egsozun vıdeosunu ceker mısın , sesi merak ediyorum. egsoz takmayı dusunuyorum ama karar veremedım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:52 ----------
direk reklamcıdan kırmızı renkte aldım. renkte neredeyse kusursuz tuttu. kendim ölçtüm kestim yapıstırdım , max 30 dk lık iş.
Far kaşında aşağıdaki fotoğraftaki gibi reflektörlü bişey kullansam nasıl olur? Önden görüntü açısıdan bence güzel ama trafik ekipleri sorun çıkartırlar mı? Aynı malzemeyi jantada takmıştım. Burda bir oto aksesuar satan yerde metresi 6 tl gibi bişeydi.
http://img52.imageshack.us/img52/306/1006045u.jpg
Fotoğrafı az önce odada ışık açıkken ve dijital foto mkinesiyle çektim. Karanlık çıkmasının sebebi reflektörlü kağıdın çok parlaması.
Kaza anında kasksız olmakta hiç çekilmezyazın kapalı kaskta hiç çekilmio ama ya !
:s.a arkadaslar bende eskı cbr 125 kullanıcısı olarak sıze tavsıyem sakınn bana bısey olmaz demeyın sıcak falanda fark etmez kaskınızı takın 135 km hız ıle takla attım ve kolumda2 bacagımda 2 kırık oldu ama kaskım kafamdaydı ve hayattayım... allah a cok sukur 600 f e devam ..![]()
Kaza anında kasksız olmakta hiç çekilmez![]()
@beykurt
2 teker kardeşliğini sen cbr125 kardeşliği olarak sınırlandırmaya çalışıyorsun.
Elinden gelse "CBR125 motoru olmayan girmesin topiğe" diye bir tabela asacaksın.
Kaldı ki CBF150 ve CBR125 çok farklı motorlar değil. Bana şimdi cbr125 racing motor demeyin, ikiside başlangıç motorudur.
CBF150'den cbr125 e geçiş yapan kişiler olduğu gibi tam tersi durumda olan kullanıcılarda vardır.
CBF150 topiğinde de farklı motorların ilanı geçiyor kimse senin gibi "Bize ne !! " gibi tersleyici cevaplar vermiyor. Vermemeli de.
Farklı konularda da bazı mesajların gözüme çarptı, henüz yaşın genç, kanın kaynıyor tamam anlıyorum, ama bir cevap verirken, yazarken kendini karşıdaki insanın yerine koyup empati yapmayı öğrenmelisin.
Bu forumu sadece bu topikteki 3-5 kişi okumuyor, üye olmayanlarıda katarsan günde yüzlerce insan bu yazılanları okuyor. Doğal olarak mesajlarında kişileri rencide edici ifadeler kullanmam senin seviyeni düşürüyor.
İyiniyetle yağtığım bu uyarımı dikkate alacağını ümid eder, kazasız sürüşler dilerim...
Evet bu isteğin, hayalin gayet açık seçik ortada![]()
Evet bu isteğin, hayalin gayet açık seçik ortada![]()
arkadaşlar makinemi satıyorum cillop gibi makine uygun fiyata vericem ilgilenen olursa msj atabilir. Galeriye vermiştim 1 hafta tatile gittim geldim km 300 artmış!!! ne bu dedim müşteriye götürdük getirdik falan ben de aldım motoru kendim satıcam. Saolsunlar yıkamışlar cilalamışlar pırıl pırıl olmuş motor ama ayıp ettiler motorumu başkasına vermişler kesin.
Fotoları sahibinde.com'a eklerim tekrar link atarım buraya.
Bu arada motorumdan çok memnunum ama burdaki motorcu(!)lardan bıktığım için bunu satıp o camiadan çıkıp düzgün bi motorcu camiası ve herşeye yeniden başlamak istiyorum.
:Bak yazılanları iyi etüt edemeden cevaplıyorsun laf etmek için konuşmayın şu forumda.
Ben iki teker kardeşliğini cbr kardeşliği olarak sınırlandırmaya çalışmıyorum.Böyle bir sonuç çıkarmak çok basit bir seviyede iş.
Ben öncelikle hayırlı satışlar diledim farkındaysan.Sonra da uyardım.Burası HONDA CBR 125R sayfası.Banane satılık cbf ilanından.
Koskoca sitede bir sürü topic var ve diğer topiclerde de yazılarım var.yardım edeceğim herşeye yazarım elimden geldiğince diğer topiclerde.
Ama herşey yerli yerinde olacak.honda cbr 125r si olmayanlarda buyursun gelsin sohbet ederiz bilgi paylaşırsın arada geyiğe saraarız muhabbeti.
Ama ben topikte başka motorun ilanını napayım ki.bu topiğe giren adam belki cbf 150 ilanı vardır bi girip bakayım mı diyecek sence.
Kusura bakma bunun yaşla alakası yok.Öyle yaş muhabbetine girip de kendini üste göstermeye beni çocuk durumuna koymaya çalışma.
Hee gelsin desin beyler cbf 150 var bende şu arıza oldu benzer motorlar napabilir desin hemen cevaplarız.Burada önemli olan paylaşmak.Marka ne olursa olsun biz burda bilgi paylaşırız anladın mı?
Ben bu forumda motoru almadan önce de aldıktan sonra da hep bilgi paylaşımı yapmaya çalıştık.yeri geldi kaynaşmak için geyiğe sardık.Burda arada gelip de iki mesaja ahkam kesmekle birşey elde edilmiyor.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:01 ----------
Senin olaya ne açıdan baktığına bağlı! Ben o arkadaşa yardım ederim dedim.Ayrıca arkadaş balıkesirde.öyle bir hayal olsa bile mesafe var farkındaysan.Ama insanlar böyle işte.Birini bir taraftan ezebilmek için lafları anladıkları gibi gösterip birşeyler elde etme peşindeler.
bu aleet derbi mi yamaha mı çözemedim bizim buralardan yine hep görüyorum
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...e-siz-karar-verin-boyle-derbi-gorulmedi/detay
ben yaklaşık 15 gündür ehliyetsiz kullanıyorum, daha önceden motor kullanmayı bilmesem hiç yapacağım iş değil. kızacaksınız biliyorum ama, iyi motor denk geldi hemen aldım binmeden edemiyorum.
geçen köprü girişinde polis çevirdi bekletti epey, gelsin birisi motoru alsın dedi daha sonra motorlu bir polis bana eskortluk yaptı köprüyü geçirdi sonra git dedi şaşırdım. ben kasksız, montsuz hiç kullanmıyorum çevirmiyorlar o şekilde ama her geçişte tırıs tırıs
s.a arkadaslar bende eskı cbr 125 kullanıcısı olarak sıze tavsıyem sakınn bana bısey olmaz demeyın sıcak falanda fark etmez kaskınızı takın 135 km hız ıle takla attım ve kolumda2 bacagımda 2 kırık oldu ama kaskım kafamdaydı ve hayattayım... allah a cok sukur 600 f e devam ..![]()
Ben iyi kullanıyorum diye güvenmemek lazım.Bak ben kendi bakış açımı söyleyeyim bakalım hak verecek misiniz.
Şimdi önce ehliyet aldınız.Sonra motor.
Motoru aldığınız gibi bir hafta kapalı yerde çalıştınız(kaçınız yapar?)
tecrübe edindiğinizi sanıp bir hafta sonra çıktınız trafiğe.Ani bir durum ve kaza.
Ben 3 ay önce iyi bir motor buldum ve aldım.3 aydır ehliyet yok.daha dün girdim sınava.3 aydır arkadaki boş yolda tüm sürüş tekniklerini çalıştım.
Şimdi hangisi daha iyi olurdu? 1 hafta çalışıp hemen trafiğe çıkmak mı yoksa 3 ay ehliyet olmadığından çalışmak mı.
Ehliyet oldu mu millet hemen kendini otoyola atıyor büyük şehirlerde.kazalarda önemli bir pay sahibi tecrübesizlik
Konu açılmışken bende bi Anımı anlatıyım size geçen Cumartesi akşam saat 16.30 işten çıktım eminönünden fatihe gidicem herneyse eminönünde otobüslerin olduğu ışıklara geldim bi baktım benim makinanın repsolü üstündede kasktan dışarı bukle bukle çıkan çikolata saçlar tamda sevgilim yok hepte hayalimdi aynı motorumdan kız arkim olması dedim içimden Cici bu kişi ile tanış neyse yeşil ışık yanmasıyla hayalimi bi kenara bırakıp takıldım kızın peşine meğersem taxime doğru gidiyormuş herneyse hanfendi taxim tarafına dönmeden 100 km hızı bulunca ürktüm ve bu genç heralde dedim nese bende istikametimi değiştirdim taxime gidioz bi o beni geçio bi ben onu filan neyse taxim ışıklarda durduk Motorun çok temizmiş dedim sağol dedi çevirdi başını yarışçı ruhuna hasta oldum dedim sarkıntılık etmede motorunu sür dedi kökledi gidio yine takıldım peşine baktım cihangire doğru gidio peşindeyim tabi neyse Rıddımın önünde durdu ya peşimi bıraksana git işine ya filan diyo valla tanışmadan bırakmam benzinimin bittiği yere kadar yakın takipteyim dedim nekadar benzinin var dedim baktım yine kaçtı tekrar kovalamaca filan hop ara sokaklara girdi sağ yapıyo olmuyo sol yapıyo olmuyo neyse aniden yolun üzerinde aniden kapalı garaja girdi bende girdim çıkardı kaskını bende çıkardım güldü dedim hiç gülme benzinimde var buraya kadarmış hırsız polis oyunu çıkıp gidermisin otoparktan dedi gitmem dedim evinide öğrendim hayatta gitmem telini ver dedim tmm ıyy al al dedi bende motoru sildiğim bezi verdim 2 tane vardı 1 i pisti onuda ver onuda dedi ikisini verdim neyse birine yazdı 2 bezide arkasına sakladı sağmı solmu sağ dedim
boş bez çıktı şansın yokmuş dedi. sonra boş umutlarla eve geri dönmek zorunda kaldımAma evinibiliom yarın biraz daha erken çıkıp otoparkın kapısında Bekçilik yapıcam
D Artık Kabul eder
[/COLOR]Abi adamlar ne güzel garaj yapmış ya
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...ing-gl-1800-polyester-motosiklet-garaji/detay
Gerbi kardeş o.ama neden yamaha stickerı yapıştırmış ki :mrgreen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:13 ----------
Bak ben kendi bakış açımı söyleyeyim bakalım hak verecek misiniz.
Şimdi önce ehliyet aldınız.Sonra motor.
Motoru aldığınız gibi bir hafta kapalı yerde çalıştınız(kaçınız yapar?)
tecrübe edindiğinizi sanıp bir hafta sonra çıktınız trafiğe.Ani bir durum ve kaza.
Ben 3 ay önce iyi bir motor buldum ve aldım.3 aydır ehliyet yok.daha dün girdim sınava.3 aydır arkadaki boş yolda tüm sürüş tekniklerini çalıştım.
Şimdi hangisi daha iyi olurdu? 1 hafta çalışıp hemen trafiğe çıkmak mı yoksa 3 ay ehliyet olmadığından çalışmak mı.
Ehliyet oldu mu millet hemen kendini otoyola atıyor büyük şehirlerde.kazalarda önemli bir pay sahibi tecrübesizlik
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:18 ----------
geçmiş olsun.En kötü kazan o olsun inşallah.
Sana katılıyorum. Kask=Hayat(Allah izin verdiği sürece)
Laf etmek için konuşmuyorum, öyle olsaydı senin gibi forumdaki mesajlarımdan yarıdan fazlası msn muhabbeti gibi iletilerden oluşurdu. İnsan önce kendine bakmalı.beykurt' Alıntı:Bak yazılanları iyi etüt edemeden cevaplıyorsun laf etmek için konuşmayın şu forumda.
Takındığın tavırlardan açık ve net bu sonuç çıkıyor.beykurt' Alıntı:Ben iki teker kardeşliğini cbr kardeşliği olarak sınırlandırmaya çalışmıyorum. Böyle bir sonuç çıkarmak çok basit bir seviyede iş.
Burası CBR125 sayfası ise, sana onlarca cbr125 ile alakasız ve senin tarafından yazılan mesajları ardı ardına sıralayabilirim. Senin ilgini çekmiyorsa okuma mesajı geç, bu forumun ve konunun moderatörü sen değilsin. Beğenmiyorsan yetkili kişilere raporlayabilirsin. Hiç çekinme gereği neyse yapılır.beykurt' Alıntı:Ben öncelikle hayırlı satışlar diledim farkındaysan.Sonra da uyardım.Burası HONDA CBR 125R sayfası.Banane satılık cbf ilanından.
Fark etmişsen ilk mesajımda iki motorunda başlangıç sınıfı olmasından bahsettim, tamam arkadaşın yaptığı belki çok doğru değil, herkes satılık ilanını konunun içine yazsa ilandan geçilmez, doğru ama uyarmak senin yaptığın gibi “Bana Ne !!” tarzında çocukça ve karşı tarafı rencide edecek şekilde olmaz. Verdiğim yaş örneği ise bu kelimelerle konuşup bu tavrı takındığın içindir.beykurt' Alıntı:Koskoca sitede bir sürü topic var ve diğer topiclerde de yazılarım var.yardım edeceğim herşeye yazarım elimden geldiğince diğer topiclerde.
Kusura bakma bunun yaşla alakası yok.Öyle yaş muhabbetine girip de kendini üste göstermeye beni çocuk durumuna koymaya çalışma.
Bu bahsettiğin duruma ters tavırların önceki mesajlarında bolca mevcut. Farkındaysan “Önceki mesajlarda ara” diye bir buton var. Merak eden herkes senin daha önceki tavırlarını, mesajlarını okuyabilir. Bu yüzden burası bir forum ve yazılan her mesajın bir değeri bir önemi vardır.beykurt' Alıntı:Hee gelsin desin beyler cbf 150 var bende şu arıza oldu benzer motorlar napabilir desin hemen cevaplarız.Burada önemli olan paylaşmak.Marka ne olursa olsun biz burda bilgi paylaşırız anladın mı?
Arada 2 mesaja ahkam kesmek değildir benim yaptığım. Uzun zamandır gözlemlediğim bir olayı aktardım.beykurt' Alıntı:Ben bu forumda motoru almadan önce de aldıktan sonra da hep bilgi paylaşımı yapmaya çalıştık.yeri geldi kaynaşmak için geyiğe sardık.Burda arada gelip de iki mesaja ahkam kesmekle birşey elde edilmiyor.
Hayalin olabilir veya olmaz, beni ilgilendirmez, ama hergün yardım isteyen onlarca üye içinden sadece bayan bir arkadaşla “msn adresini ver yardımcı olayım” muhabbetine girmen doğal olarak bende bu intibayı bıraktı. Neden diğer erkek arkadaşlarada bu hassasiyeti göstermedin diye sorarlar adama.beykurt' Alıntı:Senin olaya ne açıdan baktığına bağlı! Ben o arkadaşa yardım ederim dedim.Ayrıca arkadaş balıkesirde.öyle bir hayal olsa bile mesafe var farkındaysan.Ama insanlar böyle işte.Birini bir taraftan ezebilmek için lafları anladıkları gibi gösterip birşeyler elde etme peşindeler.
:lus1::::alkiis::
Rahatsızsanız gerekli yerlere şikayetiniz yapabilirsiniz.Keşke bu durumu kelimelerere dökerek, arkadaşa katıldığını belirtseydin.
Tribünden maç izlemiyorsunuz burada.
Sadece smileylerden oluşan ifadeler forum kurallarına göre yasaktır.
Tıpkı daha önceden sürekli BOLD ileti yazdığın gibi...
Bu mesaj, konu ile alakalı son mesajımdır.
Sayın abilerim hayırlı günler 120-70-17 michelin pilot lastik alıcam 2 el çok temiz buldum..
Sorum sizlere;Taktığım zaman son hızımda ani hızlanmada kauıp yaşarmıyım?
Benzin yakışı artar mı ? vsvs Kısaca dezavantajları ne olur benim içinacil mesajlarınızı yanıtlarınızı bekliyorum.. Lastiği almak üzereyim bakalım usta cbr görelim:takan vardır elbet