Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motosikleti
Honda Crf250L
valla lınkını tam hatırlamıyorum ama sahibinden.com a bakın 2010 model 1200 km yeni kasa enjeksiyonlusuna adam 4500 fıyat yazmıs bıraz daha ındırım yapar ılgılenen olursa bilgisi olsun sonucda 2010 ve yenı kasa

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...r-125-r-2010-model-enjeksiyonlu-cbr-125/detay
bence kacırmayın derım mesafe sorun degıl

gördüm o motoru..mesafe sorun degil..erzurum ankaradan daha iyi olur benim için daha rahat getiririm motoru oradan ama o rengide hiç ama hiç begenmıyorum.çok rengarenk..siyahı olsaydı hiç düşünmeden gider alırdım..

gördüm o motoru..mesafe sorun degil..erzurum ankaradan daha iyi olur benim için daha rahat getiririm motoru oradan ama o rengide hiç ama hiç begenmıyorum.çok rengarenk..siyahı olsaydı hiç düşünmeden gider alırdım..

bu motorun fiyatı 1 ay önce 5.500 dü.sercan hatırlıyorsundur sende.neden fiyat düşmüş acaba bu derece

bu motorun fiyatı 1 ay önce 5.500 dü.sercan hatırlıyorsundur sende.neden fiyat düşmüş acaba bu derece
Evet ve 2 tane var aynı motordan 2si birden ilandaydı neden 2si birden satılıyor birşey mi var die konuşmuştuk ama bu rengi alınmaz ya heryerinde farklı bi renk var hiç yakışmamış

selam cbr 125 ciler.

bişey soracaktım cbr 125 ler modifiyesiz düz yolda 160 yapma imkanı varmı?:)

bizim burada bir cbr 125 sürücüsü var da 6. vites devir kesicide 160 km yaptım dedi.

peki en son hızı kaç?:)
260 yapanda var ziyayla birlikte :mrgreen::mrgreen:hadi eğimli yolda 140-150 yapan tmmda düz yolda ve 6 vitese atınca düz yolda devir düşmeye başlar.
125lık makinadan ne isterler canını cıkarana dip gaz :)

arkadaşlar sonunda katılabıldım aranıza.4 ay once 2009 model cıbırıma kavusmustum .kısmet bugunemıs...

hayal mi..? ben hafıf egım lı yoda 155 gordum ... fakat 6 ya taktıgımd hız ne dustu nede artdı sabıtlendı yanı... su 120 130 u da zorla yapanları anlamıyorum bnm bitik balatayla rahat 130 u vuruyor bu hafta balataları degıştırıyorum bakalım 155 i gorucekmıyım..?

aynen en iyi renk bu bence.5 ay aradım bu rengı makyajlı kasa olcak ama dıe.sonunda buldum bı tane izmirde.nasıp kısmet işi

aynen en iyi renk bu bence.5 ay aradım bu rengı makyajlı kasa olcak ama dıe.sonunda buldum bı tane izmirde.nasıp kısmet işi

hayırlı uğurlu olsun dostum kazasız belasız ve cezasız binmen dileğimle:rendeer: bu arada herkeste kırmızı oldu bu gidişle japonlar sadece tek renk üretecek galiba:mrgreen:

Motosikleti
Honda Crf250L

ben mesajlaştım sahibiyle..kazası.yatması, çiziği kesinlikle yok dedi..600lük alacakmış onun için satıyorum dedi..
ama renk olayı cidden çok berbat yaa:farao:
yeni kasaın siyah kırmızı olsaydı:cat:

çok mutluyum :) ön kaporayı verdik p.tesi günü resmen satın almış olacağım 2-3 güne plaka işlemleri tamalanacak ve artık bende bi cbr sahibi olacam fakat xenon far yada egzos değişimde otomatik olarak garanti kapsamından çıkar diolar doğrumu??

bende xenon taktırdım hemde servisde motorumun elektirik aksamında bi arıza oluşursa garanti kapsamı dısında kalıcak.
diğer parcalar yani motor frenler vsvs halaa garantide:bounce:

arkadaşlar sadece merakımdan soruyorum şu muhabbetlerden nefret ederim afedersiniz s.dik yarıştırmak gibi ama forumdan bir arkadaş yzf 125in bizim cıbırları yanına yaklaştırmayacağını söylemiş denemiş benm düşüncem performanslarının ve son hızın aynı olduğu yönünde sizin düşünceniz nedir? yani daha hızlı veya yavaş olması bana bişey kazandırmayacak ya da kaybettirmeyecek ama nedir bu milletteki cbr 125 takıntısı anlamadım neden sevmezler bu motoru ?

valla bende cbr yok ama hastasıyım arkdasta var paso kaçırıp suruyom :)ark bazı modıfıyeler yaptı hava fıltlerı karbırator v.s tam bılmıyorum ama suan motor cana var gıbı maşşallah :) cbr kımse bıse demesın hıç bı markanın onun gıbı motoru yok dunyada tek :) neyse uzatmayalım kazasız belasız ve cezasız gunlr ;)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar