hadi hayırlısı beykurt![]()
hadi hayırlı olsun dostum...inşallah bir sorun çıkmaz..ben de önümüzdeki hafta motora bakmaya gidebileceğim ancak...
sınıfın camın kenarına(mermerine varsa) koy yeğenim olmadı okulun çay ocağına oda olmadı güvenlik(bekçi,dayı) ona bırakırsın dert değil bunlar yada yanındaki sırandaki elemana hadi git diyeceksin
kaskını arkadaşın yapacaksın
haha
güvenlik yoksa KANTİN varkantine korsunuz.D abiyi kafalarsınız iş olur biter al sağlık huzur versin pek dert edilcek şey değil
4 aydır ağrı çekiyorumm
bunlarda dertmi
mesela okula motorla gidip gelirsem ilerde ehliyeti alınca kaskı sınıfamı götürücem
hadi ceket tamam onu askılığa asarız ama kask çok kafamı karıştırıyor
o zaman gerisini siz düşünün300 km iyi yol az yol değil yoruyor evet kaza geçirdim sağol varol arkadan çarpmıştı minibüs bacağım kırlmıştı belki bliyorsundur demiştim yazmıştım buraya
http://www.hondamototal.com/pinfo.asp?pid=133
şu montu kullanan, bilen var mı? nasıldır?
bu montun kampanyalı fiyatının 250 tl oldugu zamanları hatırlıyorum..şimdi 140 olmuş![]()
ekipman listesi oluşturulmaya başlanmış demek he:mrgreen: bende 5 6 gibi alacağım motoru servise götüreceğim sahibiyle.inşallah hiç bir sorunu çıkmaz da yarın notere gidip işlemi bitiririz.
) evet başladım listeyi oluşturmaya..o montu düşünüyorum ama kullanan bilen yok heralde..
kask olarakta çeneden açılır istiyorum.. lazer granville veya agv longway düşünüyorum...bakalım hayırlısı)
ben lazer flash vertigo alacam kaskı.okuduğum kadarıyla sorun yaşayan olmamış![]()
kapalı kaskları sevmiyorum ben..
ne oldu motoru götürdün mü servise..bir sorun çıkmamıştır inş..