Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Eyw Dostum Cevapladığın İçin Teşekkürler Ben Ve Diğer Arkadaşlar İçin Kısa Ve Öz Bir Bilgi Edinme Oldu

ne zaman ne istersen sorabilirsin bilgimin yettiği kadar paylaşırım bu forumunda amacı bu zaten bişey deil:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:34 ----------

ya antalyada motor gezisi düzenleyen yokmu yaw yapılmıomu gezi filan ???:)

bu ehliyet olayını bende merak ediyorum
yazılı sınavı geçtik
24 temmuzda diresiyon var direksiyonu da geçince en erken ne zaman alabiliriz
elimize ehliyeti ehlietle motor sürmeye sabırsızlanıyorum

ne zaman ne istersen sorabilirsin bilgimin yettiği kadar paylaşırım bu forumunda amacı bu zaten bişey deil:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:34 ----------

ya antalyada motor gezisi düzenleyen yokmu yaw yapılmıomu gezi filan ???:)

Evet ben ağustos un 2 ci haftası Olimpos'a ufak bir gezi düşünüyorum ağaç evlerin içinde ufak 2 günlük bi tatil eğer bi aksilik çıkmazsa seninde eşlik etmeni beklerim zaten forumdan duyurucam büyük ihtimalle.

İnternet Adresi Olimpos Ağaç Evler:

http://www.olymposturkmentreehouses.com/jtr/

http://www.olymposturkmentreehouses...tion=com_content&view=article&id=56&Itemid=56

Ulaşım Haritalı:

http://www.olymposturkmentreehouses.com/turkce/how_to_come_olympos.htm

ne bilim yapcak gibi gelmiyo bana :) denicem ama dişliyi filan dagıtmaktan korkuyorum. en azından bi pozluk dikse önü fena olmucak :queen:
Hiç deneme gazla kalkmaz bu makina.Anca Arkanda biri olcak gazı acıcan debriyajı salıvercen tmm ama hiç bulaşma arka far ve kuyruklarından olablirsin :)

@azrail 42 sen neredesin ya da konyalı mısın? Böyle bi geziye konya'dan katılacak olursa gelmek isterim aslında.

@azrail 42 sen neredesin ya da konyalı mısın? Böyle bi geziye konya'dan katılacak olursa gelmek isterim aslında.

Konyalıyım Konya'ya Motorla 3 Ayda bi gidip geliyorum ama aslen Antalya'da İkamet Ediyor Çalışıyorum Yani Eğer İş Yerimden Dolayı Bi Aksilik Çıkmazsa Ve Ben Böyle Bi Gezi Yapıcak Olursam tabiki sana elimden gelen yardı mı yapa bilirim Konya-Antalya Olsun Fark Etmez.

Saolasın :rendeer: Konya'dan cıbırcı çıksa da 3 - 5 tane hep birlikte insek antalya'ya :cherry:

İnşallah Ağustosta Olimpos Çok Güzel Oluyor Hepinizin Gelip Görmesiini Tavsiye Ederim Antalya'dan Çok Olimposu Seviyorum Diye Bilirim Yani...

Not:Bu Arada Konyada CBR Sayısı Çok Çok Az Benim Bildiğim Kadarıyla Onun İçin Senin İşin Cbr Konusunda Biraz Zor Konya'da Genellikle Scooter'ler Çok Seninde Bildiğin Gibi :)

naptın sen ya benimki 10 tl ile 100 km yapıyor :p yanlış bakmışsın:queen:

dedim ya yanlış bakmış olabilirim diye yazıyı cevapladık tan sonra düşündüm allah allah dedim 30-35 km de 10 tl yakıosa bu cihaz aşırı yakıo demektir die :):):mrgreen::mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:16 ----------

Evet ben ağustos un 2 ci haftası Olimpos'a ufak bir gezi düşünüyorum ağaç evlerin içinde ufak 2 günlük bi tatil eğer bi aksilik çıkmazsa seninde eşlik etmeni beklerim zaten forumdan duyurucam büyük ihtimalle.

İnternet Adresi Olimpos Ağaç Evler:

http://www.olymposturkmentreehouses.com/jtr/

http://www.olymposturkmentreehouses...tion=com_content&view=article&id=56&Itemid=56

Ulaşım Haritalı:

http://www.olymposturkmentreehouses.com/turkce/how_to_come_olympos.htm

bende gelirim kesinlikle çünkü bi yerde çalışmıorum öğrenciyim daha eylüle kadar tatil:) iyi olur dostum . 5 senedir antalyadayım daha olymposa gitmedim :) bu arada senin motor ne?

slm

evet arkadslar bu saatte cepten grıyorum nete vodafone sagolsun.sıze birsey şorucam.1_bizim cbr ların far ampulunu degistirmek icin neler yapyoruz ben baktımda sankı bır yerler sökulmden olmaz gb geldi far ayar civatasınıda göremedim ve hang lambayı önerirsiniz

evet ya aklı selim bi şekılde dusundum değmez. ilerde alırsak 600 1.000 lik yaparız artık napalım :cat:
:cat:
evet arkadslar bu saatte cepten grıyorum nete vodafone sagolsun.sıze birsey şorucam.1_bizim cbr ların far ampulunu degistirmek icin neler yapyoruz ben baktımda sankı bır yerler sökulmden olmaz gb geldi far ayar civatasınıda göremedim ve hang lambayı önerirsiniz
H4 ampuller oluyor bizim cıbırlara kafa grenajını sokmen gerekir.

evetttt dün servise gittim, esengul kardeşlere ve eksperde geldi. kırılan yerlere baktı inceledi çektiğim fotoğrafları gösterdim komple kafa grenajını, sperlik camını, farı, debriyaj levyesini, sol gidon topuzunu ve sol ön sinyal değişiyor. bir devrilme ile toplam 670 milyon civarı bir masraf çıktı işçilikle birlikte. öncam siyah olmayacak sanırım, aldıktan sonra siyah film çektircem. birde fara tekrar kaş yapmam gerekicek ama tekrar o işle uğraşırmıyım bilmiyorum, çok zaman alan bir iş.

bu arada motorun üzerinden çıkacak eski farı alıp mercek far çalışması yapmayı planlıyorum. eğer iyi bir uygulama olursa xenon uygulamasıda yapacağım.

evetttt dün servise gittim, esengul kardeşlere ve eksperde geldi. kırılan yerlere baktı inceledi çektiğim fotoğrafları gösterdim komple kafa grenajını, sperlik camını, farı, debriyaj levyesini, sol gidon topuzunu ve sol ön sinyal değişiyor. bir devrilme ile toplam 670 milyon civarı bir masraf çıktı işçilikle birlikte. öncam siyah olmayacak sanırım, aldıktan sonra siyah film çektircem. birde fara tekrar kaç yapmam gerekicek ama tekrar o işle uğraşırmıyım bilmiyorum.

bu arada motorun üzerinden çıkacak eski farı alıp mercek far çalışması yapmayı planlıyorum.
Benimde bi sola yattı 1500liracık :)
Gene kasko vardıda yırttın ama eski parçaları sana vermezler eksper onları alır.
Ben eski yoshiyi alıyım dedimde yok vermiyorlar :queen::queen:

ya birde ekstradan sol aynayı değiştirmek istediler ben itiraz ettim o değişmesin diye adam şaşırdı garip garip yüzüme baktı neden istemiyosun değişmesini diye sordu. orjinal ayna değil onlar spor aynı takılı birbirinden farklı olacak o yüzden değiştirmeyin dedim.

gidon topuzu ile sinyalini değiştireceklerini düşünmemiştim aslında..

Cbr ların orjinal far ampulu HS2 yada S2 denilen tip ampul. Ben sadece göstergenin iki yanındaki 2 plastik kapagı sökerek değiştiriyorum. Osram ya da philips kullabilirsin. tabi 35W 12V. Geçen hafta philips alıp değiştirdim.Tanesi 5 lira ve gayet iyi aydınlatıyor.Tavsiye ederim.

1)

2)ya şöyle söliim 30-35 km de 10 tl filan yakıo (yanlış olabilir çünkü tam bakmadım)

Hayırlı olsun kazasız belasız kullanman dileğiyle.
Ama bence bi yanlışlık var :) 10 lt ye bende 100 km gidiyorum. Ancak rodajdasın biraz fazla yakabilir tabi ama bu kadar sanmıyorum.
Ayrıca malum antalya sıcak ancak kaskının yanında birde yazlık bir mont ile kullanmanı tavsiye ederim.

ya birde ekstradan sol aynayı değiştirmek istediler ben itiraz ettim o değişmesin diye adam şaşırdı garip garip yüzüme baktı neden istemiyosun değişmesini diye sordu. orjinal ayna değil onlar spor aynı takılı birbirinden farklı olacak o yüzden değiştirmeyin dedim.

gidon topuzu ile sinyalini değiştireceklerini düşünmemiştim aslında..
Benimde aynaları değişmediler.arkalarında ufak çizikler var ama yeni taksan 2 gün sonra gene aynı olcak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar