Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

vala arkadaşlar alan adam dedi karton koy lastıklerın altına felan ben bızım evın yanına koyuom bızım burda öyle şeyler olmuyor apartmana sokma imkanım yok nası bi önlem alcam onu düşüncem artık

haayırlı olsun herkesin motoru. bu hafta maşallahınız var.

motorları merdivenden çıkaramazsınız çok zor.brandanın faydası olur. birde zincir kilit alın isterseniz tekeri de kitleyin. disk kilidi almayın unutup sürmeye çalışınca düşüyoruz

genelde çocuklar çok kurcaladığı için branda faydalı. çocuklar az kurcalar

haayırlı olsun herkesin motoru. bu hafta maşallahınız var.

motorları merdivenden çıkaramazsınız çok zor.brandanın faydası olur. birde zincir kilit alın isterseniz tekeri de kitleyin. disk kilidi almayın unutup sürmeye çalışınca düşüyoruz

biz babamla 8 basamak indirip çıkarıyoruz ya sorun olmuyor :mrgreen: inerken ön fren sıka sıka salıyoruz aşağı.çıkarkende babam ön tekeri basamağa getiriyor ben ittiriyorum çıkıyor.tabi her akşam yapmıyoruz.sakaryada olduğumdan istanbula gidince 2 gün sürüyorum sonra 2 hafta sakaryada olcağımdan apartmanda kalsın diye çıkarıyoruz.yoksa hergün indir çıkar olmaz :mrgreen:

Gene iyisin ben 2 haziran doğmluyum izmirde son kayıt günü 31 mayıstı dier iller hep 6-7 hazirandaı ne küfür etmiştim :p

Seninki de güzelmiş. Neyse zaten 2 yıl 2 aydır ehliyetsiz sürüyodum:p biraz daha sabredicem artık.

Sanırım motosikleti saklama konusunda en şanslı benim:p Garajı geçtim, kapısı bile otamatik. Kumandayla açıp kapatıyoruz.

Son düzenleme:
biz babamla 8 basamak indirip çıkarıyoruz ya sorun olmuyor :mrgreen: inerken ön fren sıka sıka salıyoruz aşağı.çıkarkende babam ön tekeri basamağa getiriyor ben ittiriyorum çıkıyor.tabi her akşam yapmıyoruz.sakaryada olduğumdan istanbula gidince 2 gün sürüyorum sonra 2 hafta sakaryada olcağımdan apartmanda kalsın diye çıkarıyoruz.yoksa hergün indir çıkar olmaz :mrgreen:

uzun tahta koyma imkanınız varmı merdivene. gaz vererek kalastan çıkarırdın tek başına

yok yok bulaşma kardeş öyle muallak işlere.sık dişini 3000 lira yap temiz al bi motor.acele etme.bak bizde 1 sene, 1 buçuk sene bekledik aldım motorları.biraz sık dişini sonra için rahat eder iyi bir motorla.2500 e temiz motor zor bulursun.masrafı bi 2500 daha edebilir sonra.

arkadaşlar 2500 lira param var net olarak verebileceğim+yol parası+üstüne alma+plaka değişimi falan bir motor arıyorum cbr 125 2005 modelden başlayabilir aslında izmirde buldum bir tane ama oda dedi ki motor benim üstüme değil adam ağrıda ast subay görev yapıyor ulaşamıyoruz sana satalım üstüne de alma öyle kullan veya sonra al dedi nolur bir sıkıntı olur mu acaba ?

ya icra memurları gelir alır gider ya da polis durdurunca bi de bakarsınki kapkaç yapılmış motorla aaa kim var motorun üstünde enes...hadi enes bizle karakola kadar geliyosun....yeterince acık mı ?

uzun tahta koyma imkanınız varmı merdivene. gaz vererek kalastan çıkarırdın tek başına

ordagaz versem apartmandan kovarlar beni :mrgreen: geçenlerde apartmanın önünde bi ara gaz verdim her daireden bi kişi perde arası bakıyordu noluyo diye:queen: bi de ordan çıksın diye yardırırsam kovarlar valla:p şu yatakların tahtaları oluyor ya onlardan koysam çıkarım da o tecrübe bende yok henüz.bakalım ilerleyen zamanlar ne göstercek.daha yeni motorcuyuz :)

@drumtoens

bir de şu var başıma geldi atm ye uğramıştım bir baktım moto yok köşedeki polise giittim motorumu çaldılar dedim.biz aldık dedi. otoparka çekmişler çekiciyle. sahibi olmazsa vermiyorlar neyse temizinden 85liram gitti de aldım motoru oto park ücreti artı park cezası

şu sercanın yoshimura egzoz sesini merak ettim ya.nasıl ses veriyor acep.arow dan iyi mi bak meraktan çatlarım şimdi ben :p

ordagaz versem apartmandan kovarlar beni :mrgreen: geçenlerde apartmanın önünde bi ara gaz verdim her daireden bi kişi perde arası bakıyordu noluyo diye:queen: bi de ordan çıksın diye yardırırsam kovarlar valla:p şu yatakların tahtaları oluyor ya onlardan koysam çıkarım da o tecrübe bende yok henüz.bakalım ilerleyen zamanlar ne göstercek.daha yeni motorcuyuz :)

elinle it tahta üzerinde diiyeceğimde o da zor

elinle it tahta üzerinde diiyeceğimde o da zor

babam da yardım ederse tahta üstünde rahat olur haklısın.
ama dediğim gibi zaten aldığımdan beri 3 kere gittim eve.cuma çıkardık sürdüm.akşam apartmanın ön girişine (2 giriş var.ön-arka.merdivenli olan kısım arka taraf.ordan sokunca kilitleyecek oda var.ön giriş bi üst katta.apartman yokuşa inşa edilmiş gibi bişi yani.) koyuyorum.sabah çıkarıyorum açık otoparka.gece tekrar ön girişten apartmana bırakıyorum.temelli sakaryaya dönerken de babamla arka girişten 8 basamak çıkarıp odaya kitliyorum ki çocuklar mıncırmasın orasını burasını:queen:

arkadaşlar vala benım egzoz merakım hic yok inşallah olmaz :S bu orjin. sesi tatlı

beyler orjınal egsozun çıkışına ek olarak bi kaç delik açın matkapla bakın nasıl ses cıkıyo ayrıca gazı bıraktığınızda hafiften patlama sesi geliyo..tavsiye ederim orjınalı bozmadan alın size abart egsoz :cherry:

delik açma da iyiymiş.o zaman ben arow a delik açayım nasıl olur:queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:26 ----------

vay motoru aldığım murat arkadaşımız da topicte şuan:mrgreen: murat ses ver bakem:p

bence yine de o fiyata bi kıllı çıkar içinden dikkat et.sonra daha da zor duruma düşme derim ben.sabreden derviş motoruna ermiş diye bi atasözü vardı :p

aynen bende bunun satmasıda var diye düşündüm temizinden aldım tuzu oldu okadar param yok dıodum ama bi anda oldu işte önemlı olan içime sinmesiydi hayırlısını istedim hep şimdi şükürler olsun ..
burak msnde değilmısın?

bence mavi cok tatlı duruyor bende tercihimi ondan yana kullancaktım repsol hoşuma gıtmıyor benim zevk meselesi tabi sen karar ver bence ona :)

aynen bende bunun satmasıda var diye düşündüm temizinden aldım tuzu oldu okadar param yok dıodum ama bi anda oldu işte önemlı olan içime sinmesiydi hayırlısını istedim hep şimdi şükürler olsun ..
burak msnde değilmısın?

msndeyim salih de final zamanı ya çevrmdışıyım ben.günde 14 saat netteyim ben zaten :mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:11 ----------

arkadaş karar veremediğim bir nokta daha var mavi mi alsam düz yoksa repsol mü alsam

mavi biraz race çizgisinden çıkıyor gibi sanki.hiç mavi renkte race yok gibi birşey.çin malı izlenimi yaratıyor diye düşünüyorum.Düz renklerde nedense biraz pahalı oluyor.repsolün en azından bi çizgisi var.benzemiyor diğer motorlara.mavi alacağına repsol al bence.zevk renk tartışılmaz tabi.bu kendi düşüncelerimiz

yani benimde düşüncem o düz motor dersen ybr bile var yani onlardan pek farkı kalmıyor gibi geliyor yarın istanbula gidip repsole bakıcaktım ama memlekette bir de mavi varmış akşam 7 gibi maviye bakıcam beyenmezsem öbürgün istanbula inşaallah

ii bakalım hayırlısı neyse o olsun

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:42 ----------

Herkese iyi geceler yarın görüşmek üzere

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar