haayırlı olsun herkesin motoru. bu hafta maşallahınız var.
motorları merdivenden çıkaramazsınız çok zor.brandanın faydası olur. birde zincir kilit alın isterseniz tekeri de kitleyin. disk kilidi almayın unutup sürmeye çalışınca düşüyoruz
Gene iyisin ben 2 haziran doğmluyum izmirde son kayıt günü 31 mayıstı dier iller hep 6-7 hazirandaı ne küfür etmiştim![]()
biz babamla 8 basamak indirip çıkarıyoruz ya sorun olmuyor :mrgreen: inerken ön fren sıka sıka salıyoruz aşağı.çıkarkende babam ön tekeri basamağa getiriyor ben ittiriyorum çıkıyor.tabi her akşam yapmıyoruz.sakaryada olduğumdan istanbula gidince 2 gün sürüyorum sonra 2 hafta sakaryada olcağımdan apartmanda kalsın diye çıkarıyoruz.yoksa hergün indir çıkar olmaz :mrgreen:
arkadaşlar 2500 lira param var net olarak verebileceğim+yol parası+üstüne alma+plaka değişimi falan bir motor arıyorum cbr 125 2005 modelden başlayabilir aslında izmirde buldum bir tane ama oda dedi ki motor benim üstüme değil adam ağrıda ast subay görev yapıyor ulaşamıyoruz sana satalım üstüne de alma öyle kullan veya sonra al dedi nolur bir sıkıntı olur mu acaba ?
uzun tahta koyma imkanınız varmı merdivene. gaz vererek kalastan çıkarırdın tek başına
ordagaz versem apartmandan kovarlar beni :mrgreen: geçenlerde apartmanın önünde bi ara gaz verdim her daireden bi kişi perde arası bakıyordu noluyo diye:queen: bi de ordan çıksın diye yardırırsam kovarlar vallaşu yatakların tahtaları oluyor ya onlardan koysam çıkarım da o tecrübe bende yok henüz.bakalım ilerleyen zamanlar ne göstercek.daha yeni motorcuyuz
![]()
elinle it tahta üzerinde diiyeceğimde o da zor
aynen bende bunun satmasıda var diye düşündüm temizinden aldım tuzu oldu okadar param yok dıodum ama bi anda oldu işte önemlı olan içime sinmesiydi hayırlısını istedim hep şimdi şükürler olsun ..
burak msnde değilmısın?
arkadaş karar veremediğim bir nokta daha var mavi mi alsam düz yoksa repsol mü alsam
yani benimde düşüncem o düz motor dersen ybr bile var yani onlardan pek farkı kalmıyor gibi geliyor yarın istanbula gidip repsole bakıcaktım ama memlekette bir de mavi varmış akşam 7 gibi maviye bakıcam beyenmezsem öbürgün istanbula inşaallah