Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

arkadaşlar jantlara kırmızı şerit taktırmayı düşünüyorum ama nasıl olur acaba bi fikri veya tavsiyesi olan var mı? motor kırmızı siyah fotoğraftaki motor.

Kırmızı siyah motorlara kırmızı şerit iyi gidiyor. Ben de yaptırdım. benim motor da kırmızı siyah. İyi durdu.

Bendekinin içi çıkıyor yaaheeyyyaaaa:queen:
Ben temiz adamım kirletmem :)
içi çıkmıyorsa yıkama , önermiyorlar , kask koruyucu ozellıgını yıtırıyomuş. ne kadar doğru bılemem tabı :)
Çok yıkamaya gerek duyarsam temizlık spreyleri var onlarla hallederim.
arkadaşlar jantlara kırmızı şerit taktırmayı düşünüyorum ama nasıl olur acaba bi fikri veya tavsiyesi olan var mı? motor kırmızı siyah fotoğraftaki motor.
En iyisi Kırmızıdır benim şeritlerde kırmızı :cat:

arkadşalar Cbr 125 4 zamanlı mı 2 zmnlı mı_? ekonomik midir _? :D yoksa performansa yönelik mi_?

alt sokakda bi çocuk almış cbr 125 grili siyahlı ah ah içim gitti. temiz bişeyde baya güzel duruyo ama maşallah dedim hemen gözüm flan değmesin :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
jelauraus Nickli Üyeden Alıntı
kontak problemi için tamirciye gittim dün, bugün sökecek alıcam yarında geri takacak...
"çok zor iş. perçin gibi traşlanmış vida var uğraştıracak " falan diyip durdu.
bu işlemlerin işciliği ne kadar tutar? sanki bana tamirci giydirmeye çalışıyor gibi geldi...

arkadaşın konu kaynamasın fikri olan yardım etsin bakalım

Çok geç artık ama bana sorarsanız o tamirciden uzak durmalı idi. Bir kontak sistemini söküp yenisini takmayı problem eden ustanın yapacağı işin içine edeyim!

Abiler selam bugun çalışmayı yaptım süper oldu:DD yemin olsun kesinlikle alın deneyin acayip parlattı egzozu ayak koyduğumuz demiri vsvs ova ova yaptım sim siyah kirler çıktı demir tozu gibi kesinlikle alın Turtle Wax Kromaj Parlatıcı(Koçtaş)

Abiler selam bugun çalışmayı yaptım süper oldu:DD yemin olsun kesinlikle alın deneyin acayip parlattı egzozu ayak koyduğumuz demiri vsvs ova ova yaptım sim siyah kirler çıktı demir tozu gibi kesinlikle alın Turtle Wax Kromaj Parlatıcı(Koçtaş)

arkadaşlar konu gelmişken fikirlerimi uygulamalarımı bende soyleyeyım

motora binin 5 km egzoz sıcak iken gaz yagı dediğimiz benzın gibi olan sey gaz diyoruz biz onu bezle uygulayın yada aynı sekilde egzoz sıcakken pasta atın veya cıla farkı goreceksınız

beyler bu cbr km de kaç litre yakıo yakıtı ekonomikmi nasıl yani?

bende wenom kask var 150 tl ye aldım ama daha kullanmadım motor yarın elimde bazı aksilikler oldu da trafikte :)

bendekide kırmızı motor, kırmızı şeritleri öneririm. hoş duruyor birde lastik boyama kalemiyle lastiklerdeki hazıları boyarsan baya dikkat çekiyor.

fotolarını yuklermısın ?

motora kaş yaptım arkadaslar, merak edenler için fotolar.
00000132.jpg

00000133.jpg

00000131.jpg

cilayı denemeyin sakın ben denedim fayda etmiyor aksine çiziyorr resmi atmayı blmiorumm:(:(

arkadaşlar bu yeni kasa cbr ların kafa grenajı motoru daha bir dolgun mu tutuyor banamı öyle geldi ?

cilayı denemeyin sakın ben denedim fayda etmiyor aksine çiziyorr resmi atmayı blmiorumm:(:(

grenajlara mı cıla yaptın? ben parlattıgın egsozu merak ediyorum. google a "resim upload" yaz , çıkan herhangi bi sitede resımlerı yukle , orda aşağıda , link , forum link gibi adresler olucak. forum lınkte yazan adresi buraya yapıştır :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar