Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

:mrgreen::mrgreen::p:p

şansa bak ya 19999'da güzel ama. :p osmaniyeli'de hazırlık yapmış sanırım :):)
:D yav gece gece moralim yerine geldi sapolun arkadaşlar :D
Osman abi iyiki varsın la :joker:
ben kaç gündğr bugünü bekliyorum biliyormusun:p

ehiehi:queen:

çok güldüm bugün karnıma ağrı girdi
Delerim tekerde delerim yazarım 20000.mesajı da yazarım :pp

Uploaded with ImageShack.us

:D bu günü hiç unutmayacağım :D

oooo aksam bi halı saha maçına gidelim dedik.1ooo Sayfada msjım yok çirkef cıkartmam lazım....:mrgreen:
Bak şimdi ortalık nasıl karışıyor.
Maçtan gelirken bı abinin cbrına artçı oldum baktım 175le gıdıoruz way be dedim son hızı kac bunu yaw hadı ayıklayın pirinçin taşını :queen:

oooo aksam bi halı saha maçına gidelim dedik.1ooo Sayfada msjım yok çirkef cıkartmam lazım....:mrgreen:
Maçtan gelirken bı abinin cbrına artçı oldum baktım 175le gıdıoruz way be dedim son hızı kac bunu yaw hadı ayıklayın pirinçin taşını :queen:

cbr 600 rr a binmiş olmayasın:p
1000. sayfayı kaçırdık 1001e yetişelim bari:mrgreen:

la bi doktara git ekg emg kgs ogs ne varsa çeksinler:p 175 ne be:D

@beykurt
abi ne yaptın motora? pırıl pırıl parlıyor!.. helal valla! haftaya cuma günü bitiriyorum ben de galiba.

@atmaca_35
bursa'dan motor alıp, istanbul'a dönecek kadar tecrübeli değilim malesef. buldum galiba bir tane buradan.

1000 olmus yaaa yetişemedim bende neyse hadı hayırlı ugurlu olsun bı motorda bulsak ii olcak 1500 e kadar bulurus gibime geliyor :d

doktor dedi motoru getirin bana :p

heheheh götür götür

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:39 ----------

@beykurt
abi ne yaptın motora? pırıl pırıl parlıyor!.. helal valla! haftaya cuma günü bitiriyorum ben de galiba.

@atmaca_35
bursa'dan motor alıp, istanbul'a dönecek kadar tecrübeli değilim malesef. buldum galiba bir tane buradan.

valla kardeş marketten pasta cila aldım 13 liraya.motoru yıkayıp cilaladım sonra da kuru bezle sildim bebek gibi oldu maşallah. üstelik o cilayla en az 20 kere cila yaparım.çok az sürülüyor zaten.
Hadi hayırlısı.iyice sor herşeyini çekinmeden

Sıfır bi cbr 125 in arka selesinde bir takım aletdemı verılıyor ? tornavıda vs. gibi ? kıtapcıgında öyle yazıyorda :D yoksa oraya bızmı koyuyoruz aleti heh

Arkadaşlar bir sorum olacak.

Benim motorun sol tarafındaki etiketler iyice kalmış ve kopmuş durumda, hiç hoşuma gitmiyor o görünüş... Orjinal cbr125 etiketi yaptırabilir miyim? nerde nasıl olur? kaça patlar?

bu arada kocaeli ve istanbuldaki yerlere götürebilirim...

motoru aldığım kız sol taraf üzerine düşürmüş sanırım motoru...
1.jpg

oysa sağ tarafında hiç bir sıkıntı yok...
25752_110344042320674_100000352377267_158067_2835972_n.jpg

Son düzenleme:
aett aynı sorun bendede var kırmızı stiker az bişi çıktı koptu reklamcı yada tabelacılarda yaptırız sanarsam aynı renk yapan yaptıran varmı kaç kuruş? nedir? güzel oluyormu

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:19 ----------

biizm egzostlar ısıdan sudan dolayı sararma varya onları nasıl eski haline getiririz ? parlatırız marketlerde kromaj,nikelaj parlatıcalar var(T.wax)(arexons) adı altında hiç bunları kullanan varmı

slmlar penceremin önünde motorumun kontağına vida soktular tabii motor kilitliydi öyle de kaldı motorum cbr 125, bozuldu kilidi kontağı, ama 0 rını tabiki almıcam illa herşey sıfır olcak diye bir şey yok( kazık servisinede götürmicem dolandırıcılar ) mahallemdeki ustaya götürücem yalnız, cbr kontağı sökümünde nelerin çıkması gerekiyor, çok hınzır yapmışlar ustalık istiyor ... usta kontağın ordaki bir vidayı çok ters koymuşlar dedi öndeki herşeyin sökülmesi lazım dedi yardım :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar