bunun koltuğu bir öncekiyle yarışamaz, öteki artçı koltuğunun üstünde biri varken 165 görmüşlüğü var...
Bu motorun artçı koltuğunun açık arttırmasını 115TL den başlatıyorum...
Anti Barçaa![]()
Ya abi bugun Ehliyet kursunu aradım.Direksiyon dersleri zaman dedim Motor kullanmayı bilmiyormusun diye bir cevap aldım.
Vitesli hiç kullanmadım dedigimde zaten kullanmadım dediğimde zaten sınava scooterle giriyorsun dedi.
Ama hiç kimse scooterle girmiyor(Sorduklarım).
Etrafımdada yok vitesli motoru olupta rica edebilcegim biri netcem diye düşünüyorum .:cyclopsan
Adama mail attim nasıl yaptınız onu sitenin linkini verdim gelir inş...bunun koltuğu bir öncekiyle yarışamaz, öteki artçı koltuğunun üstünde biri varken 165 görmüşlüğü var...
Bu motorun artçı koltuğunun açık arttırmasını 115TL den başlatıyorum...
3.500'e 06yada 07 model 10binle 15bin arası super motor alırsınmotor bu halde şu an sizce bu fiyata bu motor alınır mı yoksa aynı fiyata 2008 model 25000 de cbr mı alınır?? ikisi de siyah ikisi de aynı temizlikte sadece 2006 model olan modifiyeli ve daha hızlı :silent:
bu dediklerim alınmaz mı yani bu fiyata3.500'e 06yada 07 model 10binle 15bin arası super motor alırsın
Ben istanbul piyasasına bakıyorum takip ediyorum uzun zamandır çok istiyorlar bence
eyw dostum, aradım bu yer ile alışverişi yaptım... 80TL ye aldım yalnız...
satıcı firmayı tanımıyordum, ne kadar güvenilir bilmiyorum, ürünün orjinal olduğunu söylediler... umarım öledir...
ilk ilana o para çok!2.sinde zaten foto bile yok:silent:
bende arıyorum arkadaşlar 3.500 e kadar limitim var bursada yaşıyorum bursadakılerı takip ediyorum ama burdakıler baya bi abarttı o yüzden şehir dışındanda bakıyorum artık cnku bir an önce almak istiyorum tabiki hayılısı gene
bende araştırıyorum.Denilenlere göre iyi bakılırsa 80bin yapanı varmış cbrların ama tabi nasıl bakıldı hor mu kullandılar iyi mı kullandılar bilemıyoruz oyüzden kmsi az motorlara bakmaya çalışmakta yarar var bende yaza girmeden cbr 125 almak istiyorum.Hepimiz için hayırlısı.
Sordum sınavdan sonra başlar dediler.Biz ayarlayıp sana vericez dediler.
Geçmiş olsun abi full koruma lütfen bizim buraya yolun düşerse ugrada bana 2 tur attır şu olayı ögreneyim yaw merak etme cukura düşmemvalla sercan bugünkü kadar hor kullanmam bi daha galibakoca çukuru kafalama girdim motorun metal aksamı resmen dile geldi
bi ara duyar gibi oldum grenajın küfürünü :queen: inşallah amortisörlere bişi olmamıştır
forumlarda bayaa bi arattım fakat nedense aradığım sonuca erişemedimale:
cıbır ın motor durumunun sağlam olduğunu tamirci olmadan nasıl anlarız???
bir tur sür . 150 yapmıyorsa alma:cherry:
düz gitmiyorsa alma.
sağından solundan ses geliyorsa alma
yağ yakıyorsa alma
sen daha iyi bilirsin moto kullanıcısısın sonuçta