Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

arkadaşlar yazın yurt dışında olacağım ve dönüşte daha yüksek cc bir motor almak için cbr ımı satıyorum. motor 2006 model ama trafiğe çıkışı 2009 mart.kırmızı renkte. şu an motor 8.000 km de. 1000 km önce pirelli mt75 takım lastik takıldı arka lastik 130 luk.ayrıca önceki lastikleri de iş görür durumda ve onlar da pirelli mt75 onları da isteyene yanında vereceğim.bakımları düzenli olarak göçmen motor da yapıldı. sahibinden e ilanı henüz koymadım ama birkaç güne koyarım. fiyat olarak ta 3500e vereceğim.
Salih belki ilgilenebilir senin motorla kırmızı hastası :mrgreen:

arkadaşlar birşey sorucam
zincir değişimini kaç bin km de yapmak lazım yada değiştirmek gereklimi. başka hangi parçalar kaç bin km değişmesi lazım. bilgisi olan varmı.
yardımcı olursanız sevinirim.

washburn24 motorun kırmızı siyahmı yanı tam istediğim renk o kırmızı gri felan kurtarmıor kırmızı siyah baska renk olmıcak :) onu bi öğreneyım dedım tşkler

salih sende buldun bulanıyorsun be kardeşim ha kırmızı/siyah ha kırmızı/gri ben washburn24 un satıcağını duyunca hah tam salihlik bişey dedim içimden ama sen hooop o düşünceyi aldın gittin:ptek sorun rengi olsun be kardeş reklamcıda griyi siyah yaparsın maksat meletin makinası ciğeri sağlam olsun:wiinkk:

evet Mert gezerek getirir istanbul a dahi. ama önden kaparo al. yoksa almazsa geri dönersin.

Hayırlı uğurlu olsun alana.

pazarlık yapmayı düşünüyorsanız bana yazın ben Merti ikna ederim:mrgreen:

nere olursa götürürm türkiye sınırları içersinde tabi aslında vize alınmayan yerlerede götürebilirim :p

kapora zaten allahın emri benzin parasını verse yeter :)

gel halil olmazsa sana satim biliyorsun tertemiz motor :)

nere olursa götürürm türkiye sınırları içersinde tabi aslında vize alınmayan yerlerede götürebilirim :p

kapora zaten allahın emri benzin parasını verse yeter :)

gel halil olmazsa sana satim biliyorsun tertemiz motor :)

bana Allah acayip bir pazarlık yeteneği vermiş biliyor muydun:p

doğrudur abi ne bileyim o daha hoşuma gıdıyor işte renkler ve zevkler tartışılmaz diyolar ya aynen o noktadayım :) neyse yrn bı motor bakcam eğer anlaşırsak alcam yoksa artık o motora bakarım :)

benim de bir sorum olacak. bizim motorlar için buji tırnak aralığı 0.7-0.8mm diyor kitapçık. atıyorum 1mm oldu. bunun ne gibi bir zararı olabilir?

Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 15 gündür forumu ve özellikle bu konuyo ısrarla takip ediyorum en sonunda dayanamadım bende katıldım aranıza...
Adım Tolga, Bodrumda yaşıyorum, 4 senelik scooter kullanıcısıyım :D mondial 151rs var şuan onu satıp yada satmadan bende artık bir cbr125 kullanıcısı olmak istiyorum. Netten araştırıyorum ve sizinde dediğin gibi fiyatlar banada biraz fazla geldi, yani sıfırı 6 milyar iken 5 yaşındaki 30bin km motora 3.500tl istiyorlar :\ neyse diyeceğim şu ki ; Bodrumdayım maksimum 3500tl ye sorun çıkarmayacak 3-4 sene daha zevkle kullanabileceğim bir cbr 125 arıyorum... yardımcı olabilcek yada motor tavsiye edebilcek varsa çok sevinirim.. tek istemediğim şu sarı mavi yeşil kırmızı renk cümbüşü olan üzerinde repsol yazanlar ( sanırım sizinde repsol dediğiniz o oluyo, biraz acemiyim motor konusunda afoola şimdiden)

İlk mesajım biraz uzun tuttum, hepinize bol cbr li günler diliyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar