Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

gaz yağı ile temizleye bilirsin maliyeti düşük olur (1.5 litresi 5 tl-5 kere temizlemene yeter) hemde kullanma kılavuzunda o öneriliyor.
yok param cok dersen castrol un clean clean diye bi ürünü var sprey seklinde 20 tl civarı 2 kereye anca yetiyor
nalburda felan var mıdır acaba ?
onla temizledikten sonra zincir spreyi aldım onuda sıkarım tamamdır sanırm.

merhabalar benim bu sol göstergelerde ışık lar çalışmıyor kmetre nin aşağı kısmı ve benzin kısmı motorcu buraları takmayı unutmuş sanırım.......... öyle zor birşey değil sanırım.......

merhabalar benim bu sol göstergelerde ışık lar çalışmıyor kmetre nin aşağı kısmı ve benzin kısmı motorcu buraları takmayı unutmuş sanırım.......... öyle zor birşey değil sanırım.......

benzin göstergesinin kablosu deponun altında. onu sokete takacaksın. ampüllerin kablosu da gidonun sağ altında o soket takılı olabilir. belkide patlamıştır

selam arkadaşlar bir sorum olacak
cbr 125 in ön ve arka dişlisinde az bir boşluk var(ileri geri hiç hareket etmemesi gerekmez mi) bunun nedeni ne olabilir bilen var mı ?

nalburda felan var mıdır acaba ?
onla temizledikten sonra zincir spreyi aldım onuda sıkarım tamamdır sanırm.

nalburda olucaagını pek sanmıyorum burda sadece bi yerde var.
ama nadiren benzinliklerde
sanayide
yada eski motorparcaları satan bi yerde bulabilirsin
bn cok aradım isteyen olursa buradan alıp yollayabilirim.

bizim motorumuz yok ya nispet yapar gibi anlatırsınız artık :pale:

:mrgreen:
yok canım 2 hafta önceye kadar benimde yoktu.Allah herkeze nasıp eder motoru almak yakınlaştık gece uyku yoktu bende sağa dön motor sola dön motor.Aldımda sonunda uyku yüzü gördüK :mrgreen:
Ama insanın hayatında bir kere yaşayacağı duygular çok ayrı oluyor o mutluluk.
nalburda olucaagını pek sanmıyorum burda sadece bi yerde var.
ama nadiren benzinliklerde
sanayide
yada eski motorparcaları satan bi yerde bulabilirsin
bn cok aradım isteyen olursa buradan alıp yollayabilirim.
Nalburlarda yokmuş.Oda öyle dedi parçacılarda yada benzinliklerde bulursun dedi.Yarın bı bakarım olmadı bir yaparız.İlgin için tşkler.:rendeer:

okadar araştırıyorum hyosung gt 250r almak istiyorum tavsiye etmiyolar cbr125 al diyolar bi yandanda bakıyorum cbr 125 e binenlerin nerdeyse yarısı cbr 125den sonra hyosung gt250r a binmişler yada hala biniyolar bu ikilemden çıkamıyorum .

okadar araştırıyorum hyosung gt 250r almak istiyorum tavsiye etmiyolar cbr125 al diyolar bi yandanda bakıyorum cbr 125 e binenlerin nerdeyse yarısı cbr 125den sonra hyosung gt250r a binmişler yada hala biniyolar bu ikilemden çıkamıyorum .
Bence kimsenin dediğine bakma sorun yaşayanların çogu motorun görüntüsüne aldanıp +200 görcez diye basıyor sonra krankda kırar,yatakta sarar adam gibi bindikten sonra hyoda üzmez hondada bence.Cbrı alıp hor kullanırsan oda sorun cıkartır sonuçta sınırları belli motorlar bunlar.:cat::cat:

O zaman sana şöyle özetleyeyim.
Motor tecrüben yoksa Race klasmanında başlayacaksan 250 cc tam bir hata olur.Başlayanlar yok mu?Var tabi ama tecrübesizlik=can ikilmeninde ne kadar az tecrüben varsa canın o kadar daha fazla tehlikededir.

125cc motor yarış klasmanı içindeki motorlar arasında o tarzın en iyi öğrenilecek aletidir.

Ne kadar bassan da o seni durduracak ve gerekli tecrübeyi edindirecek seni pişirecektir.Düşsende ciddi yaralanma ihtimalin yüksek cc ye göre az olacak.

Sonra bir bakacaksın Tecrübeli,Nerde Hızlanmasını Bilen,Ne Zaman Frenleme Yapmasını Bilen,Trafiği Okuyabilen biri haline getircek seni cbr.
Ardından da motorun nacizane gücü seni kesmeyecek ve artık gerçek bir race kullanıcısı olarak 250cc ve üstü bir motora geçeceksin.

Bu işin geneli böyle oluyor.
Mantıklı olan da bu bence.
Trafikteki kazaların çoğu karşındakinin davranışını okuyamamak,tecrübesizlik,mesafe frenleme gazlama hatasından oluyor.
Bunları öğrenmeden de yüksek cc=ölüm

Son düzenleme:
O zaman sana şöyle özetleyeyim.
Motor tecrüben yoksa Race klasmanında başlayacaksan 250 cc tam bir hata olur.Başlayanlar yok mu?Var tabi ama tecrübesizlik=can ikilmeninde ne kadar az tecrüben varsa canın o kadar daha fazla tehlikededir.

125cc motor yarış klasmanı içindeki motorlar arasında o tarzın en iyi öğrenilecek aletidir.

Ne kadar bassan da o seni durduracak ve gerekli tecrübeyi edindirecek seni pişirecektir.Düşsende ciddi yaralanma ihtimalin yüksek cc ye göre az olacak.

Sonra bir bakacaksın Tecrübeli,Nerde Hızlanmasını Bilen,Ne Zaman Frenleme Yapmasını Bilen,Trafiği Okuyabilen biri haline getircek seni cbr.
Ardından da motorun nacizane gücü seni kesmeyecek ve artık gerçek bir race kullanıcısı olarak 250cc ve üstü bir motora geçeceksin.

Bu işin geneli böyle oluyor.
Mantıklı olan da bu bence.
Trafikteki kazaların çoğu karşındakinin davranışını okuyamamak,tecrübesizlik,mesafe frenleme gazlama hatasından oluyor.
Bunları öğrenmeden de yüksek cc=ölüm
-Gene döktürmüşşün Burak abi :)
-Ben motoru ilk aldıgım gün fren yapmayı bilmediğimden önümdeki araca 30 cm kala ön frene asılınca arka teker baktım gök yüzüne yukselmiş ben parmak uçlarında yusuf yusuf durumundayım.Bu olay gt-250le olsaydı kesin motorun altında kalırdım :queen:
-bide cıbır alınca şu muhabbet olcak buna vercegın paraya 4-5 milyar daha koy 600luk alsaydın bunu bana günde en az 3 kişi soyluyor:pr::pr:.Bende onlara git sen al 600lügü kullan gel bana öner diyorum.:cherry:

eheheehhh döktürcez tabi sercanım burda biz motor almadan millet uğraşıyordu fikir veriyordu şimdi biz alacak arkadaşlara farklı açılardan göremedikleri noktalardan bakarak konuşuyoruz :cat:

eheheehhh döktürcez tabi sercanım burda biz motor almadan millet uğraşıyordu fikir veriyordu şimdi biz alacak arkadaşlara farklı açılardan göremedikleri noktalardan bakarak konuşuyoruz :cat:
CBR 125 Sevenlerine hizmet :cat:
Burak abi bu senin iridyum bujiler nasıl bende değiştirsem mi acaba,Salih benım motor çok yakıyo demeye başladı.:mrgreen::mrgreen:
Üstünden inmiyor motorun sonrada diyoki motor çok yakıyo sanki:queen::queen:

valla normal cbr kullanmadım ki iridyumlar ne fark ettiriyor anlatayım:mrgreen:
fazla pahalı değildi galiba al tak fazla mal göz çıkarmaz:p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:11 ----------

bak bir hafta oldu benim motor yine apartmanda boş boş bekliyor, şimdi pazar eve gidince basacam marşa yine çalışmayacak kerata :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar