Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

arkadaşlar öncelikle şunu belirtmek istiyorum ki bu konu gerçekten çok güzel ve açıklayıcı. sadece bu konuyu gördüğüm için üye oldum siteye ve bu daha ilk mesajım. ben bu ay ehliyete yazıldım ve başlangıç motoru olarak bunu çok övüyorlar. honda yükselişin ana sayfasında cbr 125 in fiyatı 5.995 tl yani 6 .ooo tl. ancak her yerde değişiklik olabilir sizce manisa/salihli'de bu motorun fiyatı ne kadardır ? ve sizce başlangıç olarak bu kadar paraya değer mi acaba yardımcı olursanız sevinirim arkadaaşlar. Bu cıbırı çok seviyorum ama pahalı :pr:..

arkadaşlar öncelikle şunu belirtmek istiyorum ki bu konu gerçekten çok güzel ve açıklayıcı. sadece bu konuyu gördüğüm için üye oldum siteye ve bu daha ilk mesajım. ben bu ay ehliyete yazıldım ve başlangıç motoru olarak bunu çok övüyorlar. honda yükselişin ana sayfasında cbr 125 in fiyatı 5.995 tl yani 6 .ooo tl. ancak her yerde değişiklik olabilir sizce manisa/salihli'de bu motorun fiyatı ne kadardır ? ve sizce başlangıç olarak bu kadar paraya değer mi acaba yardımcı olursanız sevinirim arkadaaşlar. Bu cıbırı çok seviyorum ama pahalı :pr:..

balangıç amaçlı alıp sonra cc yükseltmeyi düşünüyorsan asla sıfır alma zararın çok olur git temiz bi ikinci el bul bu motorun piyasası çok geniş ve kalitesi tartışılmaz başlamak için en ideali ve zevkli bir motor sanırım açıklayıcı olmuştur:wiinkk:aramıza hoşgeldin

yok hayır alıpta cc yükseltmicem periyodik bakımını falan hiç geciktirmeden bi 5-6 yıl kullanmak istiyorum ben. Dayanır mı dersin ?? 2.el kullanmayı sevmem, çünkü sorunlar çok yaşanıyor 2.el lerde.

yok hayır alıpta cc yükseltmicem periyodik bakımını falan hiç geciktirmeden bi 5-6 yıl kullanmak istiyorum ben. Dayanır mı dersin ?? 2.el kullanmayı sevmem, çünkü sorunlar çok yaşanıyor 2.el lerde.

5/6 yıl rahat dayanır hatırlarsak honda kinetikler en basit örneği yıllardır piyasada ve hala sorunsuz kullanan çok kişiyi görüyorum km 70.bini devirenler filan var:cyclopsanmotor sana dayanır ama sen ona onca yıl bence dayanırmısın bilemem:silent:honda vb. kaliteli motorlar kullanım hatasını affedicek kalitede...tabi bir yere kadar sonuçta oda insan yapımı...sıfır alıcaksan ve biraz motor bilgin varsa sadece periyodik bakımlarla yıllarca sorunsuz bineceğin bir motor:cat:

Aynen bende CBR 125'e karar verdım uzun suredır. Maddi iş ve ehliyeti hallettikten sonra alacagım tek motor.Sende dogru bır secım yapmıssın ama fazla yatırmamaya dıkkat et parçaları cok pahalı :D

valla tam 3 hafta geriden beni takip ediyosun he :mrgreen:
Ben ne yaptıysam ne yaşadıysam ne hissettiysem hepsini şimdi sen yaşıyorsun.
Motoru alınca da benim sorduğum soruları soracan falan bak görürsün :mrgreen:

beni de tam 2 ay geriden takip ediyorsun :) 2007-haziran çıkışlı 15.000 de motoru 3.000 liraya almıştım sezondan biraz erken davranarak ;)

motoru aldım ve 2 gün motoru evin önüne götürememiştim bir arkadaş çağırdım o getirdi... o 2 gün oturduğum yerde çatladım desem yalan olmaz :)

hayırlısı olsun hepimiz için arkadaşlar ;)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar cıbırı komple boyatmanın maliyeti hakkında bir fikri olan var mı aranızda acaba :silent:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Tüm grenajları boyamaya 250 TL aldılar :) Bir arkadas boyatmıstı :)

Sağol Cakalaz :) Ben de öyle düşünmüştüm ama benimki biraz daha maliyetli olabilir renginden dolayı bir ayrıntılı araştırayım bakayım :)

herkes böyle der ama 1 yıl sonra yeteri tecrübe olunca kesmez kimseyi sen merak etme.ikinci el temiz al.sonra gelir dersin sağolun diye:p

beykurt sen kafa grenajı değişcektin noldu :)
ebayde falan vardır baktınızmı hiç ne kadarmış diye

usta cbr 125 gerçekten çok sağlam bir motor ben sıfır aldım çok memnun kaldım kalite olarak. ama tek sorunum yedek parçaydı yedek parçası çok pahalı bir sinyal 140 lira olurmu bence ikinci el fazla binilmemiş bir 125 uag yada cg 125 falan iyice gez kır dök öyle geç cbra yani ben şahsen motoru aldıktan sonra yedek parçasının bu kadar pahalı olduğunu öğrendim korka korka öğrendim.

4400 fiyat koy 4250 ye sal bence.
Herkese iyi geceler yarın görüşmek üzere

4499 lira iyidir :mrgreen: ikna etme taktikleri :)

beykurt sen kafa grenajı değişcektin noldu :)
ebayde falan vardır baktınızmı hiç ne kadarmış diye

bi arkadaş vardı forumda ben yapıcam haber vericem size demişti.bende onu bekliyorum.sordum honda ya uyumlu mu eski modellerle yeni modeller kafa grenajı konusunda diye.yok uymuyor dedi

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:26 ----------

usta cbr 125 gerçekten çok sağlam bir motor ben sıfır aldım çok memnun kaldım kalite olarak. ama tek sorunum yedek parçaydı yedek parçası çok pahalı bir sinyal 140 lira olurmu bence ikinci el fazla binilmemiş bir 125 uag yada cg 125 falan iyice gez kır dök öyle geç cbra yani ben şahsen motoru aldıktan sonra yedek parçasının bu kadar pahalı olduğunu öğrendim korka korka öğrendim.

4499 lira iyidir :mrgreen: ikna etme taktikleri :)

market taktiği :p 4.499,99 lira :p

Ve ebayda adam kafa grenajlarını parça parça satıyordu.farını ayrı camını ayrı incigini boncugunu ayırmışdı.Sonra kaldı öyle

cbr 125 lere başka kontak ürünleri uyarmı , varmıdır bir zararı, kontağın motora bir zararı olcağını zannetmiyorum ama genede sormak lazım , orjinalleri birazcık pahalı altı üstü bir kontak ...

cbr 125 lere başka kontak ürünleri uyarmı , varmıdır bir zararı, kontağın motora bir zararı olcağını zannetmiyorum ama genede sormak lazım , orjinalleri birazcık pahalı altı üstü bir kontak ...

kontağı değişirsen ya çiftanahtar taşıyacaksın ya da depo ve bagaj anahtarını da değişeceksin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar