Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

sahibinden cm da da buldum satan ama çok az... fiyatida uygun geldi acaba bi sorunmu varki üretilmiyor? Kullanan biri olsada aydınlatsa bizi :)

sahibinden.com'da da yok ki... ben tr ye gelip gelmediğini bilmiyorum ama şuan üretilmiyor zaten. 250cc 4 silindir 20bin devirlerden bahsediyorlar...

hadi beraber aldılar.yaw beraber mi beğenmeyip satıyorlar valla işi çözmeye kalksan beynin durur acaba demekten :)

valla o renk alacağıma siyah yada kırmızı alırım ya :) motoru daha da zayıf göstermiş beyaz tonlar :)

Dimi ben kırmızıdan vazgeçmiyim.Bu aralar zaten herşeyde kırmızı tonları arar oldum.:cherry:

:) bende kırmızı düşünüyordum siyah kısmet oldu :) bak bugun evdeydim hiç binmedim küsecek bana valla :) yarın da evde olmayacam.akşam gelince de apartmana koyacam kesin küsecek bana kesin kesin :mrgreen:

:) bende kırmızı düşünüyordum siyah kısmet oldu :) bak bugun evdeydim hiç binmedim küsecek bana valla :) yarın da evde olmayacam.akşam gelince de apartmana koyacam kesin küsecek bana kesin kesin :mrgreen:

Sen onun yanına giderken 2.5Litre 95 oktan kurşunsuz benzin al git barışırsınız :p

sahibinden.com'da da yok ki... ben tr ye gelip gelmediğini bilmiyorum ama şuan üretilmiyor zaten. 250cc 4 silindir 20bin devirlerden bahsediyorlar...

sahibinden comda cbr 125 ve 250 cc diye aratırsan çıkıyor ilanlar ben o şekilde buldum ilanları istersen sende o şekilde bi bak hocam..

arkadaşlar ben yeni üye oldum sayılır 2yada 3gun oldu kısaca tanışalım adım hamdi ve yalovalıyım askerden geleli8 ay oldu ve arkadaşlarım beni motorla zehirlediler ayın 20sinde ehliyetimi alıcam ve acilen panzehire ihtiyacım var cbr 125 r düşünüyorum başlangıç için süpermiş yorumlarınızdan okudum sahibinden com dan allmaktansa sizin bildiginiz yada tanıdıgınız birinden almayı tercih ederim 2006modelden asagı olmasın lütfen varsa tanıdıgınız ki illaki vardır temiz kullanmışsa alabilirim ama marmara bölgesinden olsunki rahat görüşelim saygılarla cvp ve yorumlarınızı bekliyorum

benim internetten satış olayına güvenim kalmadı vardır bundada bi örümcek ağı :farao:

arkadaslar bugun dallamanın birisi sola dönüş kuralına uymayıp bana carptı. benim sadece elimde bir sıyrık var onundısında birsey yok allaha şükür .
ama motorumda biraz hasar olustu....

sagdan aracın ilk carptıgı yer grenajlarımın kırılmasına neden oldu.
sol granajlar kompe
daha sonra ben agagım araya sıkışmasın diye saga kırdım ve yolun kenarındakı mantarlara değip saga yattım.
komple sag granajların her birinin bir kısmı catladı hepsini degistiricem
sag ön sınyal kompe kırıldı
kafa granajının sag tarafında cizikler var onuda degiştiricem.
sürücü ayaklıkları pertt
sag yolcu ayaklıgı darbe emici görevi yaptı ve kendini feda etti o demir komple degişecek.
sag ayna cizildi ve yamuldu
ön fren maneti yamuldu
denge topuzlarım cizildi gidonun her iki ucundaki topuzlar degişecek

kaza tespit tutanagı tuttuk adamın belgelerinın fotokopi lerini aldım. honda servisinde bu parcaları degiştiricem
motorum hnüz 3000km de ama lavugun biri yüzüünden butun dıs aksamı cizildi bende bunu ona ödettiricemmm:pl::pl::pl::pl:::asker:::bounce::queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:31 ----------

adama 1500tl ver sen yoluna ben yoluma dedim dinletemidim plastik parcalara 1500tl veririmiyim dedi. bakalım şimdi ne verecek :D
tahmini ne kdr alırım bu adamdan?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar