Arkadaşlar, nazara geldim galiba bu aralar herkes çok güzel motorun var çok iyi kullanıyorsun gibi laflar ediyordu.
Ehliyet sınavından çıktıktan sonra benim cbr mi almamda heveslendiren arkadaşımla beraber dolaşmaya çıktık. Onun motoru silivrideydi ikimiz benim motorla dolaşırız dedik.
Balatta deniz polisinin olduğu yerdeki ışıklarda kırmızıda beklerken aynadan hızla gelen taksiyi gördüm, ardından acı fren sesi. Adam yeşil yanıyordu diye iddia etti ama onlarca araba yan şeritte duruyordu.
Anı yaşadım ama kitlendim, birşey yapamadım. Yaklaşık 50 metre lastik izi bırakıp bize de 50 km hızla çarptı (ibre 50 de takılmıştı)
Çok şükür bana hiçbirşey olmadı nasıl olmadı tam hatırlamıyorum, arkadaşımın da bacakları epey sıyrılıp kanadı. İlk defa montsuz çıkmıştım şükür montun koruyacağı bir durum olmadı.
Biz şoka girdik, arkadaşım epey ağladı, malum kız bu. Taksici bize yarım saat bağırdı dilim tutuldu birşey diyemedim. En sonunda polisin taksiciyi tartaklamsıyla iyice sinirlerim gerildi.
Adamın arabası haşat oldu bizim sadece sağ ön sinyal gitti motor düşünce, haliyle arkadan çarpmanın etkisiyle arka kuyruk ve plaka dağıldı epey.
Geçen burda birisi demişti kırmızıda şeridin ortasında değil sağında duracağım diye, kesinlikle dikkat etmek lazım hayvan çok memlekette.
Hala moralim çok bozuk. Servise götürecektim bugün binmeye cesaret edemedim bir türlü.
Çarpan hayvanın plakası da 34 THB 87