sen benim kaskı gördün müsenden ucuza aldım:queen:
40 lira yazılı 40 lira direksiyon diye düşündüm ben
direksiyon için almıyorlar.Ama Kurslar para koparmak için direksiyon sınav ücreti adı altında para topluyormuş.
sen benim kaskı gördün müsenden ucuza aldım:queen:
40 lira yazılı 40 lira direksiyon diye düşündüm ben
arkadaşlar ben sürücü kursu sahibiyim sorularınızı az cok yanıtlarım yanisağlık raporlarına paramı alıyorlar yuhh aile hekimliğinden alınıyor ücretsiz
arkadaşlar bu ilandaki motor forumdan birinin mi ?
http://www.sahibinden.com/honda_cbr_125r-63WQQaXQQ23785795WQQpXQQdisplayitem
yaw arkadaş istanbula geldim motor almak için adamla anlaştık bir geldim küçük çizikleri var denilen motorun her tarafı kırık dökük almadım haliyle şuan yine istanbuldayımbir gece kalıyorum yarın başka motorlara da bakıcam olmadı yaptığım masraf yanıma zarar kalıp bursaya geri dönücem:S
yaw arkadaş istanbula geldim motor almak için adamla anlaştık bir geldim küçük çizikleri var denilen motorun her tarafı kırık dökük almadım haliyle şuan yine istanbuldayımbir gece kalıyorum yarın başka motorlara da bakıcam olmadı yaptığım masraf yanıma zarar kalıp bursaya geri dönücem:S
bende şu cilalama işini yapmak istıyorum adam akıllı temizlemek parlatmak istiyorum bu iş nasıl olur nası yaparım yapan veya bilgisi olan varsa yardımcı olsun bizde parlatalım :wiinkk:
Way way Motoru almışta cila atıyor.Resimleri İstiyoruz Salih.Bak dedin benden önce alanlar koysun dedin Burak abi koydu bende dun ekledım resimleri sıra sendetamam sorayım dedım cila yapmadım daha önce![]()
Ya motorcuya sordum yok dedi marketlerde oluyor mu o cila bende atıyımda eli ayağı parlasın :bounce:bende yapmamıştım babam gösterdi yaptım güzel oluyor.ara ara yapacam cilayı bendeneyse ben ders çalışyaım biraz size iyi forumlar görüşmek üzere
bende şu cilalama işini yapmak istıyorum adam akıllı temizlemek parlatmak istiyorum bu iş nasıl olur nası yaparım yapan veya bilgisi olan varsa yardımcı olsun bizde parlatalım :wiinkk:
alırken yıkama cılası de yıkadıktan sonra sür parıl parıl olur :cat:
Gençler bu ön arka lastiklerin havaları kaç olucak acaba orjınal lastiklerinin?
hıı tmm vardı biyerlerde kullanma klavuzu bi okuyim ben onu Teşekkürler :rendeer:ön 31 arka 36 fena değil
senin kullanma kılavuzun yokmu kılavuzu olmayan arkadaşlar bana pm atın klavuzun nerde olduğunu söyleyeyim:queen:
asfaltta biraz daha basıyorum havayı ama