@osmanyeli
bak böle muhabbetere girince kızıyor mod abiler![]()
forum.donanimhaber üyeliğinizmi var isimleri alayım ben 2005den beridir ordayım![]()
o oh resimlere doyduk![]()
@beykurt
duvara bi kafa at bakalım sağlammıymış lazer![]()
valla kıyamam kafa atınca bişi olcak diyeama sıktı kafamı ya
ale: inşallah esner biraz
@funkyboys
geçmiş olsun kaza öncesi çok temizmiş nazarmı değdi acep
@djsalih
motoru aldıkdan sonra foruma gircek halin kalırsa atarsın tabimotoru alan 1hafta kayboluyo
senden yolculuk öncesi fotoğrafları istiyoruz sonra git gece gündüz yol al
@osmaniyeli
bunu bende bilmiyodum peki verme o zaman a|i benim adım ama site adı değil normal ad![]()
hangi bedenn.
@funkyboys
@djsalih
motoru aldıkdan sonra foruma gircek halin kalırsa atarsın tabimotoru alan 1hafta kayboluyo
@osmaniyeli
bunu bende bilmiyodum peki verme o zaman a|i benim adım ama site adı değil normal ad![]()
valla kıyamam kafa atınca bişi olcak diyeama sıktı kafamı ya
ale: inşallah esner biraz
yaw motoru aldım bi ben kaybolamadım ehliyet yok işe bak :mrgreen:
motoru aldım saat 4 te evin önüne getirdik.saat 4.15 ben mt de resim atıyodum var mı böyle bağımlılık :queen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:00 ----------
M beden.Dükkanda M ve L beden Vertigo Flash denedim.İkisi de oldu.L biraz boldu ama rahattı.ben yüzde 5-10 esner diye M alayım dedim.zaten de sadece M beden kalmıştı internetten aldığım yerde tornadonun.
güzel kask olarak scorpion exo 400 ve exo 700 var. exo 700 kevlar malzemeden. vizörleri canada malı çizilmeye karşı oldukça dayanıklıymış. ama vizörü Türkiyede yok ve yurtdışında bile 70 dolar artı kargo
onun dışında güzel kasklar
exo 400 200lira exo700-750 350 lira
exo400![]()
exo 750![]()
@funkyboys
@djsalih
@osmaniyeli
alttan iki videoya bitiorum
http://www.motomaxonlineshop.com/main/scorpion_exo400_dmz_gri_kapali_kask-950-0-72.html
benimde dh nickim nonvolatile ama çok aktif değilim ağırlık MT üzerine çalışıyorum:mrgreen:
@Beykurt
yok onun için koymadım genele koydum . kevlar kask batım 2-3 ay da ondan içimde kaldı bu kasklar ama vizörü yok diye almadım birazda paradan.
senin kask 200 e güzel ama 400 e herkes alamaz
valla ben siteyi gördüm hemen kask alacaklara söledim ki ucuza alsın arkadaşlar diye.lazer vertigolar da 250 tl yerine 125 tl idi.onlar da bitmiş artık.keşke daha olsaydı kask da alacaklar ordan alsaydı ucuza.