Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

forum.donanimhaber üyeliğinizmi var isimleri alayım ben 2005den beridir ordayım :)

@osmanyeli
bak böle muhabbetere girince kızıyor mod abiler :p

daha henüz banlanmadım ama bu sıralar kaşınıyorum.banlarlarsa şaşmam:mrgreen: kendimi zor tutuyorum:cherry:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:51 ----------

forum.donanimhaber üyeliğinizmi var isimleri alayım ben 2005den beridir ordayım :)

verirsem bu sefer beni kesin banlarlar. 10.2.8 inci maddemiydi neydi başka sitelerin reklamını yapan üye sınırsız banla nasipleniyor:p

@funkyboys
geçmiş olsun kaza öncesi çok temizmiş nazarmı değdi acep
@djsalih
motoru aldıkdan sonra foruma gircek halin kalırsa atarsın tabi :) motoru alan 1hafta kayboluyo :D senden yolculuk öncesi fotoğrafları istiyoruz sonra git gece gündüz yol al :)
@osmaniyeli
bunu bende bilmiyodum peki verme o zaman a|i benim adım ama site adı değil normal ad :p

@funkyboys
@djsalih
motoru aldıkdan sonra foruma gircek halin kalırsa atarsın tabi :) motoru alan 1hafta kayboluyo :D senden yolculuk öncesi fotoğrafları istiyoruz sonra git gece gündüz yol al :)
@osmaniyeli
bunu bende bilmiyodum peki verme o zaman a|i benim adım ama site adı değil normal ad :p

yaw motoru aldım bi ben kaybolamadım ehliyet yok işe bak :mrgreen:
motoru aldım saat 4 te evin önüne getirdik.saat 4.15 ben mt de resim atıyodum var mı böyle bağımlılık :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:00 ----------

M beden.Dükkanda M ve L beden Vertigo Flash denedim.İkisi de oldu.L biraz boldu ama rahattı.ben yüzde 5-10 esner diye M alayım dedim.zaten de sadece M beden kalmıştı internetten aldığım yerde tornadonun.

@funkyboys
@djsalih
@osmaniyeli

tşk ederim öyle oldu galiba :D:D
,

eger mod abilerimizle bi akrabalığınız fln yoksa böyle konulara hiç girmeyelim :D:queen::queen::p

Neyse beyler herkese iyi geceler.Benim finallerim var ders çalışmaya devam edeyim.Herkese kazasız belasız sürüşler.Kendinize iyi bakın hoşçakalın:rendeer:

güzel kask olarak scorpion exo 400 ve exo 700 var. exo 700 kevlar malzemeden. vizörleri canada malı çizilmeye karşı oldukça dayanıklıymış. ama vizörü Türkiyede yok ve yurtdışında bile 70 dolar artı kargo

onun dışında güzel kasklar

exo 400 200lira exo700-750 350 lira

400_impact_noir-blanc.jpg
exo400

750_battlelord_blanc.jpg
exo 750

valla kıyamam kafa atınca bişi olcak diye :p ama sıktı kafamı ya :pale: inşallah esner biraz

biraz sıkması iyidir en azından rüzgar sesi duymazsın :D
bnde cox trip var aldıgımda sıkıyordu 1 yılda iki kişilik oldu resmen uzun yol hiç çekilmiyo. bnde yeni kask bakıyorum ama (;full face) agv olur shoei olur ne biilim scorpion olur :D

yaw motoru aldım bi ben kaybolamadım ehliyet yok işe bak :mrgreen:
motoru aldım saat 4 te evin önüne getirdik.saat 4.15 ben mt de resim atıyodum var mı böyle bağımlılık :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:00 ----------

M beden.Dükkanda M ve L beden Vertigo Flash denedim.İkisi de oldu.L biraz boldu ama rahattı.ben yüzde 5-10 esner diye M alayım dedim.zaten de sadece M beden kalmıştı internetten aldığım yerde tornadonun.

çok iyi yapmışsın büyük kask alsaydın çok rahatsız ederdi seni. giderken sallanırdı. vizör görüşün de azalabilirdi.
sıkarken ağrı yapmıyorsa biraz genişler zaten 1 aya kadar

güzel kask olarak scorpion exo 400 ve exo 700 var. exo 700 kevlar malzemeden. vizörleri canada malı çizilmeye karşı oldukça dayanıklıymış. ama vizörü Türkiyede yok ve yurtdışında bile 70 dolar artı kargo

onun dışında güzel kasklar

exo 400 200lira exo700-750 350 lira

400_impact_noir-blanc.jpg
exo400

750_battlelord_blanc.jpg
exo 750

bu kaskın reklemları beni bitiriyoo bee

@funkyboys
@djsalih
@osmaniyeli

benimde dh nickim nonvolatile ama çok aktif değilim ağırlık MT üzerine çalışıyorum:mrgreen:

@Beykurt
yok onun için koymadım genele koydum . kevlar kask batım 2-3 ay da ondan içimde kaldı bu kasklar ama vizörü yok diye almadım birazda paradan.

senin kask 200 e güzel ama 400 e herkes alamaz

ula mt bağımlılık yaptım derse dönemiyorum he.nys bu sefer kesin karalığım dönüyorum derse :mrgreen:

benimde dh nickim nonvolatile ama çok aktif değilim ağırlık MT üzerine çalışıyorum:mrgreen:

@Beykurt
yok onun için koymadım genele koydum . kevlar kask batım 2-3 ay da ondan içimde kaldı bu kasklar ama vizörü yok diye almadım birazda paradan.

senin kask 200 e güzel ama 400 e herkes alamaz

valla ben siteyi gördüm hemen kask alacaklara söledim ki ucuza alsın arkadaşlar diye.lazer vertigolar da 250 tl yerine 125 tl idi.onlar da bitmiş artık.keşke daha olsaydı kask da alacaklar ordan alsaydı ucuza.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar