arkadaşlar siyah ön cam en ucuz nerden bulabilirim.yada bana temin edebilcek(ücreti karşılığı) var mı acaba?
yurtdışında biraz ucuz. bir de sahibindende Fatih kılıçlı satıyordu bir ara 60 lira fiyatı
arkadaşlar siyah ön cam en ucuz nerden bulabilirim.yada bana temin edebilcek(ücreti karşılığı) var mı acaba?
yurtdışında biraz ucuz. bir de sahibindende Fatih kılıçlı satıyordu bir ara 60 lira fiyatı
yurtdışından gelme fiyatı da aynı hesaba geliyor.![]()
sahibinden cm da da buldum satan ama çok az... fiyatida uygun geldi acaba bi sorunmu varki üretilmiyor? Kullanan biri olsada aydınlatsa bizi![]()
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=130380948838&viewitem=
27 dolar*1.5*1.1=45-50 lira arasına gelir.. az ucuz çok değil
Benimde dikkati mi çekti bu ilanlar.
Şu 4.750lık İstanbulda olsa yapışırdım hemenhadi beraber aldılar.yaw beraber mi beğenmeyip satıyorlar valla işi çözmeye kalksan beynin durur acaba demekten![]()
bende kırmızı düşünüyordum siyah kısmet oldu
bak bugun evdeydim hiç binmedim küsecek bana valla
yarın da evde olmayacam.akşam gelince de apartmana koyacam kesin küsecek bana kesin kesin :mrgreen:
sahibinden.com'da da yok ki... ben tr ye gelip gelmediğini bilmiyorum ama şuan üretilmiyor zaten. 250cc 4 silindir 20bin devirlerden bahsediyorlar...
Sen onun yanına giderken 2.5Litre 95 oktan kurşunsuz benzin al git barışırsınız![]()