjinal far ampulu HS2 yada S2 denilen tip ampul. Ben sadece göstergenin iki yanındaki 2 plastik kapagı sökerek değiştiriyorum. Osram ya da philips kullabilirsin. tabi 35W 12V. Geçen hafta philips alıp değiştirdim.Tanesi 5 lira ve gayet iyi aydınlatıyor.Tavsiye ederim.

Abicim nereden aldın bu ampulu bende istiyorum sorun yaşamıyorsunuz dimi sarımı yoksa beyaz mı

yok artık abarttın 10 tl ile 300km gitse yok satar cihaz:)_
Bunca yazıdan sonra bildiğimi de şaşırıyodum:p 10 TL değil, 10 lt=300 km
hayallet1650
Cbr 150 dediğin hangisi?
Çinliler var cbr125 ile150 nin karışımı, cbr125 var, bide gerçek cbr150 var.
Bugün topic olarak kimsenin kafa yerinde değil heralde:cherry:

Prohell Air 6161 montu var Feyizoğlunda ben onu kullanıyorum.
Terlemek değil üşüyorsun bile selenin altında içliğini taşıyorum.
Aksamları felan üşüyorum motorun ustunde hemen takıyorum :)
Koruma olarak ben 1 kere omzumun ustune salam bi düştüm hiç bişeycık olmadı ama çok yüksek süratlerde sürtünürsen o zaman tabikide tırt olur montu,dersenki olmaz öyle o zaman deriyi alıcan babalar gibi gidicen şunuda unutma montla terlersin 10dk duşa gırersın rahatlarsın ama asfaltta yanarsan 2 ay yanarsın duşta geçirmez

bu dedıgın ampuller beyaz mı ? ya sankı aydınlatma bana az gibi geliyor ama ne biliyim sorun mu bende bilmıyorum

Abicim nereden aldın bu ampulu bende istiyorum sorun yaşamıyorsunuz dimi sarımı yoksa beyaz mı

Orjinal ampulleri gibi sarı ama aydınlatması orjinalinde takılı olan Narva'dan(umarım yanlıs yazmıyorumdur) daha iyi. Ama S2 duy tipli kaliteli beyaz ampul yok o fiyata beyaz dıye satılanlar var onu da denedım sarılarla kıyaslarsan neredeyse aydınlatmıyor. Ama duy kısmını değiştirir H4 falan beyaz ampul takarsan o ayrı.Ben S2 iler için konusuyorum.
Ben philipsleri manisa da moto. parcaları satan dukkandan aldım. Ancak bi ara Osram'ın S2 ampulleri hepsiburada.com da satılıyordu.Ücretsiz kargoyla.Oyzuden fiyat makuldu.

Orjinal ampulleri gibi sarı ama aydınlatması orjinalinde takılı olan Narva'dan(umarım yanlıs yazmıyorumdur) daha iyi. Ama S2 duy tipli kaliteli beyaz ampul yok o fiyata beyaz dıye satılanlar var onu da denedım sarılarla kıyaslarsan neredeyse aydınlatmıyor. Ama duy kısmını değiştirir H4 falan beyaz ampul takarsan o ayrı.Ben S2 iler için konusuyorum.
Ben philipsleri manisa da moto. parcaları satan dukkandan aldım. Ancak bi ara Osram'ın S2 ampulleri hepsiburada.com da satılıyordu.Ücretsiz kargoyla.Oyzuden fiyat makuldu.

ya 5tl olmasın 15 20 tl olsun , o civarda duy değiştirmeden beyaz ampul bulabılır mıyım acaba guzel aydınlatcak . sarıyıda hiç begenmıyorum.. bide sönduremıoz zaten

duy değiştirsende değiştirmesende kullanacağın beyaz ampuller xenon olmadıkça iyi bir aydınlatma sağlamayacaktır.

philipsin 55'lık ampulleri var motorsikletler için ama bizim motorlara takılırsa aküyü bitireceği gibi far çanağınıda eritebilir yada far camını karartabilir (aşırı ısı yüzünden)

ya sarı ampulle devam etmelisin (35/35 h4 osram tavsiyemdir) yada xenon takmalısın

Geçen gün bi tünele girdim ışıklarını yakmamışlar bi anda önümü göremez oldum.Bizim ampuller gerçekten tırt ya uzunlarda işe yaramıyo paraya kıyıp xenon taktırmak lazım :)

Son düzenleme:
Prohell Air 6161 montu var Feyizoğlunda ben onu kullanıyorum.
Terlemek değil üşüyorsun bile selenin altında içliğini taşıyorum.
Aksamları felan üşüyorum motorun ustunde hemen takıyorum :)
Koruma olarak ben 1 kere omzumun ustune salam bi düştüm hiç bişeycık olmadı ama çok yüksek süratlerde sürtünürsen o zaman tabikide tırt olur montu,dersenki olmaz öyle o zaman deriyi alıcan babalar gibi gidicen şunuda unutma montla terlersin 10dk duşa gırersın rahatlarsın ama asfaltta yanarsan 2 ay yanarsın duşta geçirmez

doğru söluosun almak lazım bi tane

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:45 ----------

cbr 150 aslında var ama turkiyeye gelmiyor.

http://www.bikez.com/motorcycles/honda_cbr_150r_2007.php

belki arkadaş cbf 150'den el alışkanlığı cbr 150 yazmıştır :)

25cc'den 4 beygir fark çıkmış vay be.. hmm birde dohc farkı var

bence cbr 125 çok daha sportif çok daha güzel !

Geçen gün bi tünele girdim ışıklarını yakmamışlar bi anda önümü göremez oldum.Bizim ampuller gerçekten tırt ya uzunlarda işe yaramıyo paraya kıyıp xenon taktırmak lazım :)

evt ya 3 4 mt onumu goruyomusum gıbı geliyo bana hoş değil , ayrıca estetikte değil renk :salut:
xenon taktıran bu forumda var mı acaba bılgı alsaydık bıraz , bide casillas şu egsozun vıdeosunu koysan fena olmucak , egsoz dusunuyorum hala aklımın bı kosesınde duruyo.bı duysak senınkınıde hani :p

bugün iş yerinde biraz boş vaktim oldu ve turgutreis seyahatim boyunca motorun yaktığı benzini hesapladım. her benzin alışımda fişlerin üzerine motorun kilometresini yazmıştım.

toplam gidilen mesafe 1656km, alınan benzin tutarı 184.98TL. kilometre başına 0.11TL.

Toplamda 50.05lt, 100kilometrede ise 3.02lt yakmışım.

evt ya 3 4 mt onumu goruyomusum gıbı geliyo bana hoş değil , ayrıca estetikte değil renk :salut:
xenon taktıran bu forumda var mı acaba bılgı alsaydık bıraz , bide casillas şu egsozun vıdeosunu koysan fena olmucak , egsoz dusunuyorum hala aklımın bı kosesınde duruyo.bı duysak senınkınıde hani :p

ben xenon H7 kullanıyorum 8.000kelvin.kısalarda sadece sol uzunlarda ise ikisi birlikte yanıyo.zil gibi de gösteriyo yolu.sinekleri bile görebiliyosun resmen :) yani bana sorucak olursanız tavsiye ederim ben.gece kullanımında insana gercekten güven veriyo

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar